Trending By: Salma Syahbuddin November 5, 2019 @ 11:42am

Lazada 11: 11 Shopping Festival Kembali Lagi Dengan Pelbagai Jenama Terkemuka, Dan Berhibur Bersama K-Pop Star- APink!

Dengan 16 jenama antarabangsa dan tempatan menjadikan Lazada Malaysia sebagai pilihan platform eDagang eksklusif peminatnya di rantau ini. Dan, sempena Lazada 11 :11 Shopping festival yang akan berlangsung pada 10 November ini, pastinya ia akan memukau penonton dengan persembahan artis Kpop terkenal, APink dan ramai lagi artis popular tanah air.

Yang menariknya, pelanggan dapat mengalami pembelian yang lebih pantas dan lancar, serta memberi lebih
ganjaran dengan HANYA menggunakan Lazada Wallet, sambil menikmati konsep membeli-belah sambil berhibur.

Menurut, Ketua Pegawai Eksekutif, Lazada Malaysia, Leo Chow berkata, ini adalah tahun ke-7 11:11 berlangsung di Malaysia semenjak pesta beli belah popular global ini diperkenalkan pada tahun 2012.

“Kami begitu bangga kerana Lazada berjaya menjadikan 11.11 sebagai salah satu peneraju industri utama, yang telah mengubah cara pengguna membeli-belah dan cara peniaga menjalankan perniagaan mereka. Lazada 11.11 Shopping Festival telah memainkan peranan penting dalam perkembangan industri eDagang di Malaysia, yang dijangka akan menyumbang lebih RM100 bilion kepada KDNK Malaysia pada 2020″ Katanya.

Tawaran Mesti Beli dan tawaran eksklusif kepada Lazada, pra-tempah barangan dengan harga terendah dengan Chup Dulu dan pelbagai cara-cara hebat yang lain untuk lebih penjimatan hebat!

Pelbagai jenama antarabangsa yang akan menjadi sebahagian daripada festival shopping 11:11 ini antaranya termasuklah Apple, Bobbi Brown,Benefit Cosmetics dan banyak lagi.

Dan, antara artis yang bakal menggamitkan suasana pada 10 November 2019 nanti adalah, Hujan, Man Bai, Ayda Jebat, Hael Husaini, Ismail Izzani, Siti Nordiana, Naim Daniel, K-Clique dan artis dari Indonesia, Cinta Laura.

Dibawakan secara langsung dari Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), Lazada 11.11 Super Show kembali sebelum detik tibanya acara jualan tahunan terbesar Lazada melalui Penstriman Secara Langsung di aplikasi Lazada dan akan disiarkan juga secara langsung dipelbagai saluran Media Prima iaitu TV3, platform dalam talian Tonton dan saluran Youtube TV3.

Semasa Super Show berlangsung, penonton bakal berpeluang memenangi baucar eksklusif bernilai sehingga RM1,000 dengan menyertai permainan interaktif Voucher Rain di aplikasi Lazada yang akan diadakan sebanyak 8 kali.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 23 Apr 2019

Polis Sahkan Tulang Yang Dijumpai Di Tempat Acap Hilang Adalah Tulang Manusia

Semoga keputusan hasil ujian baik-baik sahaja. Sama-sama kita doakan agar Saudara Acap kembali ke pangkuan keluarga

Trending Fri, 1 Dec 2017

Mangsa Banjir Di Kelantan Terus Meningkat, Lebih 13 Ribu Orang Dipindahkan

Mangsa Banjir Di Kelantan Terus Meningkat, Lebih 13 Ribu Orang Dipindahkan ke pusat permindahan banjir sementara

Trending Fri, 30 Nov 2018

Ribut Pasir Gergasi Setinggi 100 Meter ‘Menelan’ Bandar China

Tembok pasir setinggi 100 meter dilihat seperti ‘menelan’ seluruh bandar

Kisah Viral Wed, 17 Jun 2020
Trending Thu, 28 Mar 2019

Mangsa Gas Toksik Sungai Kim Kim Dibenarkan Keluar Hospital

Kesemua mangsa kes pembuangan sisa toksik yang dimasukkan ke hospital kerana menghidu gas toksik di Sungai Kim Kim pada bulan lalu dibenarkan keluar dari hospital.

Trending Fri, 21 Sep 2018

Perkongsian Lelaki Ini Mengenai Realiti Selepas Kahwin Ternyata…?!

Ternyata, membina rumah tangga bukanlah sesuatu yang mudah. Setiap hubungan berpasangan ada pasang dan surutnya. Bukan 24 jam bersayang-sayang saja tau!

Trending Wed, 21 Aug 2019

Kanak-Kanak Leka Main Basikal Maut Kerana Anjing ”Pit Bull”

Kanak-Kanak Leka Main Basikal Maut Jadi Mangsa Serangan Buas Kumpulan Anjing ”Pit Bull”

Trending Tue, 24 Mar 2020

Eina Azman Berang Dituduh Pentingkan Diri Borong Enam Troli Barang

Pelakon jelita Datin Paduka Eina Azman bertindak “menyelar” tindakan seorang pengguna Instagram yang mendakwa dirinya mementingkan diri kerana berbelanja besar semasa tempoh Kawalan Pergerakan ketika ini.  Menurut Eina,25, dia tidak menafikan dakwaan yang mengatakan dirinya […]

Trending Sun, 10 May 2020
Trending Mon, 18 Jun 2018

Will Malaysia’s Democracy Regress Like Our Asian Neighbours’?

History has a knack of repeating itself. Could this be a horrifying premonition for the future of our country?

| Live TV