Trending By: Padin October 21, 2021 @ 3:15pm

Jadi OST Drama Bersiri Tahyul TV3, ‘Demi Kamu’ Buah Tangan Terbaharu Indah Ruhaila

Indah Ruhaila bukan nama baharu dalam industri muzik tanah air. Nama penyanyi genit ini telah melonjak naik selepas berjaya bertanding di pentas Anugerah Juara Lagu 2015 dengan lagu bejudul Percayalah.

Seterusnya, langkah Indah tidak terhenti dan beliau terus melahirkan lagu-lagu lain. Terbaharu, Indah tampil dengan karya terbaru yang bertajuk Demi Kamu.

Lagu Demi Kamu ini merupakan hasil tulisan Johan John dan liriknya ditulis oleh Khaleel. Lagu ini menceritakan tentang perasaan kecewa seorang wanita yang ditipu dan dipermainkan sehingga menghantui kekasih lamanya.

Lagu Demi Kamu ini juga menjadi OST kepada drama bersiri bergenre seram, ‘Tahyul’ dan menampilkan pelakon-pelakon muda yang sedang meningkat naik.

Drama Tahyul kini sedang rancak disiarkan menerusi slot Samarinda, setiap Isnin hingga Khamis, pukul 10.00 malam di TV3.

Tahyul menampilkan lakonan bintang muda iaitu Aniq Suhair, Wani Kayrie, Cik B, Ahmad Adly dan ramai lagi.

Lagu Demi Kamu ini juga sudah boleh didengari di semua digital platform bermula 12 Oktober 2021.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 25 Jan 2021

Bantuan Komputer Riba Untuk Pelajar B40, Inisiatif CERDIK Dilancar Februari Ini

Semoga dengan bantuan ini, nasib para pelajar terbela ❤️

Featured Tue, 9 Nov 2021

“Saya Akan Perbaiki Kualiti Lakonan” – Kini Aktif Dalam Dunia Lakonan, MK Dilabel Pelakon Kayu

Anggota kumpulan K-Clique, MK berharap agar dirinya tidak dilabel sebagai pelakon ‘kayu’ kerana baru menceburi dunia lakonan. Bagi MK, dia menganggap dirinya masih dalam proses pembelajaran. “Setakat ini, saya belum terima kritikan yang keterlaluan. Sekadar […]

Featured Sat, 25 Apr 2020
Trending Fri, 16 Apr 2021

Kebenaran Rentas Negeri Kini Diperketatkan Dengan Syarat…

Polis Diraja Malaysia (PDRM) memperketatkan kebenaran untuk orang ramai merentas negeri susulan situasi COVID-19 di negara ini yang semakin menunjukkan peningkatan dan masih belum stabil. Menurut, Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Acryl Sani Abdullah […]

Trending Tue, 9 Jul 2019

Tahukah anda apa itu Wolbachia?

Ketahui strategi yang digunakan oleh pihak kerajaan.

Trending Sun, 20 Dec 2020
Trending Mon, 6 Aug 2018

Jadi Isteri Tak Sampai 24 Jam, Akhirnya Fatin Pergi Jua…

Pernikahan mereka berjalan serba ringkas, hanya dihadiri ahli keluarga terdekat, tiada baju pengantin, malah ketika Azzam melafazkan akad nikah, Fatin Nursyahirah hanya mampu terbaring di atas katil, sebelum dia dimasukkan ke Hospital Jitra petang itu untuk menjalani rawatan akibat sesak nafa

| Live TV