Trending By: Ad Ops October 16, 2018 @ 12:30pm

Lihatlah Gambar Ramalan Wajah Anak Putera Harry Dan Meghan Markle, Macam Real!

Berita tentang Meghan Markle yang tengah hamil 12 minggu baru saja diumumkan semalam. Namun begitu, dah ada banyak pihak yang telah pun membuat ramalan tentang jantina bayi diraja ini dan nama yang akan diberikan.

Wow, mereka tak buang masa langsung! Tapi bagi anda yang tak tahu, ini adalah perkara biasa bagi mereka yang betul-betul meminati dan mengikuti perkembangan keluarga diraja Britain.

Bila ada saja berita “Royal Baby” yang diumumkan, mulalah banyak pihak membuat andaian. Anak sulung pasangan Meghan dan suaminya Putera Harry tak terkecuali.

Menurut wartawan diraja Richard Palmer, nama-nama kegemaran ramai setakat ini berbunyi sedikit tradisional, iaitu Alice, Arthur, Philip, dan Victoria.

Semestinya nama Diana juga menjadi pilihan ramai, kerana itulah nama mendiang ibu Harry yang tersayang, yang telah terkorban dalam kemalangan jalan raya pada tahun 1997.

Foto: New Idea

Besar kemungkinan Meghan dan Harry akan menghadiahkan sebuah nama yang sesuai untuk seorang anak raja Britain. Maklumlah, nanti bayi ini akan pewaris ke-7 bagi takhta diraja negara tersebut.

Tapi ada juga kemungkinan yang mereka akan memilih sebuah nama yang datang dari keluarga Meghan, seperti nama ibu bekas pelakon Amerika ini, Doria.

Foto: Cosmopolitan

Selain nama, ada lagi satu golongan peminat keluarga diraja yang sudah mula mengagak bagaimana rupanya anak pasangan ini.

Contohnya, artis potret forensik Dr D’Lynn Waldron, telah menganalisa ciri-ciri rupa mereka berdua dan gunakan teknologi komputer untuk membuat ramalan. Wow, gigih!

Satu gambar menunjukkan jangkaan Dr Waldron sekiranya Meghan dan Harry dikurniakan seorang anak lelaki. 

Dr Waldron menggunakan mata Ratu Elizabeth II, bentuk muka Meghan, serta warna kulit dan rambut Harry untuk mencipta potret khas ini.

Foto: SplashNews.com

Satu lagi potret menampilkan dua orang kanak-kanak. Untuk yang ini, Dr Waldron menggunakan mata, mulut dan dagu Harry, serta bulu kening, hidung, telinga dan mimik muka Meghan.

Foto: SplashNews.com

Bukan Dr Waldron saja yang membuat ramalan wajah Royal Baby. Artis forensik Joe Mullins juga telah mengkaji gambar-gambar terbaru pasangan diraja ini dan ini rupa andaiannya:

Foto: Joe Mullins Forensic Artist / SplashNews.com


Hmm… hanya Tuhan yang tahu jawapannya. Kita tunggu dah lihat sajalah.

Sumber: E! Online, Cosmopolitan

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 22 Jul 2021
Trending Fri, 7 Feb 2020

“Comel sangat roti pelangi ni, sayangnya nak makan…”

Agak-agak rasa macam Paddle Pop tak?

Trending Sat, 16 Jun 2018

Gempar! Jatuh Bangunan Selepas Berhibur

Mayat lelaki berusia 29 tahun itu ditemui di tingkat dua premis perniagaan yang terletak berhampiran dengan hotel itu kira-kira 9 pagi tadi (waktu tempatan).

Trending Thu, 2 Apr 2020
Featured Sun, 14 Mar 2021
Trending Sat, 22 Jun 2019

Insiden Jari Kanak-Kanak Tersepit Pada Eskalator Pasar Raya

Hati-Hati, Tular Gambar Ngeri Insiden Jari Kanak-Kanak Tersepit Pada Eskalator Pasar Raya

Trending Mon, 28 Jun 2021
Trending Tue, 6 Oct 2020

Wajib Baca! Syarat Kelayakan Permohonan BPN 2.0

Jom check korang layak ke tak!

Featured Thu, 15 Jul 2021

Lockdown Tidak Gagal Sepenuhnya, Varian Baru Delta Paling Bahaya Ragut Beribu Nyawa

Kes baru COVID-19 di Malaysia hari ini mencatatkan sebanyak 13, 215 kes sekaligus menjadi antara kes tertinggi pernah dicatatkan di negara ini. Menurut Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Datuk Seri Dr Noor Hisham Abdullah, antara […]

| Live TV