Trending By: Salma Syahbuddin July 17, 2019 @ 5:52pm

Pilih Kawan Kena Berhati-Hati Guys! Jangan Pilih Yang Psiko

Cerita yang diambil dari twitter hasil perkongsian seorang netizen mengenai kawan yang sanggup makan kawan ini mencuri perhatian netizen apabila situasi sebegini mungkin pernah dialami oleh sesetengah student yang menyewa rumah atau bilik atau mungkin sahaja berlaku di tempat kerja.

Pemilik akaun twitter yang dikenali sebagai @SofiyAinin berkongsi pengalaman beliau mempunyai kawan yang psiko! Jom kita baca thread beliau yang boleh dijadikan iktibar atau langkah berjaga-jaga buat korang di luar sana.

Bermulanya ‘Drama’

 

 
Jam Tangan, Gelang dan CASH!
 
 
Sanggup Khianat Kawan Sendiri!
 
 
Sampai Jadi Kes Polis
 
 
Apa? Siap upload Barang Curi Di Insta Story. 
 
 
 
Dasar Psiko, Boleh Pula Putar Belit Cerita!
 
 
Siapa Pula Faris Dengan Tarmizi Ni?
 
Akhirnya, Confess!
 
 
Such A Drama Queen, Siap Kecoh Satu Kelas Okay!
 
Pelik-pelik je manusia zaman sekarang ni kan? Sanggup ‘tikam’ kawan sendiri atas alasan yang tak masuk akal.
 
 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 6 May 2020
Trending Thu, 30 Aug 2018

Penangan Sushi Korea, Tangan Warga Emas Kudung?

Selepas menahan sakit selama 25 hari, pasukan perubatan mengeringkan lepuh pada tapak tangannya sebelum memutuskan tangannya tidak dapat diselamatkan kerana kulitnya sudah mula mereput.

Trending Tue, 15 May 2018
Trending Mon, 9 Jul 2018

Lelaki Nikah Kanak-Kanak 11 Tahun Didenda RM 1800

Peraih getah berusia 41 tahun itu dituduh mengikut Seksyen 19 dan Seksyen 124 Enakmen Undang-Undang Keluarga Islam (No 6) 2002 Negeri Kelantan yang masing-masing boleh membawa hukuman denda RM1,000 atau penjara dua bulan.

Trending Tue, 14 May 2019

#SetulusIkhlas: “RM 500 Sedekah Tanpa Soal Selidik, Saya Nak Masukkan RM50 Dalam Tabung Masjid Menggigil Tangan”

Selain itu, Muhammad Hassan sendiri mengakui amalan sedekah mempunyai keistimewaan tersendiri dan mampu membantu merawat penyakit.

Trending Fri, 14 Feb 2020

[TERKINI] Covid-19 Bakal Ancam Populasi Dunia – Profesor Gabriel Leung

Semoga penyebaran virus ini menemui penawarnya

Trending Thu, 2 Apr 2020
Trending Thu, 3 Oct 2019

厕所臭死人!女高生不及穿裤昏迷不治

韩国惊传一起令人匪夷所思的鱼市场厕所臭死人的意外!

| Live TV