Trending By: Padin April 12, 2022 @ 10:48am

[POLL] Mesti Pernah Buat Benda Ni Masa Bulan Ramadan Kan? Ha, Cuba Jawab Soalan Menarik Ini!

Semua umat Islam kini menyambut bulan Ramadan. Mesti ramai yang menikmati waktu untuk beribadah dan paling penting nak nikmati sahur dan waktu berbuka puasa tu.

Tapi kan, kalau dalam bulan puasa part mana anda paling ingat dan excited sekali? Kalau fikir balik, zaman kecil-kecil dulu, ada je kenangan masing-masing dan benda anda pernah alami kan! Ha… Jom try jawab soalan ni dulu.

Macam mana? Anda boleh relate tak dengan situasi dekat atas tu? Haih… Macam-macam masalah yang timbul kan? Time nak puasa ni lah kena hadap benda-benda macam ni. Lagi-lagi pasal bau nafas dengan gigi sensitif tu. Boleh kacau mood betul!

Dah-dah, jangan risau, hidup ni terlalu singkat kalau anda nak layan benda remeh macam tu. Apa kata anda cuba dulu ubat gigi yang kami suggest ni. Mana tau lepas ni, anda boleh nikmati makanan dengan tenang dan juga mengurangkan sensitiviti pada gigi anda tu.

Dengan 5 in 1, Sensodyne Deep Clean boleh bantu anda yang alami gigi sensitif!

Kalau anda nak tahu, ubat gigi Sensodyne Deep Clean baharu ni mempunyai kelebihan 5 dalam 1, dimana ia bukan saja membantu melegakan sensitiviti gigi, tetapi juga mampu memberikan faedah lain seperti kesegaran nafas, pembersihan mendalam, pemutihan serta melawan kaviti.

Ubat gigi ini juga terbukti secara klinikal yang dapat memberikan kelegaan* untuk gigi sensitif. Selain itu, dengan teknologi Foam Boost yang ada, ia dapat memberikan kesegaran berpanjangan dan kelegaan sensitiviti.

Kebersihan mulut ni penting tau! Jadi, kalau anda ada masalah nafas berbau tu, gunalah ubat gigi Sensodyne Deep Clean ni. Ia dapat menyegarkan nafas anda semula!

*dengan memberus gigi dua kali sehari. Sentiasa baca label sebelum menggunakan.

Jom tampil dengan lebih yakin pada bulan Ramadan tahun ini!

Ha…takkanlah anda tak nak buang rasa ketidakselesaan pada mulut dan gigi anda tu dengan menggunakan ubat gigi yang mempunyai 24/7 perlindungan* gigi sensitif ni kan?

Bila dah rasa yakin dan selesa, barulah boleh nikmati Ramadan anda dengan indah dan tenang. Jadi, jangan biarkan gigi sensitif menghalang anda untuk menikmati makanan sahur dan berbuka!

Buat anda yang nak dapatkan Sensodyne Deep Clean, boleh klik link di SINI.

PM-MY-SENO-22-00055

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 16 Nov 2020
Trending Fri, 11 May 2018

Gunung Berapi Paling Aktif di Indonesia Meletus

unung Berapi Paling Aktif di Indonesia Meletus, Memuntahkan Abu Dan Blok LavaIbu Kongsi Kesan Anak Kerap Duduk Dalam Posisi ‘W’

Trending Tue, 26 Dec 2017

Bunuh Majikan Kerana Tak Luluskan Cuti

Menikam majikannya sehingga mati selepas tidak meluluskan permohonan cutinya, seorang juruteknik Pakistan dihadapkan ke mahkamah Dubai.

Featured Tue, 29 Oct 2019
Trending Wed, 15 Jul 2020

Dr Noor Hisham Minta Rakyat Malaysia Lakukan Perkara Ini…

Jangan Malas! Jangan Alpa! Patuhi SOP okay…

Trending Thu, 24 Jun 2021

| Live TV