Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Featured By: Attiqah Mohd April 21, 2021 @ 4:51pm

‘Selamat Hari Jadi, Dr Noor Hisham’ !

Sempena ulang tahun Tan Sri Datuk Sri Noor Hisham Abdullah yang ke 58, orang ramai hari ini membanjiri ruangan komen di laman Facebook beliau.

Meninjau di laman Facebook, rata rata orang ramai mendoakan agar Dr Noor Hisham terus diberi kesihatan dan kekuatan dalam melawan pandemik Covid-19.
Malah, tidak kurang juga yang merinduinya kelibatnya di kaca televisyen saban hari setia menyampaikan sidang media harian.
Ada yang saban hari setia menonton televisyen setiap jam 5.30 untuk mendengar penjelasan beliau yang begitu tepat dan pada setiap kali menyampaikan laporan.

Sementara itu, menerusi BERNAMA, Dr Noor Hisham menyatakan harapan sempena hari jadinya supaya seluruh rakyat Malaysia terus bersatu untuk memerangi pandemik COVID-19.

“Alhamdulillah dan terima kasih. Coming together will make us stronger to fight against COVID-19 (Kita akan lebih kuat memerangi COVID-19 jika kita bersama),” katanya.

Selamat Hari Jadi Tan Sri Datuk Sri Dr Noor Hisham, semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa berada dalam rahmat Nya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 22 Nov 2018

MAS Responds to Live Review of Flight From Kuala Lumpur to London

Malaysian Airlines is really concerned about his flight experience.

Kisah Viral Wed, 17 Jun 2020
Trending Tue, 4 Dec 2018
Acara Tue, 2 Apr 2019
Trending Sat, 14 Nov 2020
Trending Tue, 24 Dec 2019

‘Sayap’ Terawal Superman Dilelong Hampir RM1 Juta

Sayap pertama yang digunakan dalam Superman

Trending Mon, 22 Jan 2018

收到新人宝可梦RPG喜帖 好友「我接受你们的挑战!」

曾经红极一时,大街小巷人人都在抓宝的《精灵宝可梦》,现在……还是很红啦!网络流传着日本一对死忠的宝可梦玩家准备要结婚了,于是他们的喜帖特别精心设计,当然也跟宝可梦脱离不了关系。

Featured Wed, 25 Jul 2018
Trending Thu, 5 Mar 2020

[VIRAL] “Buruk Bebenor!”—Poster Acara Larian Ala-Ala Zaman Microsoft Words 2000 Dituduh “Mengejar Virality”

Sama ada ini taktik mereka untuk menjadi viral atau tidak, tiada siapa boleh nafikan bahawa poster tersebut sangat kuno.

| Live TV