Trending By: Bibi Ramli March 23, 2018 @ 4:13pm

Cinta Neelofa Dan Hans Isaac Berputik Semula? Ini Komen Neelofa

Mereka pernah bersama suatu ketika dulu tapi Neelofa dan Datuk Hans Isaac membawa haluan masing-masing selepas dua tahun berdating.

Sejak itu, tiada berita langsung tentang hubungan mereka sampailah Sabtu lepas apabila mereka berdua dilaporkan telah pergi menonton konsert John Legend di Genting Highlands bersama.

Hmm… ada apa-apa ke?

Kira timing mereka baguslah, kan? Neelofa kini single, Hans pun single setelah membatalkan perkahwinannya dengan Aileen Gabriella Robinson Oktober tahun lalu. 

Tapi kalau anda inginkan mereka untuk bersama kembali, sorrylah. Pengacara dan pelakon Neelofa telah berterus-terang apabila berkata yang mereka hanya berkawan je.

“Macam mana saya nak adakan benda yang tak ada? Hans dan saya, kami akan kekal berkawan tak kiralah apa yang berlaku dalam hidup masing-masing,” katanya ketika ditemui di acara jenama kecantikan Lancome di Pavilion KL semalam.

“Dia kahwin ke, saya ada seseorang yang special dalam hidup saya ke, kami tetap akan berkawan.”

Kedua-dua artis ini pernah berlakon bersama dalam filem Lemak Kampung Santan pada tahun 2013.

Untuk di masa akan datang pula, Neelofa tidak menafikan kemungkinan bagi mereka untuk bekerja bersama sekali lagi. Jika ia berlaku, dia percaya ia tidak akan menimbulkan apa-apa masalah.

“Kami berdua tahu di mana batasnya. Teman-teman kami semua juga tahu yang kami hanya berkawan jadi mereka menghormati keputusan kami.”

Wow, profesionalnya!

Hans juga pernah memberi komen tentang hubungannya dengan Neelofa ketika muncul di dalam rancangan Meletop yang dihoskan oleh Neelofa pada November lalu.

Foto: Meletop

“Kami berdua kini ada hidup masing-masing. Tetapi soal jodoh kita tak tahu. Kita boleh plan apa yang kita nak, tapi benda itu akan jadi lain.

“Bagi saya, buat masa sekarang, ‘kedai’ dah tutup, ‘kedai’ saya tutup maksimum, saya tak tahu bila kedai itu nak buka balik.

“Saya rasa mungkin kalau terbuka balik, perlu seseorang yang agak special untuk buka hati saya semula.”

Hmm… betul tu. Jodoh orang, tiada siapa yang tahu. Kita tunggu jelah ye.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Mon, 17 May 2021

Model Terkenal Bella Hadid Dipuji Ramai, Ikut Protes Kutuk Kekejaman Israel Di New York

Walaupun bergelar antara supermodel antarabangsa dengan memiliki bayaran paling mahal di dunia, model kelahiran Palestin Isabella Khair Hadid dilihat tidak berselindung apabila beliau secara terang terangan mengutuk kekejaman Israel terhadap Palestin. Menerusi platform Instagram rasminya, […]

Trending Sun, 30 May 2021

Didakwa Pertikai Sistem Raja Berpelembagaan, Ibu Neelofa Buat Laporan Polis

Ibu kepada selebriti dan usahawan popular Neelofa, Datin Noor Kartini Noor Mohamed menjelaskan bahawa hantaran Instagram Story miliknya yang tersebar berkenaan sistem Raja Berpelembagaan di Malaysia berlaku kerana kecuaian salah seorang pekerjanya. Menurut Kartini, pekerja […]

Trending Thu, 8 Mar 2018

Ku sangkakan kucing, bayi rupa-rupanya!

Tetapi semalam terdetik dalam hati saya meletakkan motosikal di hadapan surau dan ketika itulah, bayi berkenaan dijumpai…

Trending Fri, 29 Jan 2021
Trending Sat, 22 May 2021

Bakal Jadi Pencabar Dolla? Akim & Stacy Lahirkan Nona

Berpengalaman luas dalam bidang nyanyian dan muzik, penyanyi Stacy dan Akim Ahmad menerusi syarikat rakaman mereka, Rhythm & Rhyme Entertainment ‘melahirkan’ kumpulan Nona yang terdiri daripada tiga wanita. Dianggotai oleh Raja Nuraizureen Raja Azahari, 25 […]

Trending Sun, 3 Nov 2019

“Sweet, Simple, Elegance,” Wan Azizah Bangga Dengan Hasil Kerja Tangan Komuniti Di Sabah

hasil kerja yang dilakukan oleh komuniti masyarakat Nabawan, Sipitang dan Keningau

Trending Thu, 29 Mar 2018

Tinggalkan Dunia Perguruan, Wanita Ini Tampil Dengan Teknik Solekan Yang Luar Biasa

Menjadi jurusolek itulah yang dicita-citakan sejak dulu. Tidak menunggu masa yang lama Mimi Choi, 32, cepat membina populariti malah sangat terkenal dengan keupayaannya membuat solekan ilusi.
Bercakap mengenai kerja lamanya, bidang perguruan membataskan dirinya untuk menyerlah bakat yang sebenar.

Trending Sun, 19 May 2019

菲总统发表演讲被蟑螂「附体」了!

菲律宾总统罗德里戈·杜特尔特(Rodrigo Duterte)日前在一场竞选集会上发表演讲时,发生一个有意思的小插曲……

Featured Fri, 23 Apr 2021

Kadar Fidyah Di Selangor & Pembayaran Secara Online

Fidyah merupakan bayaran denda yang dikenakan kepada seseorang yang tidak dapat menggantikan puasanya di bulan Ramadan pada sesuatu tahun sehinggalah Tibanya bulan Ramadan tahun berikutnya. Justeru, Majlis Agama Islam Selangor (Mais) memperkenalkan pilihan bayaran fidyah […]

| Live TV