Trending By: SGMS Enal May 19, 2019 @ 1:35pm

Anak Minta Henti Sebar Gambar Ibu Kemalangan

Berita pemergian pengasas kepada produk kosmetik terkenal Dnars Skincare, Faziani Rohban Ahmad. Beliau dilaporkan terlibat dalam kemalangan di Pattani, Thailand ketika dalam perjalanan untuk memberi sumbangan zakat di Yala bersama suaminya.

Berikutan gambar-gambar di tempat kejadian tular di media sosial, anak usahawan terkenal tersebut tampil memohon agar orang ramai memadamkan atau menghapuskan gambar ibunya ketika di tempat kejadian.

Melalui kiriman yang dibuat oleh anak perempuan usahawan terkenal itu, dia meminta agar orang ramai untuk memadam atau menghapuskan gambar jenazah ibunya yang diusung keluar daripada kenderaan.

Diharapkan agar orang ramai dapat memenuhi permohonan yang dibuat oleh anaknya supaya dapat menjaga sensitiviti dan perasaan ahli keluarga mereka.

Sumber: _yayaatya

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 25 Mar 2020

Belum Selesai Pandemik Covid-19, Lelaki Di China Maut Akibat Hantavirus

Di saat pandemik Covid-19 semakin berkurang dan pulih di negara China, seorang lelaki telah meninggal dunia akibat virus lain iaitu Hantavirus.  Lelaki yang berasal daripada wilayah Yunnan itu dikhabarkan meninggal dunia ketika dalam perjalanan pulang […]

Trending Thu, 21 Feb 2019
Trending Tue, 2 Jan 2018

Leka Dengan Telefon Bimbit, Hilang Kaki Kanan

Seorang wanita di China terpaksa menanggung derita apabila kehilangan kaki kanannya akibat tersepit dengan pintu lif yang rosak.   Rakaman CCTV lif tersebut menunjukkan seorang perempuan berambut pendek sedang leka melihat telefon bimbitnya dan tidak […]

Trending Wed, 1 Aug 2018

Angka Meningkat, Penduduk Malaysia Kini 32.4 Juta

Penduduk lelaki 2018 melebihi penduduk perempuan iaitu masing-masing 16.7 juta (lelaki) dan 15.7 juta (perempuan). Nisbah jantina bagi 2018 kekal pada 107 lelaki bagi setiap 100 perempuan berbanding 2017.

Trending Sat, 1 Jun 2019

Nak Balik Kampung Siapa Dulu? 5 Tips Hari Raya Buat Pasangan Baru Kahwin

Sebelum korang gaduh siapa nak balik kampung siapa, jom kita tengok 5 tips hari raya buat pasangan yang baru kahwin!

Trending Wed, 7 Feb 2018

SINGA KACAK BAKAL HIASI MAJALAH ANTARABANGSA

Gambar seekor singa yang menjadi viral kerana dilihat sangat tampan dan menawan. Persis model, singa ini cukup bersahaja ketika jurukamera merakam gambarnya!

Trending Tue, 3 Jul 2018

Bila Dalam Situasi Begini, Apa Korang Akan Buat?

Perkongsian gadis ini di laman Twitternya mendapat sebanyak 33,000 perkongsian apabila kisah piring kesayangan ibunya tak boleh dibawa keluar dari mangkuk. Lebih mengharukan, piring itu berjenama Corelle! Aduh…

| Live TV