Trending By: Bibi Ramli April 20, 2018 @ 3:00pm

Dikecam Kerana Menghadiri Pesta Muzik Coachella, Kylie Jenner Kongsi Gambar Anak Comelnya

Baru dua bulan lebih Kylie Jenner melahirkan anak pertamanya Stormi Webster, iaitu hasil daripada hubungannya dengan pemuzik Travis Scott.

Walaupun dulu Kylie memilih untuk merahsiakan kehamilannya, kini dia sudah mula berkongsi info dan gambar-gambar manis bayinya itu melalui akaun media sosialnya.

Terbaru, ahli perniagaan muda yang berumur 20 tahun ini telah memuat naik beberapa klip video Stormi melalui Snapchat.

Waaah, anda tengok sendiri, gerenti hati anda akan berbunga-bunga. Comel sangat! Dahlah mata besar, gelak dan senyuman cute pula… rasa macam nak gigit saja!

 

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

 

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Video-video ini menunjukkan betapa sayangnya Kylie terhadap anak perempuannya itu.

Dan mungkin ini adalah reaksi Kylie terhadap para netizen yang mengecamnya kerana memilih untuk menghadiri Coachella minggu lepas daripada menjaga anaknya.

Acara ini adalah sebuah pesta muzik tahunan terkemuka di Amerika dan dihadiri beribu-ribu peminat muzik.

I’m not a regular mom I’m a cool mom (saya bukan ibu yang biasa, saya ibu yang cool),” tulis Kylie di Instagram.

 

I’m not a regular mom I’m a cool mom

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Tindakannya itu tidak diterima dengan baik oleh kebanyakan netizen. Mereka berpendapat dia sepatutnya meluangkan sebanyak masa yang boleh dengan Stormi yang masih kecil itu, bukan pergi “berjimba” di pesta keramaian.

Sewaktu kehamilannya, Kylie telah menyepi; kononnya dia ingin berikan perhatian sepenuhnya kepada kehamilannya sebagai persediaan untuk menjadi seorang ibu.

Tapi setelah Stormi dilahirkan, Kylie kembali muncul di mata orang ramai dan nampaknya dia sudah berbalik ke gaya hidup yang lama.

Ramai juga marah kerana Kylie telah memberikan tanggungjawab menjaga Stormi kepada pengasuh sementara dia bersuka ria di Coachella, padahal itu tugas dia sebenarnya. Mentang-mentang kaya!

“Betul ke dia seorang ibu? Hanya melahirkan anak tak bermakna kamu seorang ibu. Kamu juga perlu sentiasa bersamanya,” kata seorang pengguna media sosial.

“Kamu patut ingat yang para ibu tidak menggunakan anak mereka sebagai aksesori fesyen,” kata seorang lagi.

Wah, marah betul orang-orang di Internet! Walau bagaimanapun, ada segelintir netizen yang berpihak kepada Kylie.

“Oh, Travis Scott boleh pula keluar berjalan tapi Kylie tak boleh? Menjadi seorang ibu tak bermaksud dia harus duduk rumah memanjang,” komen pengguna @juuliaphillips di Instagram.

“Kita hanya lihat apa yang Kylie mahu kita lihat (melalui apa yang dikongsinya di laman media sosial), kita tak tahu semua perkara yang berlaku dalam hidupnya.

“Tak adil bagi kita untuk membuat sebarang andaian tentang peranan Kylie terhadap Stormi. Saya pasti bayi itu dijaga dengan baik; tengoklah betapa rapatnya ahli keluarga itu.”

Hmm… apa pendapat anda? Patutkan ibu-ibu baru menghabiskan masa 24 jam dengan anak kecil mereka?

Sumber: Insider

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 28 Apr 2020
Trending Tue, 20 Nov 2018

Selamat ulang tahun ke 90 Mickey Mouse!

Selamat ulang tahun ke 90 Mickey Mouse!

Trending Mon, 6 Aug 2018

失智母53岁忘了家人 歌手儿抱她唱自创曲「只有音乐能逗她笑」

来自美国乡村歌手Jay Allen于7月杪演出时,邀请了罹患阿兹海默症(或称痴呆症)的母亲聆听他亲自为母亲所写的歌曲《Blank Stares》;两人当时在台上紧靠彼此,Jay演唱的画面被粉丝录下,感动许多网友。

Trending Wed, 7 Nov 2018

Tukul Gergasi 453 kg Tepi Jalan Boleh Hilang, Biar Betul?

Arca tukul gergasi seberat 453 kilogram didapati hilang tetapi tiada kesan diambil .. masalahnya siapa yang mengambilnya

Trending Mon, 28 Sep 2020
Trending Wed, 30 May 2018

Elak Masalah Gangguan Seksual, Arab Saudi Perkenal Undang-Undang Baharu

Antaranya adalah hukuman penjara sehingga lima tahun dan denda sebanyak 300,000 riyal (RM318,126), kepada pesalah jika sabit kesalahan.

Trending Wed, 12 Jun 2019

Selepas Azwan Ali, Giliran Ummi Hafilda Komen Video ‘Panas’ Lelaki Mirip Azmin Ali

Sepanjang Ramadan tiap solat aku mengangkat tangan datang lah kebenaran siapakah dua durjana ini yg tidak layak memimpin negara.

Trending Tue, 23 Jul 2019

40 Unit Gula-Gula ‘Berasap’ Ghost Smoke DiRampas

Gula-gula ‘Ghost Smoke’ yang mengeluarkan asap seakan-akan rokok apabila disedut.

Trending Thu, 31 Oct 2019

Ah Cheng Laksa Tak Halal, Ini Penjelasan JAKIM

Didakwa Guna Ramuan Tak Halal, Ini Penjelasan JAKIM Mengenai Status Halal Ah Cheng Laksa

| Live TV