Trending By: SGMS Faida March 26, 2018 @ 10:03am

Haruan Makan Anak! Gadis OKU Mangsa Rogol Bapa Sendiri

Sering tidak hadir ke sekolah menjawab segala rahsia seorang pelajar perempuan orang kurang upaya (OKU) lembam menjadi mangsa nafsu serakan bapanya sendiri sejak dua tahun lalu!

Ketua Polis Daerah Segamat, Superitendan Raub Selamat berkata, mangsa berusia 14 tahun yang tinggal bersama bapanya berusia 50 tahun di sekitar Segamat, didapati sering tidak hadir ke sekolah menyebabkan pihak sekolah menghubungi kakaknya yang masih belajar di sekolah sama.

Katanya, kakak mangsa berusia 19 tahun, yang tinggal di rumah sama, tidak menyedari adiknya sering tidak hadir ke sekolah.

Sebaik dihubungi pihak sekolah, kakaknya pulang ke rumah bagi memeriksa sebelum terkejut apabila melihat bapanya sedang merogol adiknya di dalam bilik mangsa.

“Pihak pentadbiran sekolah menghubungi kakak mangsa selepas bapa kandung mangsa yang turut dihubungi tidak memberi kerjasama bagi membantu masalah kedatangan sekolah mangsa.

“Kira-kira 2 petang pada 20 Mac lalu, kakak mangsa yang berada di sekolah, dimaklumkan mengenai keadaan adiknya menyebabkannya dia terus pulang bagi memeriksa sendiri keadaan adiknya sebelum terkejut apabila melihat bapa mereka sedang menindih badan adiknya di bilik mangsa,” katanya.

Tambah beliau lagi, kakak mangsa kemudian bertindak membuat laporan di balai polis sekitar Segamat, kira-kira 4 petang pada hari yang sama sebelum bapa mereka berjaya ditahan polis kira-kira 1 pagi keesokannya.

Memetik laporan Harian Metro, suspek yang berstatus duda selepas kematian isteri sejak beberapa tahun lalu disiasat mengikut Seksyen 376(B) Kanun Keseksaan kerana kesalahan sumbang mahram.

Raub berkata, mangsa kemudiannya diarahkan menjalani pemeriksaan perubatan di Hospital Segamat serta laporan awal mendapati terdapat koyakkan lama dan baharu di bahagian alat sulitnya.

“Siasatan turut mendapati perlakuan itu berlaku terutamanya waktu pagi sejak dua tahun lalu di dalam kediaman keluarga mangsa, tanpa pengetahuan kakak mangsa yang pergi ke sekolah,” katanya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 3 Apr 2020
Trending Mon, 25 Jan 2021
Trending Mon, 19 Oct 2020
Trending Sun, 29 Nov 2020
Trending Sat, 10 Aug 2019

Anak Tercekik Blok Mainan, Ibu Pula Yang ‘Lemas’

Bahayanya mainan ini pada anak-anak kecil ya. Pantau serapat yang boleh.

Trending Sun, 27 Dec 2020

Vokal Mania: Nak Tahu Ranking Rookie & Idol? Jom Semak Kedudukan Mereka Di Konsert Akhir

Ha, jom semak kedudukan mereka. Siapa nombor dua, tiga, empat…

Trending Wed, 15 Jul 2020

KKM Sahkan Antibodi Pesakit Kluster Sungai Lui Sembuh Adalah Rendah

Jaga kebersihan dan kekalkan memakai pelitup muka di tempat awam

Trending Wed, 21 Feb 2018

ANGRY WOMAN SELLS CHEATING HUSBAND ON CAROUSELL FOR RM0.01!

How angry have you been that instead of yelling at or scolding someone, you would rather just sell them on an online platform?

| Live TV