Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Trending By: Yanie Baharom September 9, 2018 @ 5:00pm

Empat Hari Akaun Instagram Dibuka, Jebat Jayden Kumpul Sebanyak 80,800 Pengikut!

Nampaknya anak saudara Noor Neelofa Mohd Noor iaitu Jebat Jayden, yang baru saja berusia seminggu bakal menjejaki populariti ibu saudaranya yang cantik ini.

Masakan tidak belum pun sempat tali pusat tercabut, bayi Jebat Jayden sudah pun menjadi perhatian ramai di laman sosial Instagram.

Foto: Instagram Jebat Jayden

Foto: Instagram Jebat Jayden

Sebaik Instagram menggunakan nama @jebatjayden yang dibuka tiga hari lalu, ia sudah pun mengumpul 80,800 pengikut setakat Ahad.

Sebanyak 13 keping gambar dikongsikan pelakon Sharnaaz Ahmad dan isterinya, Noor Nabila yang juga ibu bapa kepada Jayden. Salah satu foto menarik, Jebat dipangku oleh nendanya yang dipanggil Dadi, Datin Kartini. Yang penting senyum ale sama!

Foto: Instagram Jebat Jayden

Sempat melihat laman Instagram Jabet Jayden, penulis mendapati ramai yang memuji kecomelan anak pasangan itu. Malah dari paras rupanya yang terletak memberi bayangan bakal membesar sebagai seorang jejaka tampan pabila besar nanti.

Apa nak dihairankan, tengoknya genetik bapa dan ibunya! Anyway, welcome to the world baby Jebat Jayden!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 16 Aug 2018
Trending Wed, 31 Mar 2021

Jadi Artis Termuda Def Jam Malaysia, Kowachee Muncul Dengan Single Pap Tapom

Bakat cilik, Putri Armani, atau lebih dikenali sebagai Kowachee, menjadi nama baru yang tidak asing dalam dunia hiburan. Kowachee bermula sebagai atlet gimnastik artistik Selangor pada usia 4 tahun dan mewakili negeri tersebut sehingga dia […]

Trending Sun, 6 Dec 2020
Trending Mon, 21 Oct 2019
Trending Tue, 27 Oct 2020
Trending Sat, 10 Nov 2018

不是帅哥也可以!男人5大特质让女生好想跟你在一起

既然称不上是大帅哥了,更要养成其他方面的魅力才行,这5个条件只要做足了,事实上也没什么好挑剔了……

Trending Wed, 9 May 2018

Grab Bakal Sorok Destinasi Penumpang Dari Driver

Grab Philippines dah mengalaminya , harap di Malaysia tidak akan berlaku sebegini

| Live TV