Trending By: SGMS Enal March 28, 2018 @ 12:16pm

Kerana ‘Accept Friend Request’ Terus Cinta Berputik

Kalau dah jodoh tak kemana, begitulah apa yang terjadi kepada pasangan ini yang sekali pun tak pernah menyangka akan mengikat ikatan pernikahan tidak lama lagi.  Semuanya bermula apabila friend request yang di buat melalui Instagram diterima pihak yang satu lagi.
Benarlah orang kata, jodoh itu akan datang jika waktunya sudah sampai.  Kalau sekalipun benci tapi jika dah jodoh, tetap juga bersama.  Cuma lambat atau cepat je.  Perkongsian daripada Syaqir ini menceritakan kisah benar berlaku keatas dirinya yang dirasakan lucu namun tetap bersyukur dipertemukan dengan gadis pilihan hati.

Lepas baca cerita Syaqir ni mesti ramai pergi accept friend request, yela mana tahu salah seorang yang request tu jodoh. Ye tak?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 26 Sep 2018

Anak Gaduh Bapa Campur Tangan, Rakan Sekelas Mati Ditikam Tanpa Belas Kasihan! Kejamnya!

Budak lelaki dijumpai terbaring dan berlumuran darah di atas lantai bilik air.

Trending Sat, 1 Aug 2020
Trending Mon, 12 Mar 2018

Gaya Hijab Seakan Nampak Rambut Joyrevfa Curi Perhatian

Bekas isteri kepada penyanyi Hafiz Hamidun, Joy Revfa menjadi perhatian netizen apabila penampilannya yang dikatakan agak pelik ketika menghadiri majlis Mood Republik Award & Gala Night 2018. Joy telah memuat naik beberapa keping gambar ketika majlis tersebut dengan penggayaan tudung yang dikatakan tidak sesuai dengan penampilannya. Ramai netizen mempersoalkan aksesori skarfnya dan merasakan bahawa ia boleh menimbulkan fitnah kerana ia seakan-akan balutan rambut yang real.

Trending Fri, 6 Dec 2019

Prosperity Burger And Twister Fries Are Back, Back, Back!

It’s that time of the year again! P-R-O-S-P-E-R-I-T-Y!

Trending Sat, 11 May 2019

Bayi Guna ‘Walker’ Diluar Rumah Maut Digilis Treler

Bayi Guna ‘Walker’ Diluar Rumah Terlajak Hingga Ke Jalan Maut Digilis Treler

Trending Fri, 2 Mar 2018

Takziah Keluarga Mendiang Evelyn Gek Suan

Wanita berusia 44 tahun itu meninggal dunia awal pagi tadi selepas bertarung nyawa hampir tiga bulan. Dalam kejadian yang menyayat hati itu, Evelyn dilanggar dari arah belakang di Batu 2, Jalan Kapar yang menyebabkan kecederaan parah.

Trending Fri, 16 Jul 2021

Agents’ Arena – Siri Permainan Digital Interaktif Terbaru Dari Dunia Ejen Ali

Mencari aplikasi permainan mudah alih yang lebih interaktif untuk menemani anda sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP)? Terkini, siri popular animasi Ejen Ali The Movie telah melancarkan sebuah permainan mudah alih yang terbaru. Aplikasi permainan maya […]

| Live TV