Trending By: Salma Syahbuddin February 10, 2021 @ 7:14pm

“Kau Memang Dasar Nenek Fir**n, Nanti Jumpa Kau, Siaplah!” Didie Alias Pula Kena Hentam Gara-Gara Watak Che Salmah

Apa nak jadi ni?

Penangan drama Takdir Yang Tertulis betul-betul memberi impak yang luar biasa kepada penontonnya.  Selepas pelakon utama, Nazim Othman kini giliran pelakon dan pelawak Didie Alias pula kena ‘hentam’ kononnya watak Che Salmah dalam drama Takdir Yang tertulis membuatkan penonton ‘hangin’ tiap kali menonton drama tersebut.

Malah, penghayatan menerusi watak antagonis yang dibawakan menerusi watak Che Salmah ini membuatkan ada penonton yang mahu ‘kerjakan’ beliau sekiranya bertembung di depan mata.

Walaupun, dengan sikap tamak dan tidak berperikemanusian yang ditunjukkan menerusi drama tersebut namun, terdapat segelintir peminat yang memuji lakonan mantap beliau kerana mampu membuatkan penonton tidak ‘senang duduk’ tiap kali drama bersiaran.

Bagi peminat setia drama rantaian Takdir Yang Tertulis, korang pastinya sudah tidak sabar ingin mengetahui punca kehilangan Mika bukan? Jadi, jangan lupa saksikan temu janji korang pada setiap Isnin hingga Jumaat, jam 10 malam hanya di TV3.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sat, 19 May 2018

Tiada Kaitan DNA Namun Selebriti Hollywood Ini Memiliki Raut Wajah Seiras

Terbaru di laman YouTube memaparkan selebriti Hollywood yang mempunyai wajah seiras biarpun mereka sama sekali tidak mempunyai pertalian darah.

Featured Mon, 28 Jun 2021

Bank Mampu Laksanakan Moratorium Penuh Kepada B40 Dan M40

Umum maklum mengenai pengumuman PKP yang dilanjutkan sehingga Julai ini. Justeru, ramai yang mempersoalkan mengenai pelaksanaan bantuan seperti moratorium dan i-Sinar. Menurut Presiden Dewan Perdagangan dan Industri ASEAN, Datuk Sohaimi Shahadan , pemberian moratorium kepada golongan […]

Trending Tue, 28 Apr 2020
Trending Thu, 28 Mar 2019

Fakta Menarik Tentang LIMA 19!

Ini apa yang korang perlu tahu tentang LIMA 19 di Langkawi

Trending Fri, 23 Mar 2018

Pengasas Toys ‘R’ Us Meninggal Dunia

Beliau menghembuskan nafas terakhirnya pada pagi Khamis lalu dan berita tersebut telah disahkan oleh syarikat berkenaan.

Trending Sat, 5 Dec 2020
Trending Mon, 16 Aug 2021

Sokong Jenama Lokal, Yuna Bantu Usahawan Tempatan

Penyanyi Malaysia yang menempa nama di persada antarabangsa, Yuna dikenali sebagai penyokong tegar jenama tempatan. Biarpun membina kerjaya di luar negara, Yuna tidak lupa untuk memberikan sokongan kepada usahawan lokal. “Ramai yang tahu saya memang […]

Trending Wed, 6 Jun 2018

Tengok Anak Bulan Syawal 14 Jun

Sebanyak 29 tempat dikenal pasti untuk melihat anak bulan Syawal iaitu di Pontian Kecil, Johor; Kompleks Falak Al-Khawarizmi, Tanjung Bidara, Melaka; Telok Kemang, Negeri Sembilan; Bukit Melawati di Kuala Selangor, Bukit Jugra di Banting dan Balai Cerap Sabak Bernam, Selangor.

Trending Wed, 21 Nov 2018

This 12-Year-Old Thai Model is Actually a Boy and People Love Him for His Cross-Dressing

He’s made so much money, he could buy a house for his family too!

| Live TV