Trending By: SGMS Enal June 2, 2018 @ 1:06pm

Mengembara Lebih 3,000km Ke Rusia, Baru Sedar Tiket Tertinggal Di Rumah

Seorang peminat fanatik bola sepak England yang telah mengembara sejauh lebih 3,000km ke Rusia hanya untuk menyaksikan perlawanan antara England dan Panama tidak bernasib baik apabila menyedari dia meninggalkan tiketnya di rumah dan telah terlepas kemenangan besar negara itu.

Douglas yang kesal dengan kecuaiannya itu telah bertindak merayu kepada sesiapa yang bermurah hati untuk memberikannya 1 tiket sebagai ganti.

Dalam pada masa yang sama, Douglas bernasib baik apabila terserempak dengan editor ITV News, Dan Howells yang kebetulan menginap di hotel yang sama.

Douglas yang telah menceritakan pengalamannya itu membuatkan Din turut bersimpati dan bertindak untuk membantunya dengan memuat naik gambar mereka berdua melalui laman Twitter miliknya dengan kapsyen:

 

“Ini Douglas.  Dia menginap di hotel yang sama di Volgograd.  Kami baru saja terjumpa dengannya di Nizhny Novgorod dan dia menyedari yang telah tertinggal tiket dirumahnya di Bristol. Jika ada sesiapa diluar sana yang mempunyai tiket lebih, tolong beritahu saya.”

Daripada pertolongan Dan, usaha itu berhasil apabila mereka berjaya mendapatkan tiket untuk menyaksikan perlawanan itu.  Tetapi sekali lagi Douglas tidak bernasib baik apabila Dan tidak dapat menemuinya untuk menyerahkan tiket berkenaan.

Sumber: Daily Mail

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 18 Jul 2018

「全球最矮小的可爱夫妻」生育子女是他们最烦恼的事

人们常说,只要真心相爱,身高、距离、年龄都不会是问题!这对夫妻的身高均不足0.9米,但却身体力行地向人们证明了在爱面前,其它什么都不重要。

Trending Sun, 18 Feb 2018

ITALIAN TOWN SELLS HOUSES FOR RM4 TO PREVENT POPULATION PLUMMET

There are 200 houses for sale at only RM4 each!

Trending Wed, 24 Jun 2020

Akhirnya Sekolah Mula Dibuka Hari Ini

Selamat menempuh hari pertama persekolahan!

Trending Thu, 12 Mar 2020
Trending Fri, 11 Oct 2019

Intipati Belanjawan 2020

Belanjawan 2020 yang bertemakan ‘Memacu Pertumbuhan Dan Keberhasilan Saksama Ke Arah Kemakmuran Bersama’ dengan bertunjangkan empat teras utama dalam usaha untuk menstabilkan semula kedudukan kewangan negara kerajaan.

Trending Fri, 10 Aug 2018

8个长寿面相你有几个?研究发现痣多者较长寿

面相中含有长寿的特征也是依据经验从古流传下来的,虽然并不是全然的准确,但是也有一定参考价值的科学规律。在8个长寿的面相特征,你有几个呢?

Trending Tue, 16 Jun 2020

| Live TV