Trending By: Fatin Nurain May 8, 2022 @ 2:08pm

Fadlan Hazim Kongsi Gambar Bertatu Palsu Di Betis, Netizen Risau Undang Fitnah

Pelakon Fadlan Hazim, kongsi gambar bertatu palsu di betis ketika sedang bercuti di Bali baru-baru ini.

Perkongsian di Instagram tersebut mengundang kerisauan peminatnya yang rata-rata kurang senang serta risau gambar itu boleh mengundang fitnah oleh seetengah pihak.

“Pakai tatu ker bang? Takut jatuh fitnah ja,” komen seorang pengikutnya.

‘”Maaf bang, kami ni sebagai peminat abang takut benda macam inilah, kami ni tengok dari gambar mana nak tahu tu tatu real ke, fake atau inai,” tulis seorang netizen.

“Suka betul kumpul fitnah. Baik cakap awal-awal tatu tu sementara,” tulis beberapa pengguna.

Namun, Fadlan tidak berdiam diri dan menganggap semua peminatnya sudah bijak untuk menilai.

“Tak payah kot, korang semua cukup bijak dah. Ye doh. Ntah-ntah orang kahwin pun pakai tatu kat tangan weh,” tulis Fadlan.

Menerusi perkongsian di Instagram, Fadlan juga sempat berkunjung ke beberapa lokasi yang menjadi tumpuan pelancong antaranya di Uluwatu dan Pantai Kuta.

Sumber: Gempak

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 28 Jun 2024
Featured Wed, 22 Apr 2020
Trending Fri, 26 Mar 2021
Featured Tue, 13 Dec 2022
Trending Thu, 18 Mar 2021

Sewa Filem Serendah RM1, Ubah Rumah Anda Menjadi Pawagam Dengan ‘tonton CINEMA’

Sedar atau tidak, sudah hampir setahun rakyat Malaysia berada di rumah berikutan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) semenjak pandemik Covid-19 melanda negara kita. Walaupun panggung wayang telah dibuka, ramai yang masih memilih untuk kekal berada di […]

Featured Sun, 28 Jan 2024

“Mungkin Saya Nampak Menakutkan Tapi…” – Alami Anxiety Yang Teruk, Puteri Balqis Nafi Bongkak 

Ramai je yang macam Aqish sebenarnya, yang penting just be yourself! Jangan fake okay!

Featured Mon, 6 Nov 2023