Trending By: Bibi Ramli April 13, 2018 @ 1:34pm

Khloe Kardashian Selamat Melahirkan Anak Perempuan Tetapi…

Haih, tak sah kalau tak ada drama dalam situasi yang melibatkan keluarga Kardashian ini! Terbaru, teman lelaki Khloe Kardashian, Tristan Thompson, iaitu bapa kepada kandungannya, baru saja didedahkan yang dia telah berlaku curang sepanjang masa Khloe sedang mengandung.

Selasa lalu, akhbar online Daily Mail melaporkan yang Tristan dilihat bercumbuan dengan seorang wanita pada 7 April di New York. Siap ada video lagi.

Akhbar Page Six pula mengenalpasti wanita tersebut sebagai seorang model bernama Lani Blair. Mereka berdua dilaporkan telah menghabiskan masa berjam-jam di sebuah hotel di mana Tristan dan pasukan bola keranjangnya, Cleveland Cavaliers sedang menginap.

Ada sumber mengatakan yang Tristan memang sudah lama menduakan Khloe dan sering berlaku curang sejak sebelum mereka mula berdating lagi.

“Nanti mesti ada ramai wanita yang tampil sebagai mangsa permainannya,” kata seorang sumber.

Foto: Instagram Khloe Kardashian

Juga pada Selasa lalu, sebuah video kamera litar tertutup yang dirakam pada Oktober tahun lepas (ketika Khloe hamil 3 bulan) menunjukkan Tristan telah curang dengan 2 orang wanita di Washington, DC.

Khloe dikhabarkan hamil sejak September tahun lepas tapi dia hanya mengesahkannya pada bulan Disember. Maknanya Tristan memang sudah tahu tentang kehamilan Khloe, tapi dia tetap juga bermain kayu tiga! Kejamnya!

Tapi sebanyak mana kita inginkan Khloe untuk tinggalkan Tristan ekoran insiden ini, Khloe katanya sudahpun maafkan lelaki itu. Ha?

“Khloe hanya merasa terlalu gembira buat masa ini. Dia telah jatuh cinta dengan anak perempuannya. Perkara lain tak penting,” kata sumber keluarga Kardashian kepada akhbar People.

“Dia terlalu gembira sampai dia tak marah langsung tentang kes curang Tristan. Baginya, kes itu cuma insiden rawak yang tak bermakna apa-apa pun.”

“Katanya semua orang perlu move on. Dia tak kisah langsung jika ada orang yang tak puas hati tentang keputusannya untuk terus kekal bahagia bersama Tristan.”

Khloe telah melahirkan anaknya di sebuah hospital di Cleveland pada pagi Khamis (waktu Amerika). Dia ditemani oleh ibunya Kris Jenner, kakak-kakaknya Kim dan Kourtney serta kawan rapatnya Malika Haqq.

Sumber keluarga itu mengatakan lagi bahawa mereka merasakan yang Khloe akan cuba untuk membina semula hubungan kasih sayang dengan Tristan demi anak mereka.

Hmm, baiklah.

Ada sesetengah pihak yang berpendapat yang insiden ini adalah karma untuk Khloe kerana Tristan sanggup tinggalkan teman wanitanya Jordan Craig yang sedang hamil ketika itu, untuk bersama dengan Khloe dua tahun lalu. Jeng jeng jeng!

Sumber: People, Insider

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 2 Jul 2020
Trending Thu, 11 Jun 2020
Trending Sun, 10 May 2020
Trending Tue, 4 Sep 2018

Teh Tarik Condoms Exist?!

That’s a new way of consuming teh tarik.

Trending Wed, 15 Aug 2018

5句电影台词让你学会放下!

有时伤心难过的情绪,往往源自于懊恼、后悔,但既然这些事情都已经过去了,不论有可能会造成什么后果也只能靠未来挽救,如今再为过去掉眼泪,岂不是太浪费时间力气?

Trending Tue, 24 Mar 2020
Trending Wed, 12 Dec 2018

Gelagat Selebriti Malaysia Melihat Perlawanan Malaysia Menentang Vietnam

Malaysia bakal beraksi di final kedua pada Sabtu, 15 Disember.

| Live TV