Trending By: Bibi Ramli April 3, 2018 @ 2:39pm

Pelakon Kacak Hollywood Channing Tatum Sudah Berpisah Dengan Isterinya Jenna Dewan. Oh Tidak!

Mula-mula Chris Pratt yang berpisah dengan isterinya Anna Faris. Kini Channing Tatum pula dengan isterinya Jenna Dewan yang telah bersama selama 9 tahun.

Apa nak jadi dengan dunia percintaan pelakon-pelakon Hollywood sekarang? Cinta sejati dah tak wujud ke?

Pelakon filem 21 Jump Street ini, yang mempunyai seorang anak perempuan bernama Everly bersama Jenna, mengumumkan berita sedih ini kepada akhbar People sebelum memuatnaik keterangan mereka di Instagram.

Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

“Hai dunia! Kami ada perkara yang kami ingin kongsikan.

Kami mula-mula merasa pelik untuk berkongsi berita ini dengan semua orang tapi ini adalah akibat kepada kehidupan yang kami ingin lalui, dan kami tetap bersyukur. Kami hidup dalam masa yang luar biasa tapi masa inilah juga kebenaran boleh diputar belit. Jadi kami ingin berkongsi suatu kebenaran supaya anda tahu yang jika anda tak baca di sini, jadi ia semestinya fiksyen.

Kami sudah membuat keputusan dengan penuh kasih sayang di antara satu sama lain untuk berpisah. Kami jatuh cinta bertahun dahulu dan sudahpun melalui sebuah perjalanan penuh magis bersama. Kami masih menyayangi satu sama lain, tapi cinta telah membawa kami ke arah yang berlainan.

Tiada rahsia atau insiden yang mempengaruhi keputusan kami. Kami cuma kawan baik yang sedar yang inilah masa untuk berpisah dan pada masa yang sama membantu satu sama lain untuk hidup sebahagia yang mungkin. Kami tetap satu keluarga dan akan sentiasa menjadi ibu bapa yang penyayang untuk (anak kami) Everly.

Kami takkan memberi komen lanjut selain ini, dan kami berterima kasih untuk semua kerana menghormati privasi keluarga kami.”

Channing dan Jenna, dua-dua berumur 37, mula bertemu di set filem Step Up pada tahun 2006. Mereka mula berdating tak lama selepas itu dan berkahwin pada tahun 2009.

Foto: Lionsgate

 

We had to. #stepup10years

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

Ura-ura mengenai perpisahan mereka mula tersebar ketika Jenna menghadiri parti Oscars Vanity Fair berseorangan pada bulan lalu. Alasannya, Channing ketika itu sedang menjaga Everly di rumah, jadi dia gembira dapat meluangkan masa dengan sendiri.

Pada bulan Februari lalu, Jenna pernah meluahkan pendapatnya tentang persepsi orang lain yang mengatakan dia dan Channing mempunyai kehidupan yang perfect. Jenna sebaliknya berkata mereka berdua sentiasa bekerja kuat untuk mengekalkan hubungan mereka.

“Tiada siapa yang perfect, tapi anda boleh bahagia jika anda cuba sedaya upaya untuk membesar ke hari tua bersama-sama.”

Sumber: People.com

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 27 Feb 2019

Lelaki ini kongsi teknik edit gambar untuk pasangan keluar dating tanpa “third-wheeler”

Perkongsian ini telah mendapat likes sebanyak 7.3k di laman  Twitter. Menurut lelaki ini dia menggunakan aplikasi photoshop untuk mengedit bersama teman wanitanya  Ambil gambar asing-asing tetapi boleh edit nampak macam gambar dating berdua. Fuyooo.

Trending Fri, 29 Jun 2018

6 Jenama Sardin Dalam Tin Ada Cacing Filum Nematado – Kementerian Kesihatan Malaysia

Hati-hati jika beli makanan dalam tin, pastikan dapat kelulusan KKM.

Trending Thu, 12 Dec 2019

Ayah Sarung Kostum Arnab Duduk Tepi Jambatan Sambil..

Ramai yang pilu melihat akan situasi ini

Trending Mon, 4 Jan 2021

Ziela Jalil Bermadu Kali Kedua

Jodoh rahsia Tuhan..

Trending Thu, 9 May 2019

#SetulusIkhlas: Masjid Ini Hadiahkan Basikal Percuma Untuk Kanak-Kanak Datang Solat

Datang masjid bukan sebab basikal free ye, tetapi kerana Lillahitaala. Selamat Berpuasa! 

Featured Wed, 17 Feb 2021
Trending Mon, 23 Apr 2018

澳妈特制「小熊维尼餐」让偏食儿乖乖吃饭

来自澳洲墨尔本的Laleh Mohmedi是两个孩子的妈妈,为了让挑食的孩子能获得均衡的营养,运用巧手制作各种孩子喜欢的卡通和电影人物。

| Live TV