Trending By: Bibi Ramli March 23, 2018 @ 4:13pm

Cinta Neelofa Dan Hans Isaac Berputik Semula? Ini Komen Neelofa

Mereka pernah bersama suatu ketika dulu tapi Neelofa dan Datuk Hans Isaac membawa haluan masing-masing selepas dua tahun berdating.

Sejak itu, tiada berita langsung tentang hubungan mereka sampailah Sabtu lepas apabila mereka berdua dilaporkan telah pergi menonton konsert John Legend di Genting Highlands bersama.

Hmm… ada apa-apa ke?

Kira timing mereka baguslah, kan? Neelofa kini single, Hans pun single setelah membatalkan perkahwinannya dengan Aileen Gabriella Robinson Oktober tahun lalu. 

Tapi kalau anda inginkan mereka untuk bersama kembali, sorrylah. Pengacara dan pelakon Neelofa telah berterus-terang apabila berkata yang mereka hanya berkawan je.

“Macam mana saya nak adakan benda yang tak ada? Hans dan saya, kami akan kekal berkawan tak kiralah apa yang berlaku dalam hidup masing-masing,” katanya ketika ditemui di acara jenama kecantikan Lancome di Pavilion KL semalam.

“Dia kahwin ke, saya ada seseorang yang special dalam hidup saya ke, kami tetap akan berkawan.”

Kedua-dua artis ini pernah berlakon bersama dalam filem Lemak Kampung Santan pada tahun 2013.

Untuk di masa akan datang pula, Neelofa tidak menafikan kemungkinan bagi mereka untuk bekerja bersama sekali lagi. Jika ia berlaku, dia percaya ia tidak akan menimbulkan apa-apa masalah.

“Kami berdua tahu di mana batasnya. Teman-teman kami semua juga tahu yang kami hanya berkawan jadi mereka menghormati keputusan kami.”

Wow, profesionalnya!

Hans juga pernah memberi komen tentang hubungannya dengan Neelofa ketika muncul di dalam rancangan Meletop yang dihoskan oleh Neelofa pada November lalu.

Foto: Meletop

“Kami berdua kini ada hidup masing-masing. Tetapi soal jodoh kita tak tahu. Kita boleh plan apa yang kita nak, tapi benda itu akan jadi lain.

“Bagi saya, buat masa sekarang, ‘kedai’ dah tutup, ‘kedai’ saya tutup maksimum, saya tak tahu bila kedai itu nak buka balik.

“Saya rasa mungkin kalau terbuka balik, perlu seseorang yang agak special untuk buka hati saya semula.”

Hmm… betul tu. Jodoh orang, tiada siapa yang tahu. Kita tunggu jelah ye.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 17 Aug 2020
Trending Thu, 12 Dec 2019

Ayah Sarung Kostum Arnab Duduk Tepi Jambatan Sambil..

Ramai yang pilu melihat akan situasi ini

Trending Mon, 29 Oct 2018

Breast Prostheses Exists and are Important To Have

Let’s learn more about our breasts in Pink October.

Trending Fri, 6 Mar 2020
Trending Thu, 20 Aug 2020
Trending Thu, 25 Oct 2018

Lelaki Mati Dipatuk Ular Kapak Angkara Lambat Bawa Ke Hospital

Ular itu mematuk belakang kakinya dan tidak mahu melepaskan gigitan tersebut.

Trending Wed, 1 Aug 2018
Trending Sat, 6 Oct 2018

Korban Palu Hari Kelapan, 1,571 Jasad Ditemui

Sebahagian besar mayat ditemui dalam keadaan tidak sempurna, sekali gus mendedahkan ancaman kepada penyelamat.

| Live TV