Trending By: SGMS Enal August 27, 2019 @ 10:57am

Dibius Dan Didera Secara Seksual Oleh Doktor Bedah

Seorang pakar bedah dari Perancis telah disyaki menyeksa beratus-ratus kanak-kanak secara seksual dan ia dikhuatiri menjadi skandal pedofilia terburuk bagi negara berkenaan.

Pakar bedah terbabit didakwa telah melakukan kesalahan itu kepada kanak-kanak lelaki mahupun perempuan selama lebih tiga dekad ketika mereka berada di bawah keadaan tidak sedar setelah dibius (anestetik).

Pakar bedah yang berusia 66 tahun itu juga disabitkan dengan kesalahan memiliki imej penderaan seksual kanak-kanak. Dia juga pernah ditangkap dulu dengan kesalahan yang sama  tetapi masih dibenarkan untuk terus berada dalam latihan pembedahan.

Dia juga disabitkan dengan kesalahan baru apabila dia telah didakwa telah memperkosa dua gadis berusia empat dan enam tahun.

Menurut peguam lelaki terbabit, dia menafikan tuduhan merogol tetapi dia mengaku bahawa dia telah melakukan ‘perkara yang menyimpang’ kepada mereka.

Semasa dalam siasatan, polis terkejut ketika membaca dairi peribadinya. Dairi itu ‘menceritakan’ bagaimana pakar bedah itu telah melakukan serangan seksual kepada kira-kira 250 orang kanak-kanak di hospital tempatnya bekerja.

Sumber: The Sun.co.uk

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 30 Apr 2020
Trending Sat, 10 Jul 2021

Tiup Semangat Melawan Pandemik Covid-19, Mafidz Tampil Dengan Hujan Pasti Berhenti

Kumpulan Mafidz yang dianggotai oleh tiga beradik kini tampil dengan single terbaru berjudul Hujan Pasti Berhenti. Hujan Pasti Berhenti merupakan sebuah lagu untuk meniup semangat rakyat Malaysia bagi kekal bertahan di era pandemik ini. Hujan […]

Featured Tue, 6 Jul 2021

“Doktor Kata Kanser Perut Last Stage..”- Keadaan Ayah Semakin Tenat, Ebit Lew Mohon Doa Ramai

Keadaan bapa kepada Ustaz Ebit Lew yang semakin tenat sejak beberapa bulan lalu semakin mengundang sebak orang ramai. Terkini, beliau sempat berkongsi mengenai keadaan semasa ayahnya yang kini sedang  terlantar di hospital dan menderita. Dalam […]

Trending Fri, 30 Mar 2018

Jual Gadis Bawah Umur, Graduan Perubatan Dipenjara 10 Tahun

Tertuduh adalah penuntut dalam jurusan perubatan dan pembedahan. Tertuduh bersedia menawarkan kepakarannya untuk banduan yang berada di dalam penjara.

Trending Fri, 27 Mar 2020

“Saya Bukan Bodoh, Tunjuk Mewah Lepastu Minta Bantuan,”- Black Hanifah Bidas Kecaman Warganet

PENYANYI Black Hanifah menerima kecaman teruk daripada netizen selepas mengeluarkan kenyataan mencadangkan pihak kerajaan agar tidak meminggirkan golongan penggiat seni tempatan. Menurut Black, penggiat seni juga turut menerima tempias kerana lanjutan tempoh Perintah Kawalan Pergerakan […]

Trending Tue, 2 Jun 2020

Semua Taska Dibenarkan Beroperasi, Perlu Patuh SOP

Perhatian buat ibu bapa yang mempunyai anak bersekolah taska..

Trending Fri, 16 Jul 2021

Awie Tampil Dengan Coretan Pilu, Jadi OST Drama Bersiri Ayahanda

Lagenda muzik rock Malaysia, Datuk Awie tampil dengan single terbaharunya berjudul Coretan Pilu. Coretan Pilu merupakan gabungan karyawan komposer dan penulis lirik muda iaitu Ikhwan Fatana, Wan Salleh dan Fedtri Yahya pastinya meruntun jiwa pendengar. […]

Trending Tue, 10 Sep 2019

Lelaki minta tunang buktikan masih dara, Dr Amalina kesal!

Fakta: dara boleh hilang sekalipun tidak pernah melakukan hubungan kelamin

| Live TV