Trending By: Bibi Ramli April 20, 2018 @ 3:00pm

Dikecam Kerana Menghadiri Pesta Muzik Coachella, Kylie Jenner Kongsi Gambar Anak Comelnya

Baru dua bulan lebih Kylie Jenner melahirkan anak pertamanya Stormi Webster, iaitu hasil daripada hubungannya dengan pemuzik Travis Scott.

Walaupun dulu Kylie memilih untuk merahsiakan kehamilannya, kini dia sudah mula berkongsi info dan gambar-gambar manis bayinya itu melalui akaun media sosialnya.

Terbaru, ahli perniagaan muda yang berumur 20 tahun ini telah memuat naik beberapa klip video Stormi melalui Snapchat.

Waaah, anda tengok sendiri, gerenti hati anda akan berbunga-bunga. Comel sangat! Dahlah mata besar, gelak dan senyuman cute pula… rasa macam nak gigit saja!

 

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

 

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Video-video ini menunjukkan betapa sayangnya Kylie terhadap anak perempuannya itu.

Dan mungkin ini adalah reaksi Kylie terhadap para netizen yang mengecamnya kerana memilih untuk menghadiri Coachella minggu lepas daripada menjaga anaknya.

Acara ini adalah sebuah pesta muzik tahunan terkemuka di Amerika dan dihadiri beribu-ribu peminat muzik.

I’m not a regular mom I’m a cool mom (saya bukan ibu yang biasa, saya ibu yang cool),” tulis Kylie di Instagram.

 

I’m not a regular mom I’m a cool mom

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Tindakannya itu tidak diterima dengan baik oleh kebanyakan netizen. Mereka berpendapat dia sepatutnya meluangkan sebanyak masa yang boleh dengan Stormi yang masih kecil itu, bukan pergi “berjimba” di pesta keramaian.

Sewaktu kehamilannya, Kylie telah menyepi; kononnya dia ingin berikan perhatian sepenuhnya kepada kehamilannya sebagai persediaan untuk menjadi seorang ibu.

Tapi setelah Stormi dilahirkan, Kylie kembali muncul di mata orang ramai dan nampaknya dia sudah berbalik ke gaya hidup yang lama.

Ramai juga marah kerana Kylie telah memberikan tanggungjawab menjaga Stormi kepada pengasuh sementara dia bersuka ria di Coachella, padahal itu tugas dia sebenarnya. Mentang-mentang kaya!

“Betul ke dia seorang ibu? Hanya melahirkan anak tak bermakna kamu seorang ibu. Kamu juga perlu sentiasa bersamanya,” kata seorang pengguna media sosial.

“Kamu patut ingat yang para ibu tidak menggunakan anak mereka sebagai aksesori fesyen,” kata seorang lagi.

Wah, marah betul orang-orang di Internet! Walau bagaimanapun, ada segelintir netizen yang berpihak kepada Kylie.

“Oh, Travis Scott boleh pula keluar berjalan tapi Kylie tak boleh? Menjadi seorang ibu tak bermaksud dia harus duduk rumah memanjang,” komen pengguna @juuliaphillips di Instagram.

“Kita hanya lihat apa yang Kylie mahu kita lihat (melalui apa yang dikongsinya di laman media sosial), kita tak tahu semua perkara yang berlaku dalam hidupnya.

“Tak adil bagi kita untuk membuat sebarang andaian tentang peranan Kylie terhadap Stormi. Saya pasti bayi itu dijaga dengan baik; tengoklah betapa rapatnya ahli keluarga itu.”

Hmm… apa pendapat anda? Patutkan ibu-ibu baru menghabiskan masa 24 jam dengan anak kecil mereka?

Sumber: Insider

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 16 Jan 2020
Trending Tue, 8 Sep 2020
Trending Sat, 30 Jun 2018

Nikah Hanya ‘Ikat’ Tanda, Isteri Ketiga Masih Bersama Keluarganya

Saya mengenali isteri ketiga sudah lama dan saya menyembunyikan pernikahan ini untuk mengelakkan terjadinya perselisihan faham bagi dua isteri lain.

Trending Sat, 26 Oct 2019

Exclusive Behind The Scenes Into Resorts World Genting’s “Train To Busan” Horror House Experience

Take a closer look into the precision it took in curating world’s first-ever “Train To Busan” Horror House.

Trending Sat, 23 May 2020

[TERKINI] Pengguna Tol MEX, Bakal Nikmati Diskaun Sebanyak 50%

Wah, ini mungkin berita gembira buat semua tapi ingat SOP raya okay!

Hiburan Sat, 19 Dec 2020

Ernie Zakri Tidak Letak Harapan Menang Vokal Terbaik Pada AJL35

Tak sabar nak tengok persembahan Ernie Zakri di AJL35

Featured Tue, 2 Feb 2021

“Saya Minta Maaf…” – Ustaz Ebit Lew Tak Dapat Teruskan Misi Bantuan Di Semporna

Sama sama kita doakan ustaz Ebit Lew terus diberi kekuatan. Hanya Allah yang mampu membalas kebaikannya❤️

Trending Thu, 3 May 2018

Alamak! Lepas Enjin Meletup, Tingkap Pula Retak…

Tiada siapa cedera dalam insiden dua minggu selepas sebuah enjin pesawat Boeing 737 miliknya meletup lalu memecahkan satu tingkap dan mengorbankan seorang penumpang, iaitu insiden maut pertama sejak 2009.

Trending Mon, 13 Aug 2018

Harga Semangkuk Sup Lagi Mahal Daripada Seekor Lembu?

Jangan terperanjat kerana setakat ini, hanya empat mangkuk sup berjaya dijual kepada pelanggan.Mungkin anda mahu jadi orang kelima? Jika ke China, apa kata jenguk-jenguk ke Restoran Niu Gengtian yang terletak di Shi-Jia-Zhuang. Mana lah tahu ada rezeki anda untuk rasa sup yang lebih mahal dari harga lembu ini kan…

Trending Fri, 30 Mar 2018

Idayu Megastar Tiru Suara Artis Popular Termasuk Mendiang Michael Jackson. Memang Sebijik!

Idayu mempunyai bakat meniru suara penyanyi popular seperti Allahyarham Sudirman, mendiang Michael Jackson, Mariah Carey, Dayang Nurfaizah, Jaclyn Victor, Shakira, Amy Winehouse dan ramai lagi. 

| Live TV