Trending By: Ad Ops March 23, 2018 @ 4:13pm

Cinta Neelofa Dan Hans Isaac Berputik Semula? Ini Komen Neelofa

Mereka pernah bersama suatu ketika dulu tapi Neelofa dan Datuk Hans Isaac membawa haluan masing-masing selepas dua tahun berdating.

Sejak itu, tiada berita langsung tentang hubungan mereka sampailah Sabtu lepas apabila mereka berdua dilaporkan telah pergi menonton konsert John Legend di Genting Highlands bersama.

Hmm… ada apa-apa ke?

Kira timing mereka baguslah, kan? Neelofa kini single, Hans pun single setelah membatalkan perkahwinannya dengan Aileen Gabriella Robinson Oktober tahun lalu. 

Tapi kalau anda inginkan mereka untuk bersama kembali, sorrylah. Pengacara dan pelakon Neelofa telah berterus-terang apabila berkata yang mereka hanya berkawan je.

“Macam mana saya nak adakan benda yang tak ada? Hans dan saya, kami akan kekal berkawan tak kiralah apa yang berlaku dalam hidup masing-masing,” katanya ketika ditemui di acara jenama kecantikan Lancome di Pavilion KL semalam.

“Dia kahwin ke, saya ada seseorang yang special dalam hidup saya ke, kami tetap akan berkawan.”

Kedua-dua artis ini pernah berlakon bersama dalam filem Lemak Kampung Santan pada tahun 2013.

Untuk di masa akan datang pula, Neelofa tidak menafikan kemungkinan bagi mereka untuk bekerja bersama sekali lagi. Jika ia berlaku, dia percaya ia tidak akan menimbulkan apa-apa masalah.

“Kami berdua tahu di mana batasnya. Teman-teman kami semua juga tahu yang kami hanya berkawan jadi mereka menghormati keputusan kami.”

Wow, profesionalnya!

Hans juga pernah memberi komen tentang hubungannya dengan Neelofa ketika muncul di dalam rancangan Meletop yang dihoskan oleh Neelofa pada November lalu.

Foto: Meletop

“Kami berdua kini ada hidup masing-masing. Tetapi soal jodoh kita tak tahu. Kita boleh plan apa yang kita nak, tapi benda itu akan jadi lain.

“Bagi saya, buat masa sekarang, ‘kedai’ dah tutup, ‘kedai’ saya tutup maksimum, saya tak tahu bila kedai itu nak buka balik.

“Saya rasa mungkin kalau terbuka balik, perlu seseorang yang agak special untuk buka hati saya semula.”

Hmm… betul tu. Jodoh orang, tiada siapa yang tahu. Kita tunggu jelah ye.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sat, 13 Feb 2021

Kongsi Foto Ala Pre-Wedding, Uqasha Senrose Bakal Nikah Tak Lama Lagi?

Perkongsian terbaru pelakon Uqasha Senrose menerusi hantaran terbaru di laman Instagram miliknya mendapat perhatian ramai. Uqasha memuat naik foto dirinya menyarungkan busana pengantin serba putih yang kelihatan klasik, mewah dan evergreen rekaan pereka fesyen terkenal, […]

Trending Thu, 3 May 2018

5 Tips Jangan Biarkan Haiwan Comel Ini Kurang Kasih Sayang!

Kajian berjaya membuktikan bahawa kucing yang dibela di rumah mampu hidup 4 tahun lebih lama daripada kucing yang dibiarkan di jalanan. Namun, kes pembuangan kucing saban hari, makin meningkat. Mengapa perkara ini terjadi? Maka, kami kongsikan 5 tips untuk memelihara haiwan comel ini.

Trending Thu, 11 Mar 2021

KKM Jamin Proses Yang Ketat Perlu Untuk Keselamatan Penerima Vaksin

Kesihatan rakyat Malaysia menjadi keutamaan

Trending Fri, 11 Sep 2020

Kenakan Sekatan Perjalanan Ke Atas Negara Berisiko – MKN

Ingat, jangan ikut suka hati je okay!

Trending Mon, 25 Feb 2019
Trending Thu, 19 Nov 2020
Featured Mon, 9 Aug 2021

“Jenazah Terasa Sangat Ringan…” – Shuib Sepahtu Kongsi Pengalaman Uruskan Pengebumian Siti Sarah

Walaupun baru sahaja berdepan dengan kehilangan, pelawak Shuib tetap tabah berkongsi kisah pemergian isterinya, Siti Sarah Raissuddin kepada para peminat. Menerusi sesi Instagram Live yang diadakan, Shuib sempat berkongsi pengalamannya mengendalikan jenazah isterinya tengah hari […]

Trending Fri, 27 Mar 2020

| Live TV