Trending By: Salma Syahbuddin November 4, 2020 @ 4:00pm

Merungkai Perkongsian ‘Rahsia’ Para Selebriti TV3 Dalam MONOLOG

Kalau pada 16 September lepas, sambutan Hari Malaysia disambut dengan agak berbeza apabila pengacara dan penulis lirik terkenal, Ahmad Fedtri Yahya dilaporkan terlibat dalam kemalangan sehingga mengakibatkan beliau menerima banyak kecederaan dimuka.

Sumber : Instagram @fedtriyahya

Namun, bagi beliau Hari Malaysia akan terus dikenang sebagai detik yang mengajar erti ketabahan dan kasih sayang yang luas serta yakin sejuta hikmah sedia menanti untuk dijadikan iktibar kehidupan.

Oleh itu, TV3 bakal tampil dengan program digital terbaharu menerusi saluran Youtube TV3Malaysia, MONOLOG, yang akan menampilkan hos-hos ternama stesen tersebut antaranya, Ally Iskandar, Fedtri Yahya, Nurul Fariha Onn, Hanif Miswan dan Hawa Rizwana bagi berkongsi cerita mereka secara lebih dekat bersama penonton dan peminat setia TV3.

Berdurasi 4 minit, episod pertama MONOLOG menyaksikan dengan lebih dekat dan terperinci perjalanan dan perkongsian Ahmad Fedtri Yahya ketika kemalangan tersebut berlaku.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 8 Apr 2021

Tiada SOP Baharu Berkenaan Surat Rentas Negeri

Kalau tak pasti boleh dapatkan penjelasan lanjut kepada pihak berwajib okay!

Trending Sat, 14 Apr 2018

Pesawat Terbesar Di Dunia Mendarat Di KLIA

Juruterbangnya, Antonov Dmytrov memberitahu bahawa Malaysia adalah tempat persinggahan ketiga pesawat itu selepas Leipzig, Jerman dan Dammam, Arab Saudi, bagi menghantar kargo berat.

Trending Tue, 14 Aug 2018

农历七月抓交替?溪边惊见裸男浮尸 救难队到场竟「复活」

农历七月鬼门开,坊间盛传溪边、海边都会有水鬼「抓交替」;近日就有一名男网友在网路上PO出一段影片,只见一名裸男面部朝下,趴在湍急的水流中央……

Featured Fri, 25 Jun 2021

Senarai Bantuan PKP 3.0 Yang Disediakan Dan Masih Boleh Dimohon

Penganalisis Ekonomi dari Universiti Asia e, Profesor Datuk Dr Shazali Abu Mansor berkata, pemberian moratorium bersasar dilihat dapat membantu individu dan peniaga untuk menghadapi PKP 3.0 berikutan pengurangan jumlah simpanan yang telah digunakan semasa PKP […]

Trending Wed, 12 May 2021

Isu Ain Husniza: Guru SMK Puncak Alam Ditempatkan di JPN Selangor Sehingga….

Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) mengeluarkan kenyataan mengenai isu seorang guru di Sekolah Menengah Kebangsaan Puncak Alam (SMKPA), Selangor yang didakwa mengeluarkan kata-kata tidak wajar semasa melaksanakan Pengajaran dan Pembelajaran (PdP) kepada seorang murid. Menerusi kenyataan […]

Featured Tue, 8 Jun 2021

“Tak Macam Drama Biasa, Macam Tengok Filem”- Netizen Puji Sinematografi Masih Ada Rindu

Drama Akasia Masih Ada Rindu yang baru sahaja ditayangkan pada 1 Jun lalu kini semakin mendapat perhatian ramai. Keserasian antara dua pelakon utama iaiitu Farid Kamil dan Mimi Lana membuatkan membuatkan para penonton ternanti nanti […]

Trending Tue, 14 May 2019

#SetulusIkhlas: “RM 500 Sedekah Tanpa Soal Selidik, Saya Nak Masukkan RM50 Dalam Tabung Masjid Menggigil Tangan”

Selain itu, Muhammad Hassan sendiri mengakui amalan sedekah mempunyai keistimewaan tersendiri dan mampu membantu merawat penyakit.

Trending Tue, 20 Mar 2018

Students Become Famous After English Video Project Goes Viral!

An English project suddenly became an international sensation.

| Live TV