Trending By: Yanie Baharom February 21, 2018 @ 11:27am

Bimbang Masa Depan Elfira, Punca Sufian dan Elfira Putus Tunang???

Penyanyi  Sufian Suhaimi dan Elfira Loy, sah putus tunang! dan berita duka cita itu disahkan sendiri oleh ibu Elfira, Filzah Yusof, 52.

Tidak dinafikan ramai yang terkejut dengan perpisahan pasangan sepadan itu kerana mereka berdua nampak serasi bila bersama. Masih terbayang betapa romantisnya Elfira saat menyambut ulang tahun kelahiran Sufian apabila  menghadiahkan pengalaman menaiki helikopter sebaga kejutan!

http://utaranews.com

Walau bagaimanapun kenyataan ibu Elfira, yang berharap anak sulungnya itu dipertemukan dengan lelaki yang jujur, beriman dan tahu menjalankan tanggungjawabnya sebagai pemimpin keluarga, mengundang reaksi ramai kemungkinan besar perpisahan pelakon dan ahli perniagaan itu dengan Sufian ada kaitan dengan sumber pendapatan Sufian sebagai penyanyi yang tidak menentu.

“Saya berharap anak saya dipertemukan dengan lelaki yang jujur, beriman dan tahu menjalankan tanggungjawabnya sebagai pemimpin keluarga. Ini kerana rezeki tidak datang bergolek jika tidak berusaha,” katanya. 

Filzah menegaskan dia mahu berwaspada kerana risau risiko buruk yang perlu ditanggung jika pasangan itu berumah tangga.

http://www.utusan.com.my

“Lebih baik kami sebagai ibu bapa ambil langkah awal sebelum segalanya jadi lebih teruk selepas berkahwin nanti,” katanya.

 Jelas Filzah lagi, tiada apa yang perlu saya huraikan lagi kerana sudah tertulis jodoh anaknya dan Sufia tidak panjang. Malah pihak keluarganya diwakili suaminya akan menemui keluarga Sufian untuk menyelesaikan perkara itu mengikut adat.

Terdahulu, pasangan selebriti itu bertunang pada 6 Oktober dan merancang untuk berkahwin sekitar Mac ini.

http://www.remaja.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 27 Mar 2020
Trending Sat, 21 Dec 2019
Trending Tue, 15 Dec 2020
Trending Thu, 9 Apr 2020

[TRENDING] Keluarga Dedah Keadaan Sebenar Glenn Fredly Sebelum ‘Pergi’

RIP Glenn Fredly. Terima kasih atas nota muzika yang penuh cinta

Trending Wed, 7 Nov 2018

Safiq Rahim Minta Netizen Henti Spekulasi Pengundurannya

Jika ada rezeki saya akan kembali kerana JDT sentiasa membuka pintu kepada saya dan pemain yang lain untuk kembali.

Trending Wed, 17 Oct 2018

Suunto 9 Menampilkan Fit Intelligent Technology

Mempunyai pelbagai teknologi pintar seperti bateri pintar yang direka untuk bertahan sehingga 120 jam, peringatan pintar dan ciri Suunto’s FusedTrack, yang menggabungkan GPS dan data sensor

Featured Wed, 8 Apr 2020
Trending Tue, 24 Mar 2020

COVID-19: Pengorbanan Mulia Rakyat Turki Sanggup Edar Makanan Di Tepi Jalan Buat Golongan Miskin

Di saat situasi darurat ini, bersyukurlah kita masih mampu bertukar menu makanan dan hidup dalam keselesaan namun apa nasib golongan seperti ini?

Trending Thu, 12 Mar 2020

Selepas Jackie Chan, Kini Tom Hanks Dan Isteri Pula Sah Positif Covid-19

PELAKON terkenal Hollywood Tom Hanks telah memaklumkan bahawa dirinya dan Isteri Rita Wilson telah dijangkiti virus Covid-19. Hal ini disahkan sendiri oleh Tom menerusi akaun Twitter peribadinya.  Menurut Hanks, beliau dan isteri berada di Australia […]

| Live TV