Trending By: SGMS Faida October 10, 2018 @ 10:45am

OMG! Bungkusan Mayat Kena Tinggal Atas Highway

Gempar di sebuah lebuh raya apabila sekujur tubuh ditemui yang dipercayai mayat seorang lelaki ditinggalkan di tengah jalan di Arab Saudi.

Mayat  yang terikat di sebuah katil itu ditemui di tengah jalan Wadi Al-Talee di bandar Abha yang terletak dalam wilayah Aseer.

Mayat mangsa yang terikat dan dibungkus dengan selimut itu dikatakan telah ditembak menggunakan mesingan.

Bagaimanapun, pihak polis Arab Saudi masih belum pasti sama ada lelaki berkenaan dibunuh di atas katil atau diletakkan di situ setelah ditembak.

Siasatan kini dijalankan bagi mengenal pasti identiti mangsa yang dipercayai imigran dalam lingkungan usia 30-an. – Dailymail

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 31 Jan 2020
Trending Mon, 13 Apr 2020

[Terkini] COVID-19: Kadar Kesembuhan Di Malaysia Antara Yang Tertinggi Di Dunia

Tak sabarnya nak tunggu Malaysia isytihar bebas COVID-19..

Trending Fri, 9 Feb 2018

10张错觉照片挑战你的视觉神经

「视觉错觉」是指视觉欺骗我们的大脑,感知到的物体的尺寸和颜色不同于真实的物体的情况。在网路中,有许许多多这样的例子,现在我们列出一些图片,你会看到不同的东西,一起来挑战你的大脑,去发现被欺骗的那些现象吧!

Trending Sun, 3 Nov 2019
Trending Fri, 13 Apr 2018

Dedah Rahsia Terbaru, Penjaga Pintu Menara Trump Terima AS$30,000

Namun menurut laporan akhbar The New Yorker, mereka tidak menemui sebarang bukti kukuh bagi menyokong dakwaan dibuat Dino Sajudin bahawa Trump ialah bapa kepada seorang anak perempuan yang kini sudah berusia 29 tahun. Aik, mana satu yang betul ni?

Trending Wed, 22 May 2019
Trending Tue, 7 Apr 2020

“Saya Tahu Ucapan Saya Jadi Lagu Rap, Kayuh Basikal Dalam Rumah Dan Trend Pakai Baju Kelawar Isteri” PM Akui Ianya Luar Biasa!

Rakyat Malaysia teruja dengan ucapan PM kali ni! Kalau semalam Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin sempat berseloroh dalam ucapannya mengenai aktiviti yang dilakukan oleh rakyat Malaysia sepanjang tempoh PKP. Malah, PM juga sempat memberitahu […]

| Live TV