Featured By: Dharnieya Nur Amelsa December 6, 2022 @ 6:18pm

Netizen Teringin Nak Lihat Penampilan Berhijab… Uqasha Senrose Terima Teguran, Mohon Doa

Pelakon jelita, Uqasha Senrose menerima teguran netizen yang teringin untuk melihatnya berhijab.

Menerusi perkongsiannya di Instagram, Uqasha memuat naik foto lama dan turut memuji rambutnya yang dahulu berwarna hitam serta lebat.

“Hahaha abang @ridzokumura !! Senyap senyap je dia post pic lama yang konon konon mulut tu manja sangat lah tu hahaha. I miss my black thick hair !! Cantik kan rambut ni saloon @ridzokumura yang buat,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2)

Meninjau ke ruangan komen, Uqasha telah menerima soalan dan teguran positif dari netizen.

“Salam, cantiknya rambut Uqasha, nak tengok Uqasha berhijab nanti lagi cantik gitu,” komen netizen.

Tidak mendiamkan diri, Uqasha membalas kenyataan tersebut dengan komen yang baik serta menyuruh individu tersebut untuk mendoakannya.

“Insya-Allah thank you atas doamu, mana tahu terbuka hati dengan teguran yang sangat menjaga hati. Thank you my dear,” balasnya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 20 Nov 2019

《PRODUCE KOL练习生》拍摄完成!练习生录影出意外紧急送院

《PRODUCE KOL练习生》参赛者结束6天拍摄,过程出意外导致紧急送院!

Featured Tue, 7 Sep 2021

Hampir 69 Peratus Populasi Dewasa Lengkap Vaksinasi Setakat Semalam

Sebanyak 68.8 peratus atau 16,107,712 individu daripada populasi dewasa di negara ini telah melengkapkan suntikan vaksin COVID-19 setakat semalam, menurut Jawatankuasa Khas Jaminan Akses Bekalan Vaksin COVID-19 (JKJAV). JKJAV menerusi perkongsian infografik di laman Twitter

Hiburan Mon, 11 Mar 2019

Penyanyi Korea Seungri (Big Bang) Berdepan Dakwaan Rasuah Seks

Seungri berdepan tuduhan rasuah seks apabila didakwa menawarkan khidmat pelacuran kepada pelabur asing di salah sebuah kelab malam miliknya

Featured Fri, 27 Jan 2023
Hiburan Mon, 11 Feb 2019
Trending Sat, 11 May 2019

Bayi Guna ‘Walker’ Diluar Rumah Maut Digilis Treler

Bayi Guna ‘Walker’ Diluar Rumah Terlajak Hingga Ke Jalan Maut Digilis Treler

| Live TV