Trending By: Padin April 21, 2022 @ 5:17pm

Ramai Tetamu Datang Raya… Jom Dapatkan Penulen Air JIKSOO Ria & All Clean Virus Fit Untuk Lengkapkan Syawal

Setelah 2 tahun tidak beraya bersama, tahun ni mesti ramai yang excited nak pulang ke kampung halaman kan?

Walaupun dalam norma baharu, sambutan perayaan ni mesti kekal meriah di samping yang tersayang.

Paling penting, tahun ni kita dapat merasai kembali kemeriahan ziarah menziarahi rumah sedara-mara sambil bertukar-tukar menu raya. Tak sabarnya nak makan rendang, kuah kacang, lemang dan macam-macam lagi! Time ni lah baru dapat rasa menu-menu yang rare! Masa raya je jumpa!

Macam biasa sebelum beraya mestilah kita buat checklist dulu kan? Takut ada yang tak cukup nanti susah! Alang-alang tengah buat checklist raya tu, pastikan anda masukkan Penulen Air JIKSOO Ria serta Penulen Udara All Clean ni sekali! Baru lah boleh sanak saudara datang beraya dengan tenang!

Jom tengok kelebihan kedua-dua produk SK magic ni!

Tiada lagi isu air terlalu panas atau sejuk, Penulen Air JIKSOO Ria ni hadir dengan teknologi baharu!

Betul tu, kalau sebelum ni anda rasa macam ish air ni panas sangat lah atau sejuk sangat lah, masalah ni tak akan timbul dengan Penulen Air JIKSOO Ria sebab ia mempunyai teknologi yang lebih advanced iaitu sistem tanpa tangki dan hanya akan aktif apabila adanya sumber air.

Ada tiga pilihan untuk suhu air tu tau untuk anda jamu tetamu yang datang::

  • Suhu Air Panas (85 darjah celsius) yang sesuai untuk kopi atau teh panas
  • Suhu Air Sejuk (4 darjah celcius) yang sesuai untuk buat air sirap yang sejuk tanpa ais
  • Suhu Bilik yang sesuai untuk bancuh air kordial seperti Sarsi, Oren atau Asam Boi


Selain itu, Penulen Air JIKSOO Ria ni juga lengkap dengan sistem penapisan nanoteknologi yang boleh menghilangkan klorin, bau dan pelbagai sebatian organik lain yang berbahaya. Malahan zarah besar seperti karat, habuk dan pasir juga boleh ditapis! Tak payah ragu-ragu nak minum air dah lepas ni.

Bukan setakat itu sahaja, bakteria, virus, mikroorganisma serta logam berat juga boleh dihapuskan! Pada masa yang sama, mineral yang baik untuk kita masih dikekalkan dengan UV Steriliser ni!

Ia juga jimat elektrik!

Selalu orang kata kalau guna penulen air mesti bil elektrik tinggi. Tapi anda jangan risau, dengan Penulen Air JIKSOO Ria tiada masalah ni! Dah jimat elektrik ni, duit raya boleh la bagi banyak sikit kan.

Teknologi tanpa tangki yang digunakan bukan sahaja menjimatkan elektrik pada kadar penggunaan minimum 730Wj sehari tetapi ia juga menjimatkan penggunaan air kerana ia tidak mempunyai air untuk disimpan.

Bila anda nak minum air atau nak buatkan air untuk tetamu yang datang beraya, baru lah sistem tu akan aktif untuk bagi air panas atau sejuk mengikut kesukaan anda!

Jarang la teknologi Korea Selatan ni tak canggih kan? JIKSOO Ria ni juga hadir dengan sistem penulen teknologi yang boleh mengasingkan bahan tercemar berbahaya dan memberikan air yang bersih kepada pengguna dengan harga yang mampu milik.

Penulen Udara All Clean ni pun kena masuk dalam checklist tau. Baru la udara kekal bersih walaupun tengah beraya!

Anda tahu tak, Penulen Udara All Clean ni mampu menghapuskan 99.99% kulat, bakteria dan virus di dalam rumah!

Yang mana nak balik kampung tu, ha bawa lah sekali Penulen Udara All Clean ni! Baru lah ada gaya raya tahun ni!

Sebab ia lengkap dengan Penapisan 8 peringkat All-in-One sama seperti Penapis HEPA Gentian Tembaga yang sudah terbukti mampu untuk menapis 99.99% virus bawaan udara.

Antara ciri dan fungsi menarik Penulen Udara All Clean ni ialah:

Dari segi saiznya hanyalah sebesar 650mm dan hanya memerlukan tenaga sebanyak 34Wh untuk berfungsi, tambahan pula warna putih yang sangat evergreen dan mudah untuk dikenakan dengan mana-mana konsep rumah menjadikan penulen udara ni menjadi pilihan ramai.

Ia juga mampu untuk membersihkan udara dari setiap arah termasuklah habuk di lantai dan boleh cover ruang seluas 66㎡ tau! Tak payah susah-susah nak alih-alih dah, letak je satu tempat terus udara rumah jadi lebih bersih. Jadi bila orang datang beraya kat rumah anda nanti, gerenti puas hati.

Anda percaya atau tak, segala bakteria dan partikel-partikel berbahaya juga boleh dihapuskan dengan Penapis Pra-Penapis Antibakteria Berganda dan Penapis Penjagaan All-in-One!

Bukan itu sahaja, ia juga boleh ditanggalkan sepenuhnya dan boleh dibasuh, so anda boleh lah selalu bersihkan penulen udara anda ni sendiri! Barulah sentiasa nampak macam baru beli.

Penulen udara ni dah diiktiraf sebagai peralatan kesihatan dan peranti perubatan oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah Amerika Syarikat (USFDA)!

Anda boleh gunakan di rumah dengan lebih selamat. Ia juga dilengkapi dengan roda, mudah nak alihkan!

Raya ni ada combo menarik untuk anda tau!

SK magic nak bagi tawaran menarik untuk anda Raya ni!

Kombo Ria Raya menawarkan Penulen Air JIKSOO Ria dan juga Penulen Udara All Clean pada harga RM158 je sebulan!

Ya betul, dua-dua item ni hanya RM158 dan anda boleh menikmati air dan udara yang lebih bersih!

Bukan itu je, anda juga akan dapat perkhidmatan pemasangan percuma serta servis percuma selama LIMA TAHUN beserta WARANTI!

Wahhhhhh, berbaloi sungguh lah macam ni! Dah la jimat, boleh beraya dengan bergaya tanpa sebarang kerisauan pulak tu.

Anda boleh layari laman web SK magic untuk ketahui dengan lebih lanjut mengenai Penulen Air JIKSOO Ria dan juga Penulen Udara All Clean ni! Dapatkan segera guys, raya dah dekat ni!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 28 Apr 2022
Trending Fri, 17 Sep 2021

Emas & Wang Bernilai Lebih RM0.5 Juta Lesap, Pemuda Ditipu Pasangan Sejenis Bergelar ‘Tengku’

Seorang lelaki berusia 20-an berputih mata apabila sejumlah barang kemas milik ibunya bernilai RM370,000 dan wang tunai berjumlah RM201,000 lesap akibat ditipu oleh pasangan sejenis. Lebih mengeruhkan keadaan, lelaki yang merupakan peniaga ‘online’ diugut akan […]

Trending Fri, 29 Jun 2018

Lapangan Terbang Antarabangsa Ngurah Rai Ditutup

Menurut pihak berkuasa, lapangan terbang itu ditutup sejak jam 3 pagi tadi (waktu tempatan) dan dijangka berterusan hingga hari ini.

Trending Sun, 25 Nov 2018

Daniel Semakin Positif Tetapi Duit Pembedahan

Kesihatan Daniel semakin positif tetapi duit pembedahan belum lagi mencukupi. Harap rakyat Malaysia membantu meringakan beban keluarganya

Featured Wed, 17 Feb 2021
Trending Fri, 6 Sep 2019

29 Kek Di Terima Agong Sempena Hari Keputeraan

Sebelum beredar Pasangan diraja sempat meluangkan masa & ucapan terima kasih kepada semua yang mengambil bahagian.

Trending Sat, 21 Dec 2019
Featured Tue, 25 May 2021

“Rakyat Yang Lain Berintegriti? Jangan Sibuk Jaga…” – Video PKP Lagi & Lagi Uyaina Arshad Dipuji Ramai

Pelakon dan pengacara Wanita Hari (WHI), Uyaina Arshad mencuri perhatian ramai apabila memuat naik sebuah video yang mengandungi pesanan khidmat masyarakat kepada orang ramai mengenai situasi semasa COVID-19. Dalam video tersebut, Uyaina menyentuh mengenai sikap […]

Trending Tue, 27 Nov 2018

Kerana Langgar Kontrak RM4 Billion, Genting Keluarkan Saman Buat Walt Disney

Fox mengeluarkan notis tindakan bertujuan dapat menamatkan kontrak terbabit  demi kepentingan dan faedah sendiri. Like seriously?

Trending Mon, 19 Mar 2018

「枇杷膏」是调酒神配料?外国最惊奇新流行

外国网友近日发现「念慈庵川贝枇杷膏」除了止咳的效果非常好之外,且也是调酒界的「神级配料」!日前在美国更是被炒到天价70美元(约274令吉)的价格,比正常价格贵了10倍以上。

| Live TV