Trending By: Ad Ops April 3, 2018 @ 2:39pm

Pelakon Kacak Hollywood Channing Tatum Sudah Berpisah Dengan Isterinya Jenna Dewan. Oh Tidak!

Mula-mula Chris Pratt yang berpisah dengan isterinya Anna Faris. Kini Channing Tatum pula dengan isterinya Jenna Dewan yang telah bersama selama 9 tahun.

Apa nak jadi dengan dunia percintaan pelakon-pelakon Hollywood sekarang? Cinta sejati dah tak wujud ke?

Pelakon filem 21 Jump Street ini, yang mempunyai seorang anak perempuan bernama Everly bersama Jenna, mengumumkan berita sedih ini kepada akhbar People sebelum memuatnaik keterangan mereka di Instagram.

Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

“Hai dunia! Kami ada perkara yang kami ingin kongsikan.

Kami mula-mula merasa pelik untuk berkongsi berita ini dengan semua orang tapi ini adalah akibat kepada kehidupan yang kami ingin lalui, dan kami tetap bersyukur. Kami hidup dalam masa yang luar biasa tapi masa inilah juga kebenaran boleh diputar belit. Jadi kami ingin berkongsi suatu kebenaran supaya anda tahu yang jika anda tak baca di sini, jadi ia semestinya fiksyen.

Kami sudah membuat keputusan dengan penuh kasih sayang di antara satu sama lain untuk berpisah. Kami jatuh cinta bertahun dahulu dan sudahpun melalui sebuah perjalanan penuh magis bersama. Kami masih menyayangi satu sama lain, tapi cinta telah membawa kami ke arah yang berlainan.

Tiada rahsia atau insiden yang mempengaruhi keputusan kami. Kami cuma kawan baik yang sedar yang inilah masa untuk berpisah dan pada masa yang sama membantu satu sama lain untuk hidup sebahagia yang mungkin. Kami tetap satu keluarga dan akan sentiasa menjadi ibu bapa yang penyayang untuk (anak kami) Everly.

Kami takkan memberi komen lanjut selain ini, dan kami berterima kasih untuk semua kerana menghormati privasi keluarga kami.”

Channing dan Jenna, dua-dua berumur 37, mula bertemu di set filem Step Up pada tahun 2006. Mereka mula berdating tak lama selepas itu dan berkahwin pada tahun 2009.

Foto: Lionsgate

 

We had to. #stepup10years

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

Ura-ura mengenai perpisahan mereka mula tersebar ketika Jenna menghadiri parti Oscars Vanity Fair berseorangan pada bulan lalu. Alasannya, Channing ketika itu sedang menjaga Everly di rumah, jadi dia gembira dapat meluangkan masa dengan sendiri.

Pada bulan Februari lalu, Jenna pernah meluahkan pendapatnya tentang persepsi orang lain yang mengatakan dia dan Channing mempunyai kehidupan yang perfect. Jenna sebaliknya berkata mereka berdua sentiasa bekerja kuat untuk mengekalkan hubungan mereka.

“Tiada siapa yang perfect, tapi anda boleh bahagia jika anda cuba sedaya upaya untuk membesar ke hari tua bersama-sama.”

Sumber: People.com

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 11 Jun 2021

Dapat Result 5A Untuk SPM 2020? Fuhhh…. PU Riz Nak Bagi Hadiah RM300

Pendakwah selebriti, Haris Ismail atau PU Riz menawarkan RM300 kepada pelajar yang mendapat keputusan 5A dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang diumumkan semalam. Haris, 26, mengajak mana-mana ibu bapa yang mempunyai anak atau kepada pelajar […]

Trending Thu, 12 Dec 2019

Ayah Sarung Kostum Arnab Duduk Tepi Jambatan Sambil..

Ramai yang pilu melihat akan situasi ini

Trending Fri, 5 Mar 2021
Trending Mon, 25 Nov 2019

Cavities; Why Do We Have Them? And How Do We Fight Them?

Colgate and The Alliance for a Cavity-Free Future rally Malaysians towards an eradicating dental caries for a brighter future.

Trending Thu, 17 Jun 2021

DJ Cza Bergabung Dengan TujuLoca & MK Dalam Veto

Hip-hop boleh dianggap seperti satu genre muzik yang mampu menyelamat. Ia adalah bunyian yang membina sehingga menjadi kukuh dan tidak termusnah. Ia mampu menaikkan semangat dan mengajar untuk menentang rintangan. Di kala dunia dilanda pandemik, […]

Trending Sun, 8 Dec 2019

Eropah Bakal Terima Gelombang Panas Melampau Setiap Tahun

Eropah bakal berhadapan dengan gelombang panas melampau setiap tahun dan kehilangan separuh daripada hasil tuaian pada masa depan kecuali terdapat usaha yang agresig diambil untuk mengatasi perubahan iklim. Menerusi laporan oleh agensi alam sekitar Kesatuan […]

Trending Tue, 23 Jun 2020
Featured Fri, 26 Feb 2021
Trending Tue, 24 Mar 2020

COVID-19: Pengorbanan Mulia Rakyat Turki Sanggup Edar Makanan Di Tepi Jalan Buat Golongan Miskin

Di saat situasi darurat ini, bersyukurlah kita masih mampu bertukar menu makanan dan hidup dalam keselesaan namun apa nasib golongan seperti ini?

| Live TV