Featured By: Dharnieya Nur Amelsa January 5, 2023 @ 2:36pm

Comelnya! Gelagat Ernie Zakri Teruja Nyanyi Depan Burung Di London Curi Tumpuan

Umum mengetahui, penyanyi terkenal Ernie Zakri dan suaminya, Syamel sedang bercuti di London.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @erniezakri

Tular sebuah perkongsian di platform TikTok memaparkan gelagat Ernie yang teruja menyanyi apabila melihat burung di hadapannya.

Hantaran yang dirakam oleh Syamel tersebut telah berjaya mencuri perhatian ramai yang tidak keruan melihat kecomelannya itu.

@erniezakrilovers aaaA Aaaaa 😍 bestnya burung dekat kota London tu dpat dengar suara princess Ernie Zakri 🥹❤️❤️ #ErnieZakri #London ♬ Astana – Ernie Zakri

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet memuji kecomelan penyanyi lagu Boneka tersebut dan turut mengatakan dirinya itu seakan-akan seperti ‘princess’.

“Ni mak orang ke budak kecik ni? comel lah.

“Macam dalam cerita Enchanted.

“Wow Snow White versi Ernie Zakri.

“Cute je muka Ernie tu. Happy dia.

“Kalau aku suara sedap pun nak buat macam ni

“Ya Allah, tenang burung tu tak lari pun. Kalau aku hm confirm terbang burung tu,” komen netizen.

Setakat artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih sebanyak 419,000 tontonan dan 47,000 tanda suka.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 12 Aug 2019
Featured Fri, 20 Jan 2023
Trending Sun, 30 Jun 2019

Dijangkiti HIV Selepas Jalani Rawatan Spa ‘Vampire Facial

Rawatan Vampire secara klinikal dirujuk sebagai terapi plasma yang kaya platelet

Hiburan Tue, 9 Apr 2019

Sheila Majid Bengang Dituduh Bakal Bersara

Penyanyi terkenal ini juga seolah-olah memberi bayangan mahu menyaman pihak tidak bertanggungjawab itu.

Hiburan Fri, 16 Mar 2018

Makin Popular Makin Banyak Terima Mesej ‘Nakal’

Akuinya lagi, popularitinya yang naik mendadak sejak kebelakangan ini menyebabkan lebih banyak foto jelik berbaur lucah yang diterimanya.

Events Tue, 15 Jan 2019

Hangatkan Prelude AJL33 Di KL Live!

AJL33 lebih hangat dari biasa!

Hiburan Wed, 12 Jun 2019
Events Tue, 17 Dec 2019

Air Supply Masih Berbisa, Tinggalkan Momen Manis Buat Peminat Di Malaysia

Air Supply The Lost In Love Experience In Genting Superb!

Filem Thu, 26 May 2022

Jayakan Watak G*y, Sean Ghazi Harap Penonton Berfikiran Terbuka

Penyanyi dan pelakon Sean Ghazi berpendapat sebagai seorang anak seni, sudah menjadi tanggungjawab besar untuk menghormati apa sahaja karakter yang telah diamanahkan oleh pengarah. Terbaharu, Sean menjayakan watak lelaki homoseksual dalam filem ‘Split Gravy Ke

| Live TV