Trending By: Salma Syahbuddin November 5, 2019 @ 11:42am

Lazada 11: 11 Shopping Festival Kembali Lagi Dengan Pelbagai Jenama Terkemuka, Dan Berhibur Bersama K-Pop Star- APink!

Dengan 16 jenama antarabangsa dan tempatan menjadikan Lazada Malaysia sebagai pilihan platform eDagang eksklusif peminatnya di rantau ini. Dan, sempena Lazada 11 :11 Shopping festival yang akan berlangsung pada 10 November ini, pastinya ia akan memukau penonton dengan persembahan artis Kpop terkenal, APink dan ramai lagi artis popular tanah air.

Yang menariknya, pelanggan dapat mengalami pembelian yang lebih pantas dan lancar, serta memberi lebih
ganjaran dengan HANYA menggunakan Lazada Wallet, sambil menikmati konsep membeli-belah sambil berhibur.

Menurut, Ketua Pegawai Eksekutif, Lazada Malaysia, Leo Chow berkata, ini adalah tahun ke-7 11:11 berlangsung di Malaysia semenjak pesta beli belah popular global ini diperkenalkan pada tahun 2012.

“Kami begitu bangga kerana Lazada berjaya menjadikan 11.11 sebagai salah satu peneraju industri utama, yang telah mengubah cara pengguna membeli-belah dan cara peniaga menjalankan perniagaan mereka. Lazada 11.11 Shopping Festival telah memainkan peranan penting dalam perkembangan industri eDagang di Malaysia, yang dijangka akan menyumbang lebih RM100 bilion kepada KDNK Malaysia pada 2020″ Katanya.

Tawaran Mesti Beli dan tawaran eksklusif kepada Lazada, pra-tempah barangan dengan harga terendah dengan Chup Dulu dan pelbagai cara-cara hebat yang lain untuk lebih penjimatan hebat!

Pelbagai jenama antarabangsa yang akan menjadi sebahagian daripada festival shopping 11:11 ini antaranya termasuklah Apple, Bobbi Brown,Benefit Cosmetics dan banyak lagi.

Dan, antara artis yang bakal menggamitkan suasana pada 10 November 2019 nanti adalah, Hujan, Man Bai, Ayda Jebat, Hael Husaini, Ismail Izzani, Siti Nordiana, Naim Daniel, K-Clique dan artis dari Indonesia, Cinta Laura.

Dibawakan secara langsung dari Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), Lazada 11.11 Super Show kembali sebelum detik tibanya acara jualan tahunan terbesar Lazada melalui Penstriman Secara Langsung di aplikasi Lazada dan akan disiarkan juga secara langsung dipelbagai saluran Media Prima iaitu TV3, platform dalam talian Tonton dan saluran Youtube TV3.

Semasa Super Show berlangsung, penonton bakal berpeluang memenangi baucar eksklusif bernilai sehingga RM1,000 dengan menyertai permainan interaktif Voucher Rain di aplikasi Lazada yang akan diadakan sebanyak 8 kali.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sun, 9 May 2021
Trending Mon, 23 Jul 2018

Bahaya Terjatuh Dari Kereta Antara Sebab Pak Nil Tak Setuju Dengan Keke Challenge

Pak Nil menyifatkan tarian itu tidak berfaedah malah boleh menyebabkan kemalangan dan membahayakan diri.

Trending Sat, 23 Feb 2019

Wanita 59 Tahun Sanggup ‘Ubah’ Wajah Hanya Kerana Hutang 16 Juta

Lari Dari Bayar Hutang RM16 Juta, Wanita 59 Tahun Sanggup ‘Ubah’ Wajah

Trending Thu, 19 Nov 2020

3 Lagi Kawasan Dikenakan PKPD Babitkan 4,028 Penduduk

Amalkan SOP dan putuskan penularan Covid-19

Trending Fri, 20 Mar 2020
Trending Thu, 5 Dec 2019

80’s Singer Nassier Wahab Passed Away, Battled With Cancer

May God bless and comfort the family family during this difficult period; please accept our sincere condolences.

Trending Tue, 25 Feb 2020
Trending Tue, 26 Dec 2017

Bunuh Majikan Kerana Tak Luluskan Cuti

Menikam majikannya sehingga mati selepas tidak meluluskan permohonan cutinya, seorang juruteknik Pakistan dihadapkan ke mahkamah Dubai.

| Live TV