Trending By: Bibi Ramli October 16, 2018 @ 12:30pm

Lihatlah Gambar Ramalan Wajah Anak Putera Harry Dan Meghan Markle, Macam Real!

Berita tentang Meghan Markle yang tengah hamil 12 minggu baru saja diumumkan semalam. Namun begitu, dah ada banyak pihak yang telah pun membuat ramalan tentang jantina bayi diraja ini dan nama yang akan diberikan.

Wow, mereka tak buang masa langsung! Tapi bagi anda yang tak tahu, ini adalah perkara biasa bagi mereka yang betul-betul meminati dan mengikuti perkembangan keluarga diraja Britain.

Bila ada saja berita “Royal Baby” yang diumumkan, mulalah banyak pihak membuat andaian. Anak sulung pasangan Meghan dan suaminya Putera Harry tak terkecuali.

Menurut wartawan diraja Richard Palmer, nama-nama kegemaran ramai setakat ini berbunyi sedikit tradisional, iaitu Alice, Arthur, Philip, dan Victoria.

Semestinya nama Diana juga menjadi pilihan ramai, kerana itulah nama mendiang ibu Harry yang tersayang, yang telah terkorban dalam kemalangan jalan raya pada tahun 1997.

Foto: New Idea

Besar kemungkinan Meghan dan Harry akan menghadiahkan sebuah nama yang sesuai untuk seorang anak raja Britain. Maklumlah, nanti bayi ini akan pewaris ke-7 bagi takhta diraja negara tersebut.

Tapi ada juga kemungkinan yang mereka akan memilih sebuah nama yang datang dari keluarga Meghan, seperti nama ibu bekas pelakon Amerika ini, Doria.

Foto: Cosmopolitan

Selain nama, ada lagi satu golongan peminat keluarga diraja yang sudah mula mengagak bagaimana rupanya anak pasangan ini.

Contohnya, artis potret forensik Dr D’Lynn Waldron, telah menganalisa ciri-ciri rupa mereka berdua dan gunakan teknologi komputer untuk membuat ramalan. Wow, gigih!

Satu gambar menunjukkan jangkaan Dr Waldron sekiranya Meghan dan Harry dikurniakan seorang anak lelaki. 

Dr Waldron menggunakan mata Ratu Elizabeth II, bentuk muka Meghan, serta warna kulit dan rambut Harry untuk mencipta potret khas ini.

Foto: SplashNews.com

Satu lagi potret menampilkan dua orang kanak-kanak. Untuk yang ini, Dr Waldron menggunakan mata, mulut dan dagu Harry, serta bulu kening, hidung, telinga dan mimik muka Meghan.

Foto: SplashNews.com

Bukan Dr Waldron saja yang membuat ramalan wajah Royal Baby. Artis forensik Joe Mullins juga telah mengkaji gambar-gambar terbaru pasangan diraja ini dan ini rupa andaiannya:

Foto: Joe Mullins Forensic Artist / SplashNews.com


Hmm… hanya Tuhan yang tahu jawapannya. Kita tunggu dah lihat sajalah.

Sumber: E! Online, Cosmopolitan

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sat, 30 Dec 2017

Hukuman Penjara 13,275 Tahun Siapakah Dia?

hukuman penjara 13,275 tahun ke atas seorang lelaki kerana menipu 570 juta Baht di Thailand baru-baru ini

Trending Wed, 13 Jun 2018

Raya Ini, Sediakan Payung Sebelum Hujan!

Pada sebelah petang, hujan dan ribut petir dijangka berlaku di beberapa kawasan di Perlis, Kedah, Perak, Kelantan, Terengganu, Pahang, Johor Timur, beberapa bahagian di Sarawak iaitu Kuching, Samarahan, Serian, Sri Aman, Sibu, Mukah dan Bintulu, serta di Sabah iaitu Kudat dan Sandakan, menurut kenyataan yang dipaparkan menerusi laman sesawang jabatan itu hari ini.

Trending Sun, 1 Sep 2019

YDP Agong Buat Adam Corrie Terkejut

Pertemuan bersama YDP Agong membuatkan Adam Corrie terharu.

Trending Fri, 24 Nov 2017

RM600 Makan Kari Kepala Ikan Apa Yang Mahal Sangat

Biar betul apa yang dimakan sampai RM 600 , katanya lauk di pinggan yang diambil tu banyak

Trending Tue, 8 Dec 2020

Orang Ramai Diminta Tangguh Rancangan Balik Kampung Jika…

Bak kata pepatah melayu, “sudah terhantuk, baru nak terngadah”

Trending Wed, 4 Jul 2018
Trending Thu, 1 Apr 2021

GKP 3.0 : Cara Permohonan Bantuan RM1,000 Secara One-Off Bermula Hari Ini Sehingga…

Di bawah Pakej Bantuan Perlindungan Ekonomi dan Rakyat Malaysia (PERMAI), Kerajaan telah mengumumkan bantuan kewangan secara one-off sebanyak RM1,000 melalui Geran Khas Prihatin (GKP) Tambahan kepada perusahaan kecil sederhana (PKS) mikro di 12 negeri Perintah […]

Trending Fri, 12 Oct 2018

Mulai 2019, Semua Restoran ‘Open-Air’ Akan Diiktiraf Sebagai Zon Larangan Merokok

Kementerian Kesihatan telah pun mengesahkan berita ini.

Trending Sun, 11 Nov 2018

Air Minuman Jenama Tempatan Yang Diimport Dari Malaysia Ditarik Balik

Air Minuman Jenama Tempatan Ditarik Balik Selepas Didapati Mengandungi ‘Bakeria Alam Sekitar’

| Live TV