Trending By: Padin April 14, 2022 @ 11:29am

Sedapnya! KFC Double Down Kembali Mengganas

Bagi memeriahkan lagi Ramadan dan sambutan Syawal tahun ini, KFC Malaysia mengumumkan hidangan KFC Double Down kembali lagi mulai 14 April ini.

Dengan konsep ‘semua daging, tanpa roti’, duo KFC Double Down yang menampilkan Zinger Double Down dan Cheezilla Double Down mendapat permintaan ramai kerana berjaya memberikan kepuasan buat penggemar daging ayam.

Orang ramai boleh merasai sendiri kelazatan Zinger Double Down yang dibuat dari kepingan ayam rangup, keju cheddar, mayonis dan sos keju Jalapeno istimewa serta diapit bersama filet Hot & Spicy Zinger.

Hidangan Cheezilla Double Down turut menjanjikan kepuasan yang sama apabila dihasilkan dengan kepingan keju mozarela yang digoreng sehingga perang keemasan selain memberikan kepuasan tarikan keju lengkap dengan tekstur gebu, lembut dan kenyal.

Nikmati keenakan kedua-dua Double Down ini di semua restoran KFC bersama seisi keluarga atau dapatkan dengan lebih selamat dan mudah melalui KFC Delivery, Self Collect atau Pandu Ambil sementara stok masih ada.

Untuk maklumat lanjut, layari www.kfc.com.my atau muat turun aplikasi KFC Malaysia.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 20 Sep 2021

Pangkor, Redang, Tioman Dijangka Dibuka Dalam Masa Terdekat

Selepas Pulau Langkawi dibuka kepada orang ramai semenjak 16 September lalu, Pulau Pangkor, Pulau Redang dan Pulau Tioman pula menjadi antara destinasi pelancongan yang dijangka akan dibuka dalam masa terdekat. Menurut Menteri Pelancongan, Seni dan […]

Trending Tue, 19 Nov 2019

Kata Hamil Tapi Hakikatnya Ada Udang Disebaliknya

Wanita Kantoi Perut ‘Diusung’ Rupanya

Trending Tue, 30 Oct 2018

「3.5米巨型Hello Kitty」Our Sanrio Times展览齐集吉隆坡

Sanrio由1960年成立至今,已推出过超过400个成员!家传户晓的Sanrio家族成员,又岂止可爱的Hello Kitty一个,其余300多个成员,你又对他们的认知有几多?

Trending Thu, 4 Feb 2021

BPN 1.0 & BPN 2.0 Ringankan Beban Rakyat

Semoga segala bantuan yang diberikan kerajaan dapat dimanfaatkan sebaik-baiknya…

Featured Fri, 20 Mar 2020
Trending Wed, 29 Jul 2020
Trending Sat, 29 Jun 2019

Usah Keliru Dengan Pingat, Ketua SPRM Jawab Isu ‘Bar Ribbon’

Susulan isu bar ribbon yang timbul selepas disuarakan oleh sebuah parti politik baru-baru ini, Ketua Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia, Latheefa Kota tampil memberi penjelasan.

Featured Thu, 25 Nov 2021

Waspada Dalam Mengikuti ‘Add Yours’ Challenge Di Instagram

Pada awal November lalu, Instagram memperkenalkan ‘Add Yours’ sticker yang membolehkan pengguna mencipta rangkaian umum di ‘Insta story’ dimana pengguna yang memulakan ‘Add Yours’ sticker tersebut boleh melihat respon dari pengguna yang menggunakan sticker mereka. […]

| Live TV