Trending By: Attiqah Mohd January 30, 2021 @ 3:27pm

“Saya Resah, Tak Boleh Lelapkan Mata…” – Usop

Naib juara Mentor Milenia, Usop mengakui dirinya gelisah dan tidak boleh melelapkan mata sehari sebelum pelancaran lagunya, Lenyap. 

Walaupun tidak asing lagi dengan industri hiburan dan nyanyian namun Usop mengakui masih merasakan debaran sewaktu melancarkan single terbarunya.

“Saya memang tak boleh tidur. Nervous. Lenyap ni merupakan buah tangan terbaru saya jadi sudah pasti saya risau dengan reaksi para peminat,” katanya

Bercerita mengenai single terbaharunya lagi, Usop berkata: “Lagu ini menceritakan tentang kisah seseorang yang kehilangan cintanya dan berada di dalam dilema, sama ada perlu berserah atau terus memperjuangkannya, dan akhirnya dia sedar bahawa dia tidak mampu merubah apa-apa dan terpaksa redha akan takdir yang menimpa dirinya.

Lenyap yang lebih kepada genre balada pop merupakan sekuel kepada dua lagu saya yang terdahulu iaitu Aku Yang Bersalah dan Selamanya,” katanya lagi.

Lagu ‘Lenyap’ boleh dimuat turun di iTunes Store dan dijadikan sebagai panggilan nada dering menerusi semua syarikat telekomunikasi tempatan serta boleh didengari melalui penstriman atas talian seperti Apple Music, Spotify, Joox, YouTube Music, KKBox dan Deezer. Manakala video muzik lagu ‘Lenyap’ ini juga boleh ditonton secara eksklusif di saluran YouTube Rocketfuel Network.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 8 Oct 2018

When to Use Hot Pack and Cold Pack on Injuries

There are some extra tips too!

Trending Fri, 5 Jun 2020
Trending Tue, 20 Oct 2020
Trending Thu, 12 Nov 2020
Trending Tue, 23 Jan 2018

9 Jam Diperlukan Untuk Siapkan Landasan Kereta Api 5 Lorong

9 Jam Diperlukan Untuk Siapkan Landasan Kereta Api 5 Lorong Di China, Libatkan 1500 Orang Pekerja

Trending Sat, 2 Jan 2021

Akhmal Nazri Selamat Bernikah 31 Disember Lalu

Wah, Jibam dah kahwin.. Tahniah!

Trending Thu, 18 Jul 2019

Pemimpin Parti Jadi Dalang Video Semburit Haziq

Pemimpin Parti Politik dikenal pasti menjadi dalang melakukan pakatan jahat merakam dan menyebar video hubungan songsang dikaitkan dengan Haziq Abdullah Abdul Aziz bersama seorang lagi lelaki.

| Live TV