Trending By: Bibi Ramli October 16, 2018 @ 12:30pm

Lihatlah Gambar Ramalan Wajah Anak Putera Harry Dan Meghan Markle, Macam Real!

Berita tentang Meghan Markle yang tengah hamil 12 minggu baru saja diumumkan semalam. Namun begitu, dah ada banyak pihak yang telah pun membuat ramalan tentang jantina bayi diraja ini dan nama yang akan diberikan.

Wow, mereka tak buang masa langsung! Tapi bagi anda yang tak tahu, ini adalah perkara biasa bagi mereka yang betul-betul meminati dan mengikuti perkembangan keluarga diraja Britain.

Bila ada saja berita “Royal Baby” yang diumumkan, mulalah banyak pihak membuat andaian. Anak sulung pasangan Meghan dan suaminya Putera Harry tak terkecuali.

Menurut wartawan diraja Richard Palmer, nama-nama kegemaran ramai setakat ini berbunyi sedikit tradisional, iaitu Alice, Arthur, Philip, dan Victoria.

Semestinya nama Diana juga menjadi pilihan ramai, kerana itulah nama mendiang ibu Harry yang tersayang, yang telah terkorban dalam kemalangan jalan raya pada tahun 1997.

Foto: New Idea

Besar kemungkinan Meghan dan Harry akan menghadiahkan sebuah nama yang sesuai untuk seorang anak raja Britain. Maklumlah, nanti bayi ini akan pewaris ke-7 bagi takhta diraja negara tersebut.

Tapi ada juga kemungkinan yang mereka akan memilih sebuah nama yang datang dari keluarga Meghan, seperti nama ibu bekas pelakon Amerika ini, Doria.

Foto: Cosmopolitan

Selain nama, ada lagi satu golongan peminat keluarga diraja yang sudah mula mengagak bagaimana rupanya anak pasangan ini.

Contohnya, artis potret forensik Dr D’Lynn Waldron, telah menganalisa ciri-ciri rupa mereka berdua dan gunakan teknologi komputer untuk membuat ramalan. Wow, gigih!

Satu gambar menunjukkan jangkaan Dr Waldron sekiranya Meghan dan Harry dikurniakan seorang anak lelaki. 

Dr Waldron menggunakan mata Ratu Elizabeth II, bentuk muka Meghan, serta warna kulit dan rambut Harry untuk mencipta potret khas ini.

Foto: SplashNews.com

Satu lagi potret menampilkan dua orang kanak-kanak. Untuk yang ini, Dr Waldron menggunakan mata, mulut dan dagu Harry, serta bulu kening, hidung, telinga dan mimik muka Meghan.

Foto: SplashNews.com

Bukan Dr Waldron saja yang membuat ramalan wajah Royal Baby. Artis forensik Joe Mullins juga telah mengkaji gambar-gambar terbaru pasangan diraja ini dan ini rupa andaiannya:

Foto: Joe Mullins Forensic Artist / SplashNews.com


Hmm… hanya Tuhan yang tahu jawapannya. Kita tunggu dah lihat sajalah.

Sumber: E! Online, Cosmopolitan

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 17 Jan 2019

令人难以置信!你绝不会相信它们居然「完全未经 PS 修图」

数位编辑工具几乎已成万能的修图大神,但是有时候最惊人的影像,却是来自于未经 Photoshop 修改过的照片!

Trending Mon, 13 Jul 2020

Aishwarya Rai, Anak Perempuan Dijangkiti COVID-19

Terkejut! Pelakon popular Bollywood, Aishwarya Rai Bachchan dan anak perempuannya telah disahkan positif COVID-19. Bekas ratu cantik dunia itu disahkan positif sehari selepas bapa mertuanya, megastar veteran Bollywood, Amitabh Bachchan, 77, serta suami Aishwarya, Abhishek […]

Trending Fri, 11 Sep 2020

Kenakan Sekatan Perjalanan Ke Atas Negara Berisiko – MKN

Ingat, jangan ikut suka hati je okay!

Trending Tue, 27 Feb 2018

Belanja Lebih RM2,000 Untuk Merasai Hidangan Pelik

Logik tak logik tetapi inilah yang berlaku dimana pasangan ini sanggup membelanjakan RM2,000 ungtuk merasai hidangan pelik di sebuah restoran antara terbaik di dunia

Trending Tue, 10 Nov 2020
Trending Tue, 16 Jun 2020
Trending Thu, 13 Aug 2020
Trending Wed, 6 Jan 2021
Trending Thu, 19 Apr 2018

人类的大脑其实很可怕「不会疼痛还会自相残杀」

大家有没有看过《Lucy》这部电影,女主角斯嘉丽·约翰逊因为意外,大脑开发到了100%,成为了一个超级英雄。当大脑开发到了100%,到底会有多可怕呢?

Featured Fri, 1 Jun 2018

Dinobatkan Sebagai Ratu Cantik Kaamatan, Kemenangan Hosiani Sememangnya Sudah Dijangka

Hosiani sememangnya calon favourite dan sejak awal lagi disebut-sebut mengambil alih gelaran berprestij itu.

| Live TV