Trending By: SGMS Faida October 4, 2018 @ 7:15pm

TERKINI! Mayat Remaja Lemas AKHIRNYA Ditemui

Mayat remaja lelaki yang lemas di lombong Taman Putra Perdana di sini petang semalam berjaya ditemui kira-kira jam 6 petang tadi.

Mangsa, Mohd Ilham Fahmy, 17, ditemui beberapa meter dari tempat dia dilaporkan terjatuh semalam.

Pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Putra Perdana itu dipercayai lemas selepas terjatuh ke dalam sebuah lombong di Taman Putra Perdana.

Penolong Pengarah Operasi Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia Selangor,  Penguasa Kanan Bomba I Mohd Rizal Buang berkata, pihaknya tiba di lokasi berkenaan pada jam 5.50 petang selepas menerima panggilan daripada orang awam yang memaklumkan mengenai kejadian itu.

Susulan kejadian, seramai enam anggota Pasukan Penyelamat di Air (PPDA) turut lemas ketika terlibat dalam dalam operasi mencari dan menyelamat mangsa, malam semalam.

Anggota terbabit, Mohd Fatah Hashim, 34; Izzatul Akma Wan Ibrahim, 32 ; Mazlan Omar Baki, 25 dan Yahya Ali, 24 dari Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Pelabuhan Klang.- BH

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 8 May 2020
Trending Wed, 18 Mar 2020

COVID-19: Negeri Selangor Larang Adakan Kenduri Kahwin

JABATAN AGAMA ISLAM SELANGOR (JAIS) telah mengeluarkan arahan untuk tidak mengadakan sebarang kenduri kahwin  atau majlis keramaian di negeri itu, selaras dengan arahan yang telah dikeluarkan oleh Perdana Menteri dan Majlis Keselamatan Negara berhubungan dengan […]

Trending Tue, 2 Jun 2020
Trending Thu, 1 Mar 2018

Traditional Chinese Cough Medicine Becomes Top Seller in New York

Ang mohs seem to be obsessing over Asian things lately and the price for one bottle of this cough medicine is way too expensive!

Trending Fri, 28 Aug 2020
Trending Sun, 17 Jun 2018

Jijik Dan Menyakitkan Mata, Kawasan Gunung Everest Dah Tak Macam Dulu!

Sementara itu, glasiar yang semakin mencair disebabkan kepanasan global mendedahkan sampah yang terkumpul di atas gunung itu sejak Edmund Hillary dan Tenzing Norgay berjaya sampai ke puncak 65 tahun lalu.

Trending Mon, 9 Dec 2019
Trending Mon, 27 Nov 2017

YOU SHOULD CHECK OUT EDDIE PUTERA’S INSTAGRAM!

Eddie Putera brings art to a whole new level!

| Live TV