Trending By: SGMS Enal March 28, 2018 @ 12:16pm

Kerana ‘Accept Friend Request’ Terus Cinta Berputik

Kalau dah jodoh tak kemana, begitulah apa yang terjadi kepada pasangan ini yang sekali pun tak pernah menyangka akan mengikat ikatan pernikahan tidak lama lagi.  Semuanya bermula apabila friend request yang di buat melalui Instagram diterima pihak yang satu lagi.
Benarlah orang kata, jodoh itu akan datang jika waktunya sudah sampai.  Kalau sekalipun benci tapi jika dah jodoh, tetap juga bersama.  Cuma lambat atau cepat je.  Perkongsian daripada Syaqir ini menceritakan kisah benar berlaku keatas dirinya yang dirasakan lucu namun tetap bersyukur dipertemukan dengan gadis pilihan hati.

Lepas baca cerita Syaqir ni mesti ramai pergi accept friend request, yela mana tahu salah seorang yang request tu jodoh. Ye tak?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 24 Mar 2020
Trending Thu, 2 Jul 2020
Trending Tue, 8 Sep 2020
Trending Wed, 7 Oct 2020

Tarikh-Tarikh Penting Dan Kaedah Pembayaran BPN 2.0

Umum sedia maklum, kerajaan kini memperuntukkan Bantuan Prihatin Nasional 2.0 berjumlah 7 billion kepada rakyat.  Bantuan ini akan disalurkan secara terus kepada 10.6 juta penerima yang telah diluluskan di bawah BPN sebelum ini, tanpa perlu […]

Trending Mon, 9 Dec 2019
Trending Tue, 19 Jun 2018

Anak bekas Exco Terengganu Maut Dalam Kemalangan

Ketua Jabatan Siasatan dan Pengkuatkuasaan Trafik negeri, Superintendan Abd. Razak Hasan berkata, kejadian yang berlaku di simpang tiga itu melibatkan sebuah kereta jenis Proton Persona dipandu wanita berusia 30 tahun dan mangsa yang menunggang motosikal Yamaha Y15ZR.

Trending Tue, 5 Jun 2018

Gadis Melayu Berhijab Ke Pentas Miss Universe?

Beliau berjaya disenarai pendek antara 20 peserta pertandingan Miss Universe New Zealand .

| Live TV