Trending By: Salma Syahbuddin April 10, 2018 @ 4:37am

Pilihan Raya Umum Jatuh Pada 9 Mei Ini!

Akhirnya hari pengundian Pilihan Raya Umum Ke-14 telah ditetapkan pada 9 Mei manakala hari penamaan calon adalah pada 28 April dan hari pengundian adalah pada 9 Mei 2018.

Pengumuman ini telah dilakukan oleh Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya, Tan Sri Mohd Hashim Abdullah setelah selesai mesyuarat khas suruhanjaya pada Selasa.

Jadi kepada sesiapa yang ingin mendapatkan maklumat berhubung tempat pengundian anda, anda bolehlah memeriksa lokasi pengundian di klik disini

 

Kepada sesiapa yang belum mendaftar untuk mengundi, anda semestinya sudah terlambat untuk menjalankan kewajipan anda! Dan bagi yang layak, ini lah masanya anda menjalankan tanggungjawab anda!

Pastikan memilih secara bijak! 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 12 Mar 2018

Gaya Hijab Seakan Nampak Rambut Joyrevfa Curi Perhatian

Bekas isteri kepada penyanyi Hafiz Hamidun, Joy Revfa menjadi perhatian netizen apabila penampilannya yang dikatakan agak pelik ketika menghadiri majlis Mood Republik Award & Gala Night 2018. Joy telah memuat naik beberapa keping gambar ketika majlis tersebut dengan penggayaan tudung yang dikatakan tidak sesuai dengan penampilannya. Ramai netizen mempersoalkan aksesori skarfnya dan merasakan bahawa ia boleh menimbulkan fitnah kerana ia seakan-akan balutan rambut yang real.

Trending Mon, 15 Jun 2020
Trending Mon, 10 Aug 2020

13 Lagi Kes Baharu Covid-19 Dicatatkan

Terus jadi masyarakat prihatin dengan patuh SOP!

Trending Wed, 6 Oct 2021

Julung Kali Diadakan, Undian Anugerah Drama Sangat Kini Bermula!

TV3 bakal melangsungkan Anugerah Drama Sangat (ADS) khusus buat peminat drama Malaysia pada bulan Disember nanti! Buat julung kalinya, ADS diadakan sebagai sebuah anugerah berprestij untuk meraikan setiap keringat dan tulang belakang industri hiburan kita.

Featured Fri, 29 Oct 2021

Facebook Kini Dikenali Sebagai Meta

Wow, makin lama makin canggih!

| Live TV