Trending By: Ad Ops October 16, 2018 @ 12:30pm

Lihatlah Gambar Ramalan Wajah Anak Putera Harry Dan Meghan Markle, Macam Real!

Berita tentang Meghan Markle yang tengah hamil 12 minggu baru saja diumumkan semalam. Namun begitu, dah ada banyak pihak yang telah pun membuat ramalan tentang jantina bayi diraja ini dan nama yang akan diberikan.

Wow, mereka tak buang masa langsung! Tapi bagi anda yang tak tahu, ini adalah perkara biasa bagi mereka yang betul-betul meminati dan mengikuti perkembangan keluarga diraja Britain.

Bila ada saja berita “Royal Baby” yang diumumkan, mulalah banyak pihak membuat andaian. Anak sulung pasangan Meghan dan suaminya Putera Harry tak terkecuali.

Menurut wartawan diraja Richard Palmer, nama-nama kegemaran ramai setakat ini berbunyi sedikit tradisional, iaitu Alice, Arthur, Philip, dan Victoria.

Semestinya nama Diana juga menjadi pilihan ramai, kerana itulah nama mendiang ibu Harry yang tersayang, yang telah terkorban dalam kemalangan jalan raya pada tahun 1997.

Foto: New Idea

Besar kemungkinan Meghan dan Harry akan menghadiahkan sebuah nama yang sesuai untuk seorang anak raja Britain. Maklumlah, nanti bayi ini akan pewaris ke-7 bagi takhta diraja negara tersebut.

Tapi ada juga kemungkinan yang mereka akan memilih sebuah nama yang datang dari keluarga Meghan, seperti nama ibu bekas pelakon Amerika ini, Doria.

Foto: Cosmopolitan

Selain nama, ada lagi satu golongan peminat keluarga diraja yang sudah mula mengagak bagaimana rupanya anak pasangan ini.

Contohnya, artis potret forensik Dr D’Lynn Waldron, telah menganalisa ciri-ciri rupa mereka berdua dan gunakan teknologi komputer untuk membuat ramalan. Wow, gigih!

Satu gambar menunjukkan jangkaan Dr Waldron sekiranya Meghan dan Harry dikurniakan seorang anak lelaki. 

Dr Waldron menggunakan mata Ratu Elizabeth II, bentuk muka Meghan, serta warna kulit dan rambut Harry untuk mencipta potret khas ini.

Foto: SplashNews.com

Satu lagi potret menampilkan dua orang kanak-kanak. Untuk yang ini, Dr Waldron menggunakan mata, mulut dan dagu Harry, serta bulu kening, hidung, telinga dan mimik muka Meghan.

Foto: SplashNews.com

Bukan Dr Waldron saja yang membuat ramalan wajah Royal Baby. Artis forensik Joe Mullins juga telah mengkaji gambar-gambar terbaru pasangan diraja ini dan ini rupa andaiannya:

Foto: Joe Mullins Forensic Artist / SplashNews.com


Hmm… hanya Tuhan yang tahu jawapannya. Kita tunggu dah lihat sajalah.

Sumber: E! Online, Cosmopolitan

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sat, 31 Dec 2022

Tampil Dengan Naskhah Balada, Syafeek Ikhwan Muncul Dengan Lafaz

Single terbaharu Syafeek Ikhwan berjudul Lafaz, merupakan sebuah naskhah balada yang pasti akan menyentuh jiwa para pendengar dengan lirik lagu yang mempunyai maksud mendalam. Dilancarkan pada 30 Disember 2022 di semua pelantar digital, lirik video […]

Trending Thu, 26 Dec 2019

Jangan Lihat Gerhana Matahari Guna Mata Kasar

Ingat ya guna kaedah yang betul dan selamat

Hiburan Sun, 16 Apr 2023