Trending By: Padin November 5, 2021 @ 6:00am

Nak Tonton K-Drama Atau Rancangan Popular? Kelajuan Internet Lebih Pantas Dengan Celcom!

Makin lama makin dah biasa duduk dalam rumah kan? Makin banyak luangkan masa dengan telefon, main game, tengok atau buat content TikTok yang menarik, kerja dari rumah, belajar secara dalam talian, tengok Live Instagram dan macam macam lah. Itulah kenyataannya, lama lama dah jadi kebiasaan.

Hidup kita pun bersosial menerusi Internet seiring dan sesuai dengan keadaan pandemik sekarang ni.

Tapi, lebih seronok kalau dapat buat semua ni dengan internet tanpa had dengan kuota kelajuan yang lebih pantas kan? Layan K-Drama pun syok je tanpa gangguan.

Internet Tanpa Had dengan Kuota Kelajuan Yang Lebih Banyak?!

Dah 2021, pilihan utama orang ramai semestinya capaian internet tanpa had serta kuota Internet pantas. Sama ada dalam dunia pekerjaan, pendidikan dan juga dunia hiburan, semuanya gunakan internet dan mestilah nak yang laju serta tanpa had kan.

Apa kata jom alih ke Celcom Xpax Tanpa Had Baharu yang semestinya berikan anda internet tanpa had dengan kuota Internet Pantas Tanpa Batas. Turn On The Powaaah.

Apa Yang Best Turn On The Powaaah Oleh Celcom Xpax Ni?

Baru baru ini, Celcom telah memperkenalkan Xpax Tanpa Had Baharu yang dibawakan khas bersama internet tanpa had dengan lebih Internet Pantas Tanpa Batas

Pengguna boleh mengaktifkan kelajuan internet pantas ketika mereka memerlukan kelajuan untuk strim rancangan dalam HD penuh, permainan video tanpa sekatan serta muat turun lebih laju!

Apa yang membuatkan ia istimewa dan terlalu POWAAAH untuk semua, dalam pas ni lah pengguna akan dapat langganan 6 bulan akses percuma di iQiyi VIP untuk hiburan Asia terhangat termasuk semua K-Drama, C-series, rancangan tempatan, anime dan pelbagai lagi.

Bukan itu sahaja, pengguna akan dapat internet serta panggilan tanpa had juga. Celcom Xpax juga akan bagi anda 3GB Hotspot tau. Masa ni lah sesuai nak maraton semua drama dan rancangan yang ada! Dah la internet tanpa had, serta ada kuota Internet pantas.

Nak tahu lebih lanjut dan update terkini tentang Celcom Xpax Prepaid ni? Klik di SINI atau anda boleh check dekat Facebook, Instagram, Twitter dan Youtube Celcom Xpax!

Oh ya! Ingat Celcom Xpax, Ingat #POWAAAHOnWithXpax

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 14 Sep 2021

Kerajaan Selangor Benarkan Majlis Akad Nikah Mulai Esok

Kerajaan Selangor bersetuju membenarkan pelaksanaan majlis akad nikah bertempat di Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), Pejabat Agama Islam Daerah dan masjid mulai esok. Menerusi perkongsian di laman Facebook rasmi JAIS, majlis itu boleh dilangsungkan setiap […]

Featured Sun, 12 Sep 2021
Trending Mon, 12 Apr 2021
Featured Fri, 18 Jun 2021

Pendapatan Rakyat Membimbangkan, Lebih 600,000 Isi Rumah M40 Tergelincir Ke B40

Pandemik COVID-19 memberi implikasi yang besar kepada tahap pendapatan rakyat Malaysia apabila lebih daripada 600,000 isi rumah dari golongan berpendapatan pertengahan (M40) telah tergelincir ke dalam kategori golongan berpendapatan rendah B40. Penurunan ini menimbulkan kebimbangan […]

Trending Fri, 12 Jun 2020
Trending Wed, 11 Jul 2018

Man Attacked by Acid at Jalan Raja Chulan

Here’s a tip on what to do when attacked by acid.

Trending Fri, 27 Mar 2020
Featured Fri, 3 Sep 2021

| Live TV