Gaya Hidup By: Padin April 6, 2022 @ 3:55pm

Philips Steam Generator Jamin Tiada Kesan Bakar Pada Pakaian

Kerja menggosok pakaian bukanlah kegemaran semua.

Lebih-lebih lagi ketika mengejar masa untuk ke tempat kerja, menggosok baju yang banyak kedutan memerlukan masa lebih lama.

Membantu rakyat Malaysia menyelesaikan tugas menggosok baju penuh gaya, Philips memperkenalkan siri PerfectCare Steam Generator 7000 – Hero Model-PSG7130.

Siri PerfectCare Steam Generator 7000 direka untuk keselesaan dan kemudahan anda untuk mendapatkan gosokan terbaik serta pantas dengan wap automatik.

Dengan teknologi OptimalTEMP, anda akan mendapat hasil gosokan terbaik dengan satu tetapan suhu paling ideal.

Dengan adanya teknologi OptimalTEMP juga, Philips menjamin tiada kesan terbakar pada semua jenis fabrik yang boleh diseterika apabila ditinggalkan tanpa pengawasan.

Anda boleh meninggalkannya dengan selamat pada pakaian atau papan seterika.

Kuasa stim berkuasa pada siri PerfectCare Steam Generator 7000 juga mampu menghilangkan kesan lipatan pada baju, menjadikan kerja menggosok lebih mudah.

Siri PerfectCare Steam Generator 7000 direka ringan pada berat hanya 800g dan selesa dipegang.

Ia turut dilengkapi teknologi tapak SteamGlide Elite bagi memudahkan seterika meluncur untuk menghilangkan kedutan degil dan sesuai digunakan untuk menggosok pada apa jua jenis permukaan atau secara menegak seperti langsir atau baju raya untuk ahli keluarga.

Ia turut disertakan tangki air boleh tanggal berkapasiti 1.8 liter yang mudah untuk diisi semula.

Bagi memanjangkan jangka hayat seterika, siri PerfectCare Steam Generator 7000 dilengkapi ciri Easy De-Calc selain automatik dimatikan apabila seterika dibiarkan tanpa pengawasan dan disertakan kunci keselamatan bagi memudahkan ia dibawa ke mana sahaja.

Layari laman web Philips untuk maklumat lanjut mengenai siri PerfectCare Steam Generator 7000 daripada Philips ini.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sun, 11 Apr 2021

KKM Diminta Umum Keputusan Rentas Negeri Lebih Awal Sempena Aidilfitri

Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) diminta untuk melakukan keputusan membenarkan Pergerakan rentas negeri lebih awal sempena Hari Raya Aidilfitri. Menteri Kanan (Keselamatan) Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata pengumuman lebih awal akan memudahkan orang ramai membuat […]

Trending Sat, 9 Oct 2021

Pandelela Rinong Kini Bergelar Datuk

Ratu terjun negara, Pandelela Rinong, kini bergelar Datuk selepas dianugerahkan Panglima Setia Bintang Sarawak (PSBS) sempena ulang tahun kelahiran ke-85 Yang di-Pertua Negeri Sarawak, Tun Abdul Taib Mahmud, hari ini. Pemenang pingat perak dan gangsa […]

Trending Thu, 18 Oct 2018

Sejak Lukisan Ombak Tular, Wanita Muda Ini Terima Banyak Tempahan

Nasha mendapat inspirasi lukisan laut dalam dan ombak daripada lagu The Beach.

Featured Sat, 27 Jan 2018

Yuna Sah Milik Adam Sinclair

Penyanyi popular, Yuna kini sah bergelar isteri kepada jejaka pilihan hatinya, Adam Sinclair. Penyanyi yang kini menetap di Amerika Syarikat itu melangsungkan perkahwinan pada Jumaat, 26 Januari 2018 bertempat di Puncak Rimba, Bentong, Pahang.

Trending Thu, 1 Jul 2021

Zara Zya Nak Bantu Golongan Rider

Pelakon Zara Zya merancang mahu menyediakan pek bungkusan istimewa kepada golongan penghantar makanan atau ‘rider’. Aktif melakukan kerja kebajikan, aktres yang menggerakkan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) Prihatin Tanpa Sempadan memerlukan sejumlah dana bagi merealisasikan niat […]

Featured Fri, 2 Jul 2021

MEF Usulkan Beri Moratorium Automatik Tanpa Perlu Permohonan

Cadangan untuk menjadikan moratorium pinjaman secara automatik dan bukannya melalui permohonan kepada Kementerian Kewangan dan Bank Negera telah diusulkan oleh Persekutuan Majikan-majikan Malaysia (MEF) Menurut Presiden MEF, Datuk Syed Hussain Syed Husman berkata tidak sepatutnya […]

Trending Sat, 24 Nov 2018

Allahuakbar…Anak Yatim, Asnaf Hilang Tempat Tinggal Selepas Rumah Ini Dijilat Api

Seramai 13 penghuni yang berada di lokasi sudah menyelamatkan diri ketika pasukan bomba tiba dan api berjaya dikawal jam 1.46 tengah hari.

Trending Tue, 21 May 2019

Perang Telefon Pintar Huawai Dan Apple, Apa Nasib Syarikat Huawei?

Dipercayai motif di sebalik tindakan itu adalah kerana Amerika Syarikat percaya bahawa telefon pintar Huawei dari negara China dapat mengintip kegiatan yang berlaku di AS.

| Live TV