Kisah Viral By: Maya Basir April 6, 2022 @ 9:04am

Dituduh Mencuri, Gadis Ini Bertindak Dedah Bekas Majikan Buat Aksi Lucah Di….

Seorang gadis bernama Nursyahmimi Aina Mohd Razi, 21, mendedahkan bekas majikannya membuat aksi lucah di tempat kerja dan mengajaknya untuk melakukan hubungan seks.

Nursyahmimi atau Mimi pada awalnya hanya ingin berdiam diri berkenaan isu ini, tetapi apabila bekas majikannya menuduh dan mencuri barang di kedai, gadis ini mengambil tindakan untuk membongkarkan hal sebenar.

“Saya mula bekerja bulan 7 tahun lepas dan masa itu dia tidak ada melakukan apa-apa, bila masuk bulan 9, baru dia mula gatal-gatal tapi masih belum buka seluar lagi,” katanya.

Pekerja lain sedar dengan perangai buruk majikannya itu tapi tidak dapat berbuat apa-apa.

Mimi juga pernah berpesan kepada pekerja disitu untuk membantunya jika dia hanya berduaan dengan majikan tersebut.

“Waktu tu Mimi tengah kerja lepastu tiba-tiba dia (bekas majikan) datang cakap… Mimi you mau, kita hidup mau enjoy ma, nanti you tahu esok you mati you tak dapat enjoy tak dapat main ma.

“Kawan saya yang pernah kerja di situ pun pernah kena juga… Tapi dia kerja empat hari sahaja, sebab hari pertama pun dah kena,” ujarnya.

Bekas majikannya itu ada membuat laporan polis atas sebab pertuduhan dan memalukan dirinya dengan kes gangguan seksual.

Mimi mengatakan bahawa dia ada bukti yang perkara itu benar.

Gadis ini memilih untuk tidak membuat laporan polis dan dengan penularan isu ini dapat mengelakkan dari perkara ini terus berlaku kepada wanita lain yang bekerja di kedai itu.

Sumber: mStar Online

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 14 May 2018

Gempar! Indonesia Kembali Berdarah

Pengeboman di tiga gereja itu adalah yang terburuk di Indonesia selama bertahun, ketika negara majoriti Islam di dunia itu bergelut menangani militan tempatan dan meningkatkan sikap tiada toleransi terhadap minoriti agama.

Featured Mon, 16 Aug 2021

“Saya Cuba Lakukan Yang Terbaik Untuk Selamatkan Nyawa”- Muhyiddin Mohon Maaf Kepada Rakyat Malaysia

Susulan peletakan jawatannya sebagai Perdana Menteri hari ini,Tan Sri Muhyiddin Yassin memohon maaf kepada seluruh rakyat Malaysia. Menerusi perutusan khas Perdana Menteri sekitar jam 3 petang tadi, Muhyiddin mengakui sebagai manusia biasa beliau tidak lari […]

Hiburan Sun, 1 Apr 2018

Model Kontroversi Ini Akhirnya Berhijab?

Model yang pernah menarik perhatian netizen kerana mengambil gambar tanpa seurat benang ini akhirnya berhijab? Walaupun cuma menggayakan koleksi baju kurung sempena raya nanti, model tinggi lampai ini mendapat pujian oleh followers beliau apabila rata-rata mereka memuji dan memberikan komen positif terhadap penampilan beliau

TECH Wed, 15 Aug 2018

5 Surprising Jobs Which Uses a LOT of WD-40

Who would have known these people needed the handy lubricant too?

Featured Sat, 15 Jan 2022
Trending Tue, 15 Jan 2019

看电影流眼泪不是因为玻璃心!研究:爱哭鬼其实是天才

每当电影演到动人心弦之处,爱哭的你一定会落泪;研究证实爱哭鬼其实比一般人更坚强、更有领导力,在团队中可能是杰出的天才呢!

Hiburan Wed, 3 Oct 2018

Lepas Gong Nekara, Duo Popular Ini Bakal Duet Dengan ‘Sifu’

Siapa agaknya eh ‘sifu’ yang dimaksudkan? Hurm…sama-sama kita tunggu. Single itu bakal ke udara berkemungkinan awal tahun depan. Tak sabarnya!

Trending Tue, 6 Apr 2021

| Live TV