Trending By: Salma Syahbuddin July 18, 2019 @ 1:10pm

Bila Selebriti Pun Sibuk Nak Try #agechallenge, Agaknya Siapa Yang Paling Hot?

Dulu #bottlecapchallenge, sekarang #agechallenge pula, lepasni apa challenge pula lah?

Kalau semalam mungkin semua orang pun ‘gila’  nak try #agechallenge termasuklah para selebriti tanah air mahupun selebriti kita dari negara seberang, Indonesia. Jadi, jom kita tengok bagaimana agaknya muka artis kesayangan korang ni bila dah tua nanti, agaknya siapa paling hot dan maintain cantik.

 

  1. Inilah dia muka penyampai radio Hot FM kita bila dah tua nanti, Opps! dah tua pun boleh jadi Ironman ke Shuib?
 

 
 
 
View this post on Instagram

Siapa ni erk? ??‍? Komen kat bawah kalau korang tahu.

A post shared by Hot FM (@hotfm976) on

     2. Mungkin betul muka Hael bila dah tua nanti jadi macam ni kan? 
 

 
 
 
View this post on Instagram

31 – 80 anak 13 #agechallenge

A post shared by HARI INI(New Release) (@haelhusaini) on

     3. Amboi caption Sufian Suhaimi deep sangat kan? Tapi, not bad juga Pian bila dah tua nanti! 
 

 
 
 
View this post on Instagram

The old me is dead and gone

A post shared by Sufian Suhaimi ?? (@sufiansuhaimi_) on

     4. Pasangan sama cantik, sama padan Wawa Zainal dan Aeril Zafrel. Semoga Bahagia sampai ke tua okay!
 

 
 
 
View this post on Instagram

wawa dan sugar dady nya…

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

   
      5. Abil tetap vogue kan?
     6. Siapa rasa bintang Ada Apa Dengan Cinta ini mukanya tak banyak yang berubah? Angkat tangan!
 

 
 
 
View this post on Instagram

I wonder how I’d look if I quit sugar and processed food all together.. #agechallenge

A post shared by Dian Sastrowardoyo (@therealdisastr) on

   
      7. Tips dari Bunga Citra Lestari ni mungkin ada betulnya  
   
      8. Wah! It’s Rossa memang tetap cantik ya!
 
 
 
View this post on Instagram

Ini poster Konser 5 Dekade gw nanti. ? #halfcentury #faceappchallenge

A post shared by Afgan (@afgansyah.reza) on

 
Haa, korang dah cuba belum #agechallenge ni? Sebenarnya adal lagi banyak koleksi artis yang sahut cabaran ni, tapi setakat ni korang rasa sape yang paling hot? Tepuk dada, tanya selera okay!
 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 25 Dec 2019

Guna ‘Pendrive’ Cari Pemilik Dompet Berisi RM1200

Alhamdulilah, masih ada lagi insan yang baik hati memulangkan balik barang yang dijumpa.

Trending Mon, 15 Jun 2020

Golongan Ibu Positif Covid-19 Boleh Teruskan Penyusuan

Ini mungkin maklumat yang bagus untuk anda!

Trending Fri, 10 Aug 2018

8个长寿面相你有几个?研究发现痣多者较长寿

面相中含有长寿的特征也是依据经验从古流传下来的,虽然并不是全然的准确,但是也有一定参考价值的科学规律。在8个长寿的面相特征,你有几个呢?

Trending Tue, 14 May 2019

Amaran Buat Netizen! Jangan Mudah Percaya Produk Kosmetik Local, Nur Sajat Kini Didakwa

Buat sesetengah netizen yang obses dengan produk kosmetik tempatan, korang jangan ambil mudah mengenai perkara macam ni. Salah guna produk, merana seumur hidup. Hati- hati guys. 

Trending Sun, 18 Oct 2020

Jalankan Tanggungjawab Sebagai Ahli Lembaga Pengarah UiTM, Rizalman Ibrahim Mahu Turun Padang

Pereka fesyen terkemuka, Datuk Rizalman Ibrahim, 49, yang kini menggalas tugas sebagai Ahli Lembaga Pengarah Univerisiti Teknologi Mara (UiTM) mahu turun padang untuk peka dengan keadaan semasa yang berlaku di institusi itu. Mahu menggalas tugas […]

Trending Mon, 24 Aug 2020

Selepas Hagia Sophia, Bekas Gereja Ini Pula Ditukar Menjadi Masjid

Semoga akan ada lagi lebih banyak berita gembira selepas ini

Trending Sat, 17 Nov 2018

Beli Beg Mewah Hampir 5 Ribu Dalam Talian, Terkejut Bila Barang Sampai

seorang wanita  yang terkejut apabila menerima bungkusan beg mewah dalam talian yang dibelinya

Trending Thu, 15 Mar 2018

Gurauan Makan Babi Cetus Kemarahan Ramai, Wanita Ini Tampil Mohon Maaf

Video yang dimuat naik oleh Arsy Hallawi, seorang wanita berhijab penuh sedang menikmati hidangan makan tengahari iaitu daging ‘babi’ bersama roti, semalam, telah mencetuskan kemarahan umat Islam, bukan saja di kalangan rakyat di negara kelahirannya Indonesia bahkan Malaysia juga serata dunia.

| Live TV