Trending By: SGMS Faida March 26, 2018 @ 10:03am

Haruan Makan Anak! Gadis OKU Mangsa Rogol Bapa Sendiri

Sering tidak hadir ke sekolah menjawab segala rahsia seorang pelajar perempuan orang kurang upaya (OKU) lembam menjadi mangsa nafsu serakan bapanya sendiri sejak dua tahun lalu!

Ketua Polis Daerah Segamat, Superitendan Raub Selamat berkata, mangsa berusia 14 tahun yang tinggal bersama bapanya berusia 50 tahun di sekitar Segamat, didapati sering tidak hadir ke sekolah menyebabkan pihak sekolah menghubungi kakaknya yang masih belajar di sekolah sama.

Katanya, kakak mangsa berusia 19 tahun, yang tinggal di rumah sama, tidak menyedari adiknya sering tidak hadir ke sekolah.

Sebaik dihubungi pihak sekolah, kakaknya pulang ke rumah bagi memeriksa sebelum terkejut apabila melihat bapanya sedang merogol adiknya di dalam bilik mangsa.

“Pihak pentadbiran sekolah menghubungi kakak mangsa selepas bapa kandung mangsa yang turut dihubungi tidak memberi kerjasama bagi membantu masalah kedatangan sekolah mangsa.

“Kira-kira 2 petang pada 20 Mac lalu, kakak mangsa yang berada di sekolah, dimaklumkan mengenai keadaan adiknya menyebabkannya dia terus pulang bagi memeriksa sendiri keadaan adiknya sebelum terkejut apabila melihat bapa mereka sedang menindih badan adiknya di bilik mangsa,” katanya.

Tambah beliau lagi, kakak mangsa kemudian bertindak membuat laporan di balai polis sekitar Segamat, kira-kira 4 petang pada hari yang sama sebelum bapa mereka berjaya ditahan polis kira-kira 1 pagi keesokannya.

Memetik laporan Harian Metro, suspek yang berstatus duda selepas kematian isteri sejak beberapa tahun lalu disiasat mengikut Seksyen 376(B) Kanun Keseksaan kerana kesalahan sumbang mahram.

Raub berkata, mangsa kemudiannya diarahkan menjalani pemeriksaan perubatan di Hospital Segamat serta laporan awal mendapati terdapat koyakkan lama dan baharu di bahagian alat sulitnya.

“Siasatan turut mendapati perlakuan itu berlaku terutamanya waktu pagi sejak dua tahun lalu di dalam kediaman keluarga mangsa, tanpa pengetahuan kakak mangsa yang pergi ke sekolah,” katanya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 20 Sep 2019
Trending Mon, 28 May 2018

Rebranding Tak Salah, Yang Salah Bila Kau Jual Balik Dengan Harga Y&*@&$*!

At least know your worth, kau spend duit untuk beli barang murah dengan harga firaun, tak rasa kena tipu hidup2 ke?

Trending Thu, 21 Jan 2021

36 Calon Bakal Duduki SPM, STPM Dijangkiti Covid-19 Di…

Kesiannya. Harapnya pelajar-pelajar tersebut cepat sembuh..

Trending Wed, 18 Apr 2018

Kenapa Sharifah Sakinah Tak Puas Hati Dengan Neelofa?

Persoalannya, apakah motif Sharifah Sakinah berbuat demikian? Adakah dia tidak puas hati kerana tidak memenangi anugerah tersebut? Atau dia memang berniat untuk bergurau?

Trending Tue, 11 Jun 2019
Trending Sat, 26 Jan 2019

《辛普森》恶搞复仇者联盟!萨诺斯弹指后剩下「她」

近日《辛普森家庭》也跟上《复仇者联盟》的趋势,让反派角色萨诺斯入镜,幽默的剧情让罗素兄弟也分享了呢!

Trending Wed, 12 Sep 2018

Panggang, Rebus Atau Kukus, Penduduk Hanoi Digesa Henti Makan Daging Anjing

‘ Tolong Berhenti Makan Daging Anjing’, itu peringatan pihak berkuasa Hanoi yang segera menggesa penduduk di sana supaya tamatkan aktiviti tersebut. Daging anjing yang menjadi ‘kegemaran’ penduduk di sana dilaporkan menjejaskan imej bandar terbabit selain […]

Trending Thu, 4 Jan 2018

多数人没有看过的明星合影老照片!

多数人没有看过的明星合影老照片!周润发抱着的人竟是……最后一张更是珍贵,两位时代伟人同台!

| Live TV