Trending By: Attiqah Mohd June 20, 2019 @ 6:08pm

” Mungkin Nanti Akan Muncul Gambar Saya Sama Seperti Video Azmin-Haziq” Seloroh Tun M

Isu politik di Malaysia dikejutkan dengan penyebaran video intim melibatkan Azmin Ali, Menteri Hal Ehwal Ekonomi dan Haziq Aziz, setiausaha sulit kanan Timbalan Menteri Industri Utama Shamsul Iskandar Md Akin pada minggu lalu. 

Pelbagai teori muncul mengenai isu video tersebut. Terbaru, Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir mengulas komen beliau apabila ditanya mengenai isu penyebaran video intim tersebut. 

“Perkara ini dilakukan oleh orang yang mempunyai agenda tersendiri dalam politik. Saya tidak percaya sama sekali mengenai penyebaran video tu. Zaman sekarang ni orang makin pandai, macam-macam gambar atau video palsu tersebar. Mungkin nanti muncul gambar saya seperti dalam video Azmin, saya rasa perkara ni tentu sekali menghiburkan”, seloroh Tun M ketika ditanya pihak media mengenai isu kontroversi ini. 

Malah, Tun M sendiri berjenaka dengan seorang wartawan dan bertanya sekiranya wartawan itu mempercayai ketulenan video tersebut sebelum berseloroh ” awak percaya ke? takkanlah bodoh sampai macam tu”. Memang win la dengar jawapan Tun ni. 

Tun M juga sempat  memberi pendapat beliau mengenai taktik kotor politik yang dilihat semakin tersebar luas, malah Tun M sempat memberi komen mengenai dalang disebalik video tersebut. “Sekiranya anda tidak menang dalam bertanding, janganlah melakukan perkara seperti ini”. 

Seorang pemilik Twitter dikenali dengan nama Ramona Rahman telah memuat naik video tersebut dan rata-rata netizen terhibur dengan jawapan Tun M. 

Korang rasa video tu betul ke tak? Hmm…

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 24 Dec 2019

RM100,000 Could Be Fined If Caught Hawking Along The Traffic Lights, But This Shows How Bad Our Economy Is

If the root problem isn’t solved, treating its shoots won’t do the job.

Trending Sun, 18 Aug 2019

Yu Paus Ditemukan Mati Di Perairan Tanjung Tohor

Mungkin sesat di kawasan perairan kerana lokasi ketika ditemui bukan habitat asalnya

Trending Tue, 5 Mar 2019

Skincare Tip! Top Bestseller Mask Untuk Kulit Berjerawat

Menerusi laman sosial dan blog review, produk mask ini telah berjaya menjadi top bestseller dan sangat popular dalam kalangan kaum wanita!

Trending Wed, 22 Apr 2020

Air Asia Umum Penerbangan Beroperasi Semula 29 April Ini

Wah, Air Asia bakal menerbangkan sayapnya tak lama lagi..

Trending Wed, 7 Mar 2018

Masjid Bertukar Kecoh, Terima Tetamu Tak Diundang

Tidak berakhir di situ, haiwan itu kemudian terus berlari masuk ke dalam masjid. Apa lagi, bertempiaranlah semua jemaah di situ!

Trending Thu, 25 Jan 2018

Perangkap Lipas Tak sampai 10 Ringgit Pon, Tetapi …

Lipas, salah satu binatang yang menggelikan. Buat la bermacam cara sekalipun, pasti lipas akan muncul di sesetengah bahagian di rumah terutama di bahagian dapur, atau ruang tamu. Lebih merimaskan kalau kita jumpa lipas dalam kereta. […]

Trending Tue, 23 Jan 2018

超准塔罗能量解读 网友「太不可思议」

2018年是一个新的开始,你已做好新一年的计划,承接这股全新的力量了吗?如果你了解自己今年的优势力量,那将有助展开这趟年度灵魂之旅。闭上眼睛想象下,一年后回顾2018,看见自己丰富多元的展现,嘴角会不自禁上扬。

Trending Thu, 25 Jun 2020

| Live TV