Trending By: SGMS Enal March 28, 2018 @ 12:16pm

Kerana ‘Accept Friend Request’ Terus Cinta Berputik

Kalau dah jodoh tak kemana, begitulah apa yang terjadi kepada pasangan ini yang sekali pun tak pernah menyangka akan mengikat ikatan pernikahan tidak lama lagi.  Semuanya bermula apabila friend request yang di buat melalui Instagram diterima pihak yang satu lagi.
Benarlah orang kata, jodoh itu akan datang jika waktunya sudah sampai.  Kalau sekalipun benci tapi jika dah jodoh, tetap juga bersama.  Cuma lambat atau cepat je.  Perkongsian daripada Syaqir ini menceritakan kisah benar berlaku keatas dirinya yang dirasakan lucu namun tetap bersyukur dipertemukan dengan gadis pilihan hati.

Lepas baca cerita Syaqir ni mesti ramai pergi accept friend request, yela mana tahu salah seorang yang request tu jodoh. Ye tak?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 17 Jun 2020

PKPP: Aktiviti Seminar, Kursus, Bengkel Dan Modul Latihan Kini Dibenarkan

Buat agensi yang menganjurkan aktiviti seminar, bengkel..

Trending Thu, 4 Oct 2018

‘Sebelum Tulis Pakai Otak’, Lelaki Kena ‘Sekolah’ Netizen Lepas Kecam Wira Bomba

Semua berhak memberi peluang kedua ..saya pon rasa bersalah sangat ni Insya Allah lepas ni saya akan berhati-hati ketika komen…Hurm, lepasni sebelum menulis, fikir banyak kali ya!

Trending Wed, 2 Oct 2019

Jabatan Pendidikan Negeri Perlu Siasat Dakwaan Soalan PT3 Bocor -KPM

KPM menafikan dakwaan kononnya peperiksaan Bahasa Inggeris PT3 akan diulang semula

Trending Wed, 21 Nov 2018

This 12-Year-Old Thai Model is Actually a Boy and People Love Him for His Cross-Dressing

He’s made so much money, he could buy a house for his family too!

Trending Fri, 5 Jul 2019

Ingat Ponteng Di Denda Melutut Atas Bara Kayu

Si Ibu arag anak supaya melutut diatas kayu api yang sedang dibakar . Aduh kesiannya!

Trending Sun, 30 Jun 2019

Dijangkiti HIV Selepas Jalani Rawatan Spa ‘Vampire Facial

Rawatan Vampire secara klinikal dirujuk sebagai terapi plasma yang kaya platelet

Trending Tue, 14 Jul 2020
Trending Tue, 13 Aug 2019
Trending Sat, 21 Mar 2020

| Live TV