Trending By: SGMS Enal August 27, 2019 @ 10:57am

Dibius Dan Didera Secara Seksual Oleh Doktor Bedah

Seorang pakar bedah dari Perancis telah disyaki menyeksa beratus-ratus kanak-kanak secara seksual dan ia dikhuatiri menjadi skandal pedofilia terburuk bagi negara berkenaan.

Pakar bedah terbabit didakwa telah melakukan kesalahan itu kepada kanak-kanak lelaki mahupun perempuan selama lebih tiga dekad ketika mereka berada di bawah keadaan tidak sedar setelah dibius (anestetik).

Pakar bedah yang berusia 66 tahun itu juga disabitkan dengan kesalahan memiliki imej penderaan seksual kanak-kanak. Dia juga pernah ditangkap dulu dengan kesalahan yang sama  tetapi masih dibenarkan untuk terus berada dalam latihan pembedahan.

Dia juga disabitkan dengan kesalahan baru apabila dia telah didakwa telah memperkosa dua gadis berusia empat dan enam tahun.

Menurut peguam lelaki terbabit, dia menafikan tuduhan merogol tetapi dia mengaku bahawa dia telah melakukan ‘perkara yang menyimpang’ kepada mereka.

Semasa dalam siasatan, polis terkejut ketika membaca dairi peribadinya. Dairi itu ‘menceritakan’ bagaimana pakar bedah itu telah melakukan serangan seksual kepada kira-kira 250 orang kanak-kanak di hospital tempatnya bekerja.

Sumber: The Sun.co.uk

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 4 Dec 2019

Julian Yee, Farah Ann, and 8 More Athletes Who Won Gold Medals At The 2019 SEA Games

Malaysia has picked up 11 gold, three silver, and 10 bronze medals within two days of the games.

Trending Mon, 17 Sep 2018

Ular Pun Pandai ‘Check In’ Tau…Tak Percaya, Tengok Ni!

Situasi menjadi sedikit terkawal apabila anggota kakitangan keselamatan lapangan terbang tersebut menggunakan sebatang besi panjang untuk menangkap ular itu sebelum dimasukkan ke dalam beg plastik.

Trending Mon, 22 Jul 2019

[UPDATE] BY9 Might Actually Debut!

Wait, what? So you’re telling me BY9 is will actually be true?!

Trending Fri, 30 Mar 2018

OMG! Limpahan Najis Punca Pulau Boracay Ditutup?

Kepulauan yang terletak 190km ke selatan Manila itu menerima kira-kira 2 juta pelancong setiap tahun, menjana 56 bilion peso (RM4.3 bilion) keuntungan setahun.

Trending Tue, 13 Nov 2018

蔬果「拟人化」后的爆笑日常!

日本超人气插画家「keigo」又绘出一系列的蔬果人,用可爱、逗趣的画风来勉励大家:做人其实很幸福好吗!

Trending Wed, 15 Jan 2020

PLUS guna teknologi dron pantau pergerakan trafik sempena Tahun Baharu Cina

Plus Malaysia Berhad (PLUS) akan menggunakan teknologi dron bagi memantau pergerakan trafik di beberapa lokasi yang dikenalpasti di lebuh raya kendaliannya pada musim perayaan Tahun Baharu Cina kali ini. Pengerusinya, Datuk Mohamad Nasir Ab Latif […]

Trending Sun, 7 Jun 2020
Trending Mon, 17 Dec 2018

搭飞机时坐到「三角形标志」下的位置,其他人都会超羡慕你!

如果你常搭飞机,是否曾注意到机舱内部有个「三角形标志」呢?

Trending Wed, 15 Jan 2020
Trending Tue, 23 Jun 2020

Sekolah Boleh Ubahsuai Keperluan Asalkan Patuh SOP

Buat pihak sekolah dan guru-guru.

| Live TV