Trending By: SGMS Faida April 18, 2018 @ 11:28am

Netizen Puji Wanita Redah Longkang Selamatkan Anjing

Kalau korang tengah jalan dan ternampak anjing dalam longkang, korang akan berhenti atau terus berjalan? Ehem…

Apapun, tahniah buat wanita ini! Sanggup meredah longkang yang kotor demi menyelamatkan seekor anjing. 

Merujuk kepada gambar yang dimuatnaik di laman Twitter @asrulmm ini, dengan status “ Antara post terbaik untuk dibaca pagi ini. Tahniah buat wanita ini,”. Rata-rata netizen memuji tindakan wanita ini yang sanggup bertindak berani masuk ke dalam longkang. Syabas kak! 

Anjing berkenaan berjaya dibawa ke atas! 

Sifat begini yang patut kita contohi. Bukannya buat tak tahu bila ternampak haiwan dalam kesusahan. Semoga wanita ini mendapat ganjaran yang baik selepas apa yang telah dilakukannya ini. Amin…

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 23 Oct 2020
Trending Thu, 5 Jul 2018

发胖是因为男友「不帅」美研究:另一半长相会影响体重

多数现代人,会拼命节食、减肥,认为瘦就是美,但你就是怎么样都瘦不下来,却百思不得其解呢?

Trending Wed, 9 May 2018

Grab Bakal Sorok Destinasi Penumpang Dari Driver

Grab Philippines dah mengalaminya , harap di Malaysia tidak akan berlaku sebegini

Trending Mon, 18 Dec 2017

Cikgu Azizan bebas!

Cikgu Azizan keluar dari mahkamah kira-kira jam 9.30 pagi dan dimaklumkan pertuduhan terhadapnya ditarik balik

Trending Thu, 10 May 2018

极似黑武士披风! IKEA「暗黑雨衣」来了

IKEA身为家具龙头,近期疯狂与众多潮流品牌推出联名商品,如Off-White、STAMPD等,除了家具IKEA也推出联名服饰,全新的尝试令人耳目一新。

Contest Mon, 6 Apr 2020

Trending No. 1, MK K-Clique Bikin ‘Pecah’ Pentas ICSYVMY3?

Pergh! Siapa dah tengok episod ni, memang power lah dik!

Trending Mon, 15 Feb 2021

Penerima Hati Pertama Di Malaysia, Mohd Afiq Ikmal Kini Kritikal

Kita doakan semoga adik Mohd Afiq Ikmal Muhammad Zaini cepat sembuh

Trending Tue, 10 Apr 2018

Employers are NOT Required to Give Employees Day Off on May 9th

So, does this mean we need to take an annual leave to vote?

Trending Sun, 17 Nov 2019

Dapur Kaca Meletup Sewaktu Tunggu Ikan Rebus Siap

Dapoq meletup, selalu dok tengok dalam Facebook ja

Trending Wed, 5 Dec 2018

无头人存活15年?无头人真相曝光(真实存在)

说到头部绝对是人体十分重要的部位,而且一般来说头掉了就活不了。但是近期居然传出美国某位女子头和身体分开了,但是她依旧存活着甚至已经活了15年了,这是怎么回事呢?

| Live TV