Gaya Hidup By: Padin April 6, 2022 @ 3:54pm

Dapatkan Kulit Yang Lebih Glowing Raya Ni Dengan Vaseline Gluta-Hya Baharu! Teksturnya Ringan Pulak Tu!

Bulan Ramadan dah tiba! Ini bermakna Raya pun dah tak lama lagi guys! Excited-nya!

Lepas dah berapa lama tak berpuasa dan raya sekali, mestilah kali ni nak nampak lebih berseri-seri dengan kulit yang lebih lembut dan mulus, betul tak? Bukan itu sahaja, dengan bulan Ramadan hampir tiba ni, mestilah kita nak cari produk yang boleh bantu untuk mengekalkan kelembapan kulit walaupun berpuasa kan?

Kami ada produk yang sesuai untuk anda semua! Mesti anda suka sebab teksturnya yang ringan!

Bahan seperti Hyaluron, Niacinamide & Retinol yang selalu ada dalam produk penjagaan muka, kini ada dalam Vaseline Gluta-Hya Serum Burst terbaru ni! Khas untuk badan dan juga tangan!

Kombinasi GlutaGlow™ dan Hyaluron ni membuatkan Losyen Vaseline Gluta-Hya ni 10x lagi power dari Vitamin C! Membantu untuk melembapkan dan juga mencerahkan kulit supaya nampak lebih dewy!

Teksturnya yang ringan serta tidak melekit membuatkan ia losyen yang perfect untuk digunakan di badan mahupun tangan. Selain itu, ia juga menyerap ke dalam kulit dengan lebih pantas!

Bukan sahaja ia mampu untuk melembapkan kulit tau! Apa yang membuatkan losyen ni lagi best ialah baunya yang sangat wangi. Rasa segar betul bila pakai. Kita pun lebih confident bila badan dan tangan kita berbau wangi kan?

Ada dua jenis pilihan yang anda boleh pilih. Dewy Radiance & Flawless Bright!

Memahami masalah yang sering dialami oleh pengguna, Vaseline keluarkan bukan satu jenis tapi ada dua pilihan yang anda boleh pilih.

  • Gluta-Hya Dewy Radiance Serum Burst Lotion dengan 10x Niacinamide, GlutaGlowTM dan Hyaluron untuk kulit yang lebih cerah dan dewy.

Losyen ni mengandungi 10x Niacinamide*** tau jadi mestilah ia mempunyai extra kesan dekat kulit anda kan? Mesti kulit anda akan lebih glowing dengan losyen ni!

Disclaimer: *** Berbanding kuantiti Niacinamide dalam formula Vaseline Healthy Bright SPF 24 PA+++
  • Gluta-Hya Flawless Bright Serum UV Lotion dengan 10X Pro-Retinol***, GlutaGlowTM dan Hyaluron untuk mengurangkan bintik hitam untuk kulit yang lebih berseri!

Selalu anda dengar mengenai retinol kan? Banyak pakar kecantikkan yang menyarankan supaya kita pakai produk yang mempunyai retinol. Pro-retinol yang terdapat dalam Vaseline ni pula merupakan sejenis retinol yang tidak terlalu kuat ataupun dipanggil mild retinol. Ia juga seringkali dipanggil Vitamin A yang selalu anda nampak dalam produk-produk anti-penuaan tu!

Losyen ni juga boleh lindungi kulit anda dengan adanya Double UV Filter yang menghalang sehingga 8x sinaran matahari!

Disclaimer: ***Kandungi Vitamin A vs Acerola Cherry (Kedua-duanya mengandungi perlindungan UVA dan UVB dengan SPF8 berbanding tidak menggunakan sebarang produk.)

Jom dapatkan kulit yang lebih glowing dan berseri raya ni!

Tak sabar nak beli! Nak pakai masa bulan puasa nanti. Mesti kulit tak kering dah walaupun seharian berpuasa. Anda boleh dapatkan Losyen Vaseline Gluta-Hya ni di outlet-outlet Guardian berdekatan anda hari ini atau beli online pun boleh guys! Lagi mudah.

Ayuhlah sama-sama kita glow guys!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Gaya Hidup Tue, 17 Jul 2018

Bila Anda Ke Starbucks, Jangan Lakukan 5 Perkara Ini

Info ini adalah menurut seorang barista yang bekerja di Starbucks.

Trending Sun, 24 Feb 2019

美貌不过就是张皮囊!怪诞「鲜肉」照挑战你的审美观

在超市购买盒装的肉品时,你是不是也会拿起来审视一下肉的颜色是否鲜红,咦?这样「挑肉」是不是有点像我们在上传自拍照时,总会拍个N百次……

Trending Wed, 8 Jul 2020
Featured Tue, 1 Mar 2022
Events Fri, 1 Apr 2022
Featured Tue, 9 Mar 2021
Featured Thu, 27 May 2021

“Fikir Dulu Sebelum Cakap..”- Persenda Pakaian Tradisi Orang Iban, Pasangan Durian Kimchi Mohon Maaf

Pasangan personaliti media sosial sensasi Durian Kimchi iaitu Ryzal Ibrahim dan Maryam Yunarae memohon maaf gara gara sebuah video yang tular baru baru ini. Menerusi video yang dimuat naik oleh Ryzal, Ryzal menegur pakaian tradisi […]

Trending Fri, 8 Jan 2021

| Live TV