Trending By: Salma Syahbuddin February 28, 2018 @ 4:23am

Sajat Rated Xtra Tayangan Eksklusif Hanya Di Tonton!

Kalau nak tahu, inilah dia Princess yang kami maksudkan. Tak lain dan tak bukan, Nur Sajat!

Sajat kini mengorak langkah lagi setapak kehadapan kerana muncul dalam program online terbitan tonton menerusi vlog original series yang menyingkap segala suka dan duka kehidupan seorang selebriti media sosial yang sentiasa hangat diperkatakan sehingga kini.

Tayangan berdurasi 7 minit dalam 30 episod ini akan menampilkan kehidupan sebenar Sajat sebagai seorang ibu dan aktiviti harian beliau. Bagi Sajat, menjadi popular dikalangan netizen dalam sekelip mata namun semua itu tidak menghalang beliau untuk berjaya dalam hidup. Bagi Sajat, dengan berbekalkan semangat dan kecekalan yang beliau ada, Sajat berjaya menjadi seorang usahawan yang berjaya terutamanya dalam bidang kecantikan, pembukaan kedai emas, dan mempunyai empayar perniagaan sendiri. 

Kalau nak tahu apakah cabaran yang terpaksa dilalui oleh beliaus sehingga menjadi jutawan dalam usia yang masih muda, inilah masanya untuk penonton dan pengikut Sajat  menelusuri kehidupan beliau menerusi program vlog Sajat Rated Xtra hanya di tonton!

Dan, anda juga berpeluang untuk menyaksikan rakaman langsung tanpa tapisan dan tanpa sebarang skrip. Malah, semua content yang terdapat dalam Vlog ini akan memaparkan 100 peratus atas kerelaan Sajat.  

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan kehidupan seorang yang berpengaruh di media sosial dalam Nur Sajat Rated Xtra hanya untuk penonton VIP tonton bermula hari ini, jam 12 tengah hari. Selamat Menonton!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 18 Jun 2018

Kes Kelar Anak, Isteri Saya Seorang Ibu Penyayang Sehinggalah…

Saya bersyukur dua lagi anak lelaki berusia tujuh dan lima tahun tidak berada di rumah kerana mengikut datuknya beraya ke Triang. Jika tidak pasti mereka trauma melihat kejadian itu.

Trending Fri, 13 Jul 2018

Murderous Babysitter Pleads Not Guilty to Charges

Is she saying she is innocent after being caught red-handed like that?!

Trending Sat, 28 Nov 2020
Trending Thu, 20 Jun 2019

Isteri Sultan Kelantan Buka Akaun Instagram, Kongsi Detik Manis Perkenalan

Rihana Oksana kini membuka akaun rasmi Instagramnya dan dilihat aktif berkongsi beberapa foto peribadi bersama suami dan puteranya. 

Trending Tue, 19 Nov 2019

Kata Hamil Tapi Hakikatnya Ada Udang Disebaliknya

Wanita Kantoi Perut ‘Diusung’ Rupanya

Trending Mon, 5 Feb 2018

Orang Utan Mati Ditembak 17 Kali

Orang Utan Mati Ditembak 17 Kali Sebelum Dipenggal Dan Dicampak Ke Sungai

Trending Tue, 4 Aug 2020
Trending Sat, 11 Jul 2020
Trending Sat, 30 Mar 2019

Fasha Sandha Mengaku Guna Kamera Huawei P30 Abadikan Saat Indah

setiap gambar yang diambil ketika Pre Wedding dan Malam Berinai menggunakan kamera telefon pintar HUAWEI P30.

| Live TV