Trending By: SGMS Faida November 5, 2018 @ 12:01am

Gadis Ini Tular Gara- Gara Wajah Seiras Siti Nurhaliza, Mira Filzah

Memang betul lah kata orang dulu-dulu, manusia ini mempunyai 7 kembar di dunia. Macam gadis ini, wajahnya kini viral di media sosial apabila dikatakan mirip wajah Datuk Seri Siti Nurhaliza dan Mira Filzah. Sama kan?

Dengan pengikut berjumlah lebih 25,000 di Instagram, pemilik nama Qasrina Karim ini juga merupakan model tudung jenama Al Humaira Contemporary.

Sama tak? Rata-rata pengguna Twitter turut bersetuju dengan hal ini. Ramai yang memuji kecantikan gadis yang menggunakan nama Qasqass di Instagram. 

Kalau dapat tengok gandingan Qasrina bersama Datuk Seri Siti Nurhaliza dan Mira Filzah dalam satu gambar, menarik juga kan? 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 28 Nov 2018

Viral Harvint Singh Buat Hal!

Kalau akak ni pun kecut perut kalau ada customer macam Harvint ni

Trending Wed, 16 Oct 2019

Haze to Hit Back Malaysia; Effect of Wild Forest Fire in Palembang

Malaysians advised to wary of the upcoming’s weather. Stay protected and reduce outdoor activities.

Trending Sat, 7 Apr 2018

Bekas Teman Lelaki Kylie Jenner Gesa Buat Ujian DNA, Percaya Stormi Adalah Anaknya

Kylie digesa membuat ujian paterniti (DNA) selepas bekas teman lelakinya, penyanyi rap Tyga menuntut Kylie berbuat demikian kerana merasakan bayi yang diberi nama Stormi itu sebenarnya adalah anaknya.

Trending Thu, 7 Mar 2019

Takziah! Kisah Nur Aisyah Aleya Berakhir Dengan Kematian

Kanak-kanak perempuan berumur 3 tahun yang dilaporkan hilang sejak minggu lalu kini menemui pengakhiran apabila mayatnya ditemui dalam keadaan yang cukup menyayat hati.

Trending Tue, 28 Apr 2020
Trending Fri, 25 Sep 2020

Hanya Tiga Jam Masa Diberikan Untuk Jemaah Tunai Umrah

Peringkat pertama bermula 4 Oktober ini!

Trending Tue, 6 Mar 2018

Rent a Korean Oppa as Your Tour Guide For an Unforgettable Trip!

Planning for a trip to Korea but in need of a tour guide to bring you around? Rent a Korean Oppa and tour all the beautiful places in Korea with him.

Trending Fri, 15 Jan 2021

| Live TV