Trending By: Salma Syahbuddin April 7, 2021 @ 4:54pm

“Boleh Pulak Diam, Kepala Mak Ditonjol-tonjol…” Tak Sempurna Mencintaimu Bikin Penonton ‘Naik Hantu’

Nampaknya drama Tak Sempurna Mencintaimu yang ditayangkan di slot Akasia ini sekali lagi berjaya menarik perhatian penonton drama tempatan. Mana tidaknya jalan cerita yang tidak boring dengan gandingan pelakon yang hebat menjadi antara penyumbang terbesar kepada populariti drama ini.

Bye Kdrama. Tolong lah tengok drama ni! Pelakon semua hebat, lokasi penggambaran cantik,jalan cerita tidak boring. Yang penting, Sirat dan Taqim saya suka!”
Itu antara ciapan pengguna di laman sosial Twitter mengenai drama Tak Sempurna Mencintaimu yang ditayangkan sejak 29 Mac lalu. Menampilkan barisan pelakon hebat seperti Redza Rosli, Intan Najuwa, Wan Maimunah dan ramai lagi maka tidak mustahil lah sekiranya setiap kali tayangan sahaja drama ini akan mengungguli carta trending #1 di Malaysia.

 Watak Azza & Lydiawati buat penonton ‘naik hantu’…

Malah, watak yang dipegang oleh Azza Zawari atau lebih dikenali sebagai Azza Elite juga antara yang paling ditunggu-tunggu peminat drama ini sehinggakan ada segelintir netizen yang menganggap sesiapa sesiapa yang mendapat kakak sebegitu  mempunyai nasib yang malang.

Bukan itu sahaja, watak antagonis yang dibawakan oleh pelakon Lydiawati juga cukup memberi kesan sehingga penonton terbawa-bawa dengan emosi  geram, marah, sedih, terutamanya ketika scene menolak kepala pelakon Wan Maimunah.

Drama yang diadaptasi dari novel yang menggunakan judul sama adalah hasil garapan skrip Eja Lorena, Marr Mohamad dan Lynnda Sharuddin ini ternyata mampu berada sebaris dengan drama seperti Takdir Yang Tertulis dan Hati Yang Tersakiti.

Jadi kepada semua penonton dan peminat drama Tak Sempurna Mencintaimu janagn lepaskan peluang untuk saksikan drama ini  pada setiap Isnin hingga Ahad pada jam 7 malam hanya di TV3!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 25 Nov 2020
Trending Mon, 14 Sep 2020

Semua Sekolah Di Kedah Bakal Ditutup

Sama-sama kita tunggu pengumuman nya okay!

Trending Wed, 17 Oct 2018

Suunto 9 Menampilkan Fit Intelligent Technology

Mempunyai pelbagai teknologi pintar seperti bateri pintar yang direka untuk bertahan sehingga 120 jam, peringatan pintar dan ciri Suunto’s FusedTrack, yang menggabungkan GPS dan data sensor

Anugerah Mon, 13 Mar 2023
Featured Mon, 12 Jul 2021

Jenazah Benjy Dikebumikan Di Medan

Jenazah pelakon, Allahyarham Benjy yang meninggal dunia pada Ahad lalu selamat dikebumikan di Pemakaman Waqaf Pasar 4 Klambir Lima Kampung, Medan, Indonesia pada Isnin. Baca artikel berkaitan : Benjy Meninggal Dunia Di Medan Akibat Asma Difahamkan,

Featured Mon, 16 Jan 2023

Kekasih Datang Melawat Keluarga, Zarina Anjoulie Rupa-Rupanya Cucu Kerabat Diraja?

Wah tak sangka kan patut lah Anju cantik macam Nenda dia

Trending Tue, 30 Jun 2020
Trending Wed, 23 May 2018

Jamal Yunos Arrested Once More

It seems like he is showing some antics again

| Live TV