Trending By: SGMS Enal March 28, 2018 @ 12:16pm

Kerana ‘Accept Friend Request’ Terus Cinta Berputik

Kalau dah jodoh tak kemana, begitulah apa yang terjadi kepada pasangan ini yang sekali pun tak pernah menyangka akan mengikat ikatan pernikahan tidak lama lagi.  Semuanya bermula apabila friend request yang di buat melalui Instagram diterima pihak yang satu lagi.
Benarlah orang kata, jodoh itu akan datang jika waktunya sudah sampai.  Kalau sekalipun benci tapi jika dah jodoh, tetap juga bersama.  Cuma lambat atau cepat je.  Perkongsian daripada Syaqir ini menceritakan kisah benar berlaku keatas dirinya yang dirasakan lucu namun tetap bersyukur dipertemukan dengan gadis pilihan hati.

Lepas baca cerita Syaqir ni mesti ramai pergi accept friend request, yela mana tahu salah seorang yang request tu jodoh. Ye tak?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 23 May 2018

Jamal Yunos Arrested Once More

It seems like he is showing some antics again

Trending Wed, 16 Oct 2019

Jumlah Kematian Akibat Taufan Hagibis Meningkat 74 Orang

Moga-moga ramai yang dijumpai dengan selamat

Trending Fri, 11 Jun 2021

“Hospital Kekurangan Katil, Pesakit Covid-19 Terpaksa Duduk Di Lantai” – Sumbang RM90,000 Beli Katil Elektronik, Netizen Puji Neelofa

Selebriti dan usahawan popular, Neelofa mendapat pujian netizen kerana budi baiknya menyumbangkan sebanyak 15 buah katil elektronik untuk kegunaan pesakit Covid-19. Perkara terbabit didedahkan menerusi sebuah video TikTok yang dimuat naik oleh seorang pegawai perubatan […]

Trending Tue, 10 Sep 2019

Perkongsian Dr Amalina, Ini Respons WIN Dari-nya

saya kembali dan akan terus berkongsikan maklumat perubatan, dah bersedia ke ?

Trending Fri, 8 Mar 2019

Pembantu Rumah ini ditangkap majikan kerana cuba seludup wang dalam kotak minuman!

Sepandai-pandai tupai melompat,akhirnya jatuh ke tanah jua!

Trending Fri, 22 May 2020
Trending Mon, 24 May 2021

Tengku Hassanal Sumbang Elaun DiRaja Selama 3 Bulan Buat Rakyat Palestin

Ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi ye dak???

| Live TV