Trending By: SGMS Faida March 26, 2018 @ 10:03am

Haruan Makan Anak! Gadis OKU Mangsa Rogol Bapa Sendiri

Sering tidak hadir ke sekolah menjawab segala rahsia seorang pelajar perempuan orang kurang upaya (OKU) lembam menjadi mangsa nafsu serakan bapanya sendiri sejak dua tahun lalu!

Ketua Polis Daerah Segamat, Superitendan Raub Selamat berkata, mangsa berusia 14 tahun yang tinggal bersama bapanya berusia 50 tahun di sekitar Segamat, didapati sering tidak hadir ke sekolah menyebabkan pihak sekolah menghubungi kakaknya yang masih belajar di sekolah sama.

Katanya, kakak mangsa berusia 19 tahun, yang tinggal di rumah sama, tidak menyedari adiknya sering tidak hadir ke sekolah.

Sebaik dihubungi pihak sekolah, kakaknya pulang ke rumah bagi memeriksa sebelum terkejut apabila melihat bapanya sedang merogol adiknya di dalam bilik mangsa.

“Pihak pentadbiran sekolah menghubungi kakak mangsa selepas bapa kandung mangsa yang turut dihubungi tidak memberi kerjasama bagi membantu masalah kedatangan sekolah mangsa.

“Kira-kira 2 petang pada 20 Mac lalu, kakak mangsa yang berada di sekolah, dimaklumkan mengenai keadaan adiknya menyebabkannya dia terus pulang bagi memeriksa sendiri keadaan adiknya sebelum terkejut apabila melihat bapa mereka sedang menindih badan adiknya di bilik mangsa,” katanya.

Tambah beliau lagi, kakak mangsa kemudian bertindak membuat laporan di balai polis sekitar Segamat, kira-kira 4 petang pada hari yang sama sebelum bapa mereka berjaya ditahan polis kira-kira 1 pagi keesokannya.

Memetik laporan Harian Metro, suspek yang berstatus duda selepas kematian isteri sejak beberapa tahun lalu disiasat mengikut Seksyen 376(B) Kanun Keseksaan kerana kesalahan sumbang mahram.

Raub berkata, mangsa kemudiannya diarahkan menjalani pemeriksaan perubatan di Hospital Segamat serta laporan awal mendapati terdapat koyakkan lama dan baharu di bahagian alat sulitnya.

“Siasatan turut mendapati perlakuan itu berlaku terutamanya waktu pagi sejak dua tahun lalu di dalam kediaman keluarga mangsa, tanpa pengetahuan kakak mangsa yang pergi ke sekolah,” katanya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sun, 9 Jan 2022

Beg Tangan Mewah Diperbuat Daripada Kulit Oren

Siapa sangka kulit buah oren yang kita selalu buang boleh dijadikan sebuah beg tangan yang cantik? Seorang pereka seni makanan dan ahli gastronomi molekul dari Jordan, Omar Sartawi telah mencipta sebuah beg tangan yang mesra

Trending Sat, 14 Apr 2018

Wah! Ikea Singapura Perkenal Crispy Rendang Chicken. Macam Sedap Je

Berikutan dengan penularan isu tersebut, Ikea Singapura telah memperkenalkan hidangan terbaharu mereka iaitu Rendang Chicken Wings.

Trending Wed, 13 Apr 2022

Peminat Puji Hasil Karya Filem Pendek Imran Bard

Imran Bard tonjol bakat berkarya

Trending Fri, 17 Jul 2020
Featured Thu, 31 Mar 2022
Featured Thu, 25 Mar 2021

107, 000 Individu Hilang Pekerjaan Dibantu

Menurut Menteri Kewangan, seramai 107,000 individu yang kehilangan pekerjaan pada 2020 menerima bantuan Sistem Insurans Pekerjaan di bawah Pertubuhan Keselamatan Sosial (Perkeso) dengan nilai keseluruhan sebanyak RM366.37 juta. Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz

Trending Sat, 21 Apr 2018

Zul Ariffin Kongsi Gambar ‘Anu’ Di Instagram?

Pelakon yang tak habis-habis dengan kontroversi ini akhirnya sekali lagi bakal diajukan soalan-soalan panas apabila telah berkongsi gambar kemaluannya di instagram

| Live TV