Trending By: Del14 September 19, 2019 @ 4:08pm

Rebecca Nur Islam Tetap Doakan Eina Azman Walaupun….

Sayang sekali bila dua sahabat baik yang begitu rapat macam adik beradik akhirnya saling bertelagah macam anjing dengan kucing. Itulah yang terjadi pada Datin Paduka Eina Azman dan Datin Rebecca Nur Islam. Terdahulu, sahabat akrab ini sentiasa kelihatan keluar bersama, namun sekarang mungkin nampak kelibat pun tak sudi.  

Baru-baru ini, Datin Rebecca berkongsi di instastorynya, mesej Whatsapp yang diterima dari pelakon Uqasha Senrose yang dianggap seperti adik angkat bertanya berkenaan dakwaan Eina Azman bahawa Uqasha telah menggoda suami Rebecca semasa tidur di rumahnya.

 

Rebecca yang terkejut dengan tuduhan tidak berasas itu meluahkan rasa marah dan sedih kerana tidak habis-habis menjadi mangsa fitnah Eina Azman yang dianggap sengaja menabur fitnah dan memburuk-burukkannya supaya dibenci orang. 

 

“Saya akan sentiasa doa kan awak.” -Rebecca Nur Islam 

 

Datin Paduka Eina Azman pula seolah-olah membidas pertuduhan Rebecca itu apabila dia pula memuatnaik instastory berikut.

 

Apa pun masalah yang mereka sebenarnya hadapi, seelok-eloknya berbincang lah baik-baik. Kalau persahabatan itu tak boleh diselamatkan lagi pun, go separate ways but wish each other well. Life is too short to live with hate, and be mean to each other. Sebagai wanita kita sepatutnya menyokong satu sama lain bukan? 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 10 Apr 2018

Penampakan UFO Terbang Di Ruang Udara Texas?

Ia kelihatan seolah-olah sebuah pesawat tetapi mengeluarkan cahaya terang. Tidak dapat dipastikan sama ada itu roket atau UFO. Agak-agak korang apa ya?

Trending Thu, 15 Aug 2019
Trending Mon, 30 Apr 2018

Australian Uni Evacuates 500 Students and Staffs Because of Durian Smell

They thought the stinky fruit was a gas leak!

Trending Sun, 21 Oct 2018

「大尺码」迪士尼公主的内衣时尚

我肉我骄傲!近年来越来越多服装品牌找大尺码模特代言,希望消除社会对肥胖女孩的歧视,即使胖胖的还是能穿短裤、露肚子,展现自信美。

Trending Sat, 13 Jul 2019

Sanggup Menyorok 3 Jam Atas Bumbung Kerana Takut Berkhatan

“Cuma 10 minit diperlukan untuk berkhatan, tetapi menunggunya, tiga jam.”

Trending Sat, 29 Feb 2020
Trending Thu, 10 Oct 2019

Katy Perry dan Orlando Bloom Langsungkan Perkahwinan Disember Ini

Sempat putus beberapa kali, akhirnya Katy Perry dan Orlando Bloom Bakal Menikah…

Trending Mon, 21 May 2018

SPRM Panggil Najib Beri Keterangan Esok

Sekiranya beliau tidak hadir untuk proses mengambil keterangan, beliau boleh dikenakan tindakan di bawah Akta SPRM 2009.

Trending Tue, 21 Apr 2020

MKI Umum Tiada Solat Terawih Di Seluruh Negara Ramadan Ini

Ini hakikat yang terpaksa diterima..

| Live TV