Trending By: Fatin Nurain June 26, 2024 @ 12:12pm

Dituduh Meroyan Selepas Dedah ‘Conversation’ L*Cah Bekas Suami, Netizen Anggap Nurul Shuhada Belum Move On?

Selepas membuat pendedahan tergempar mengenai bekas suaminya, Hafidz Roshdi, tindakan Nurul Shuhada telah menerima kecaman teruk daripada sesetengah netizen.

Terdahulu, Shuhada yang mesra disapa sebagai Shu tampil membuat pendedahan perbualan lucah bekas suaminya itu bersama pelakor, Athirah Yuhada menerusi aplikasi Whatsapp sewaktu mereka masih sah bergelar suami isteri.

Menerusi pendedahan tersebut, Shu menyatakan mesej tersebut telah dikongsikan oleh Athirah sendiri yang kini sudah pun menjadi isteri Hafidz yang sah.

Selain perbualan lucah, Shu turut menyatakan dia juga menyimpan bukti lain yang berkaitan dengan kecurangan yang dilakukan oleh Hafidz dan Athirah.

Artikel Berkaitan: Nurul Shuhada Dedah Mesej L*cah Hafidz Roshdi & Pelakor Berbual Topik Panc*t? – “Nak Buktikan Dia Mampu Puaskan Si Polan”

Artikel Berkaitan: “M*in Dengan Siap Buka Lagu Bruno Mars” – Nurul Shuhada Dedah Hafidz Roshdi Rakam Video S*ks?

Kurang senang dengan tindakan bekas isteri pelakon itu, rata-rata komen turut mengecam perbuatannya yang dianggap menyebarkan aib Hafidz menerusi ruangan komen perkongsian XTRA.

Namun, ada juga sesetengah warganet yang tampil membela Shuhada kerana faham dengan situasinya yang sudah lama berdiam diri meskipun diperli dan diburuk-burukan oleh pihak bekas suaminya.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 18 Feb 2024
Trending Thu, 16 Jul 2020

BSH Fasa Ke-3: Semak Cara Status Pembayaran

Jom semak cara pembayaran status BSH fasa ketiga!

Trending Tue, 9 Oct 2018

摄影师不知自己拍到「百万张才有一张的神画面」

有时在自然界发生的一些景象,美好到完全不像是真实的,但是这些完美的巧合,却生动地描述出我们周围世界奇迹般的美!

Trending Sat, 28 Nov 2020
Trending Thu, 11 Jun 2020
Trending Thu, 16 Nov 2017

摄影师母亲把自己的女儿变身成为Wonder Woman!

Mary Grace Pingoy是一位来自美国印第安纳州西北部获奖的家庭和儿童肖像摄影师。她近期帮她第一个女儿创作了一系列神奇女侠的照片拍摄。

Featured Tue, 1 Nov 2022

Nak Hilangkan Perasaan Suka Atau Benci Terhadap Seseorang? Ini Pesanan Ustaz Azhar Idrus

Penceramah bebas, Ustaz Azhar Idrus atau dikenali sebagai UAI berkongsi tip bagaimana untuk menghilangkan perasaan suka atau benci terhadap seseorang. @mfazzy MASA MAIN PERANAN #masa #sangkabaik #doa #ustaz #mfazzy #tiktokguru #jombelajar #ustazazharidrus ♬ tak ingin […]

Featured Thu, 20 Oct 2022