Featured By: Attiqah Mohd April 21, 2021 @ 4:51pm

‘Selamat Hari Jadi, Dr Noor Hisham’ !

Sempena ulang tahun Tan Sri Datuk Sri Noor Hisham Abdullah yang ke 58, orang ramai hari ini membanjiri ruangan komen di laman Facebook beliau.

Meninjau di laman Facebook, rata rata orang ramai mendoakan agar Dr Noor Hisham terus diberi kesihatan dan kekuatan dalam melawan pandemik Covid-19.
Malah, tidak kurang juga yang merinduinya kelibatnya di kaca televisyen saban hari setia menyampaikan sidang media harian.
Ada yang saban hari setia menonton televisyen setiap jam 5.30 untuk mendengar penjelasan beliau yang begitu tepat dan pada setiap kali menyampaikan laporan.

Sementara itu, menerusi BERNAMA, Dr Noor Hisham menyatakan harapan sempena hari jadinya supaya seluruh rakyat Malaysia terus bersatu untuk memerangi pandemik COVID-19.

“Alhamdulillah dan terima kasih. Coming together will make us stronger to fight against COVID-19 (Kita akan lebih kuat memerangi COVID-19 jika kita bersama),” katanya.

Selamat Hari Jadi Tan Sri Datuk Sri Dr Noor Hisham, semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa berada dalam rahmat Nya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 28 Feb 2018

Sajat Rated Xtra Tayangan Eksklusif Hanya Di Tonton!

Dan, anda juga berpeluang untuk menyaksikan rakaman langsung tanpa tapisan dan tanpa sebarang skrip. Malah, semua content yang terdapat dalam Vlog ini akan memaparkan 100 peratus atas kerelaan Sajat.

Trending Wed, 21 Feb 2018

UJI RASHID MENGAMUK

Oleh kerana beberapa berita yang terpesong dari fakta, ramai rakan taulan menghubungi Uji dan menyangkakan Uji Rashid yang sakit dan terlantar tenat.

Featured Wed, 6 May 2020
Featured Wed, 12 Dec 2018
Trending Wed, 7 Aug 2019
Featured Wed, 3 Feb 2021

Bayaran Rayuan GKP Bermula 5 Februari 2021

Semoga nasib para peniaga kecilan terbela

Featured Sun, 4 Aug 2019

Nak wajah runcing, pelajari teknik mudah ini!

Tak perlu lakukan pembedahan

familuv Mon, 23 Mar 2020
Trending Wed, 4 Jul 2018

Kes Dana 1MDB, Anak Tiri Najib Razak Ke SPRM Lagi

Terdapat dakwaan bahawa dana dari 1MDB digunakan untuk membiayai beberapa filem Hollywood di bawah syarikat miliknya.

| Live TV