Trending By: Padin April 21, 2021 @ 10:20am

“Bulan Puasa Bulan Paling Sibuk” – Fazley Yaakob

“Jujur saya katakan, jadual saya rangka dua minggu awal. Ada sahaja aktiviti yang saya lakukan setiap hari,” kata penyanyi dan cef selebriti, Datuk Fazley Yaakob mengenai aktiviti hariannya dalam merencana kerjaya.

Menurut Fazley, kesibukannya bertambah ketika memasuki bulan Ramadan.

“Saya bagi staf saya cuti sehari atau dua hari, tetapi saya sendiri tak bercuti. Ada sahaja aktiviti seni membabitkan penggambaran program masakan, lawatan ke restoran saya, kolaborasi dengan beberapa jenama serta hotel dan banyak lagi kerja yang saya harus lunaskan.

“Saya juga harus mencuri masa untuk dihabiskan bersama famili dan anak-anak. Jadual saya memang penuh. Tapi Alhamdulillah, saya dikurniakan orang sekeliling yang memudahkan saya dan semuanya berjalan lancar.

“Bulan puasa adalah bulan paling sibuk. Saya terlibat dengan banyak aktiviti. Tak ada istilah rehat untuk saya tetapi saya bersyukur semuanya dipermudahkan,” katanya.

Fazley ditemui pada majlis pelancaran Restoran Mala-Mala di Mid Valley, Kuala Lumpur baru-baru ini.

Restoran milik Fazley ini memberi peluang kepada para pengunjung menikmati hidangan Mala Dry Pot.

“Restoran ini mengetengahkan masakan tradisional dari Wilayah Sichuan yang terletak di China. Ia khusus buat mereka yang gemarkan makanan pedas.

“Konsepnya sangat unik dan bersesuaian dengan rakyat Malaysia yang menggemari makanan pedas yang halal daripada air tangan saya sendiri,” katanya.

Istimewa buat semua pengunjung di bulan Ramadan ini, Mala Mala memperkenalkan menu Datuk Fazley Punya Ramadan Set For Two yang menyediakan ayam goreng, kerepek teratai, kuih-muih tradisional, kurma, Sirap Limau Ais Zero Kalori dan banyak lagi pilihan lain.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 17 Aug 2020
Trending Mon, 25 Nov 2019

Recruiting New Agents! Suit Up With New Ejen Ali The Movie Merchs From CJ WOW SHOP This December!

Ejen Ali Fans! Get excited this December because Ejen Ali The Movie merchs will be available on CJ WOW SHOP with an exclusive price!

Trending Sun, 21 Jan 2018

Uruskan ‘Parcel’ Di China Menggunakan Robot Untuk Online Shoppers

Guna Robot Uruskan ‘Parcel’ Di China Untuk Di Hantar Kepada ‘Kaki Shopping’ Dalam Talian

Trending Mon, 28 Sep 2020
Trending Wed, 7 Apr 2021

Dipilih Sebagai Duta Projek, Patung Ejen Ali & Alicia Dipamer di River of Life

Patung figura animasi popular, Ejen Ali dan Alicia mencipta sejarah tersendiri apabila menjadi yang pertama dipamerkan di lokasi tarikan pelancongan terkemuka River of Life (RoL) yang terletak di pusat bandar Kuala Lumpur bermula 4 April […]

Trending Fri, 29 Jan 2021
Featured Fri, 1 Jun 2018

Dinobatkan Sebagai Ratu Cantik Kaamatan, Kemenangan Hosiani Sememangnya Sudah Dijangka

Hosiani sememangnya calon favourite dan sejak awal lagi disebut-sebut mengambil alih gelaran berprestij itu.

| Live TV