Trending By: SGMS Enal December 16, 2019 @ 11:47am

Semata Nak Kaut Untung, Bapa Sewa Anak Pada Pedofil

Jenayah penindasan terhadap wanita agak kritikal di India. Antaranya adalah perbuatan rogol yang boleh dikatakan setiap hari berlaku. Terbaru, seorang bapa sanggup menyewakan anak perempuannya kepada hampir 30 orang lelaki pedofil.

Tindakan tidak berperikemanusian itu adalah untuk mendapatkan keuntungan daripada lelaki-lelaki yang ingin memuaskan nafsu terhadap kanak-kanak. Malah, lebih teruk apabila bapanya sendiri yang menawarkan anak perempuannya untuk disewakan.

Apabila golongan lelaki pedo itu tiba di rumah, mangsa dan ibunya akan dimasukkan ke dalam bilik yang berlainan. Mangsa yang terkunci di dalam bilik akan dirogol oleh pelanggan bapanya. Bukan setakat itu sahaja, mereka juga turut mengambil gambar bogel kanak-kanak malang itu.

“Saya fikir ini adalah perkara biasa dan kemudian ayah saya menolak saya masuk ke bilik dengan orang yang tidak dikenali.”

Kejadian itu telah terbongkar apabila guru yang tinggal di kawasan berdekatan melihat perubahan oleh kanak-kanak itu. Apabila dipanggil oleh pihak kaunseling sekolah, kanak-kanak itu menceritakan segalanya.

Gadis berusia 12 tahun itu mengaku bagaimana ayahnya akan memaksa masuk ke dalam bilik dengan orang yang tidak dikenali dan akan mengambil gambar bogelnya bersama lelaki yang tidak dikenali. Tambahnya ketika disoal mengenai penggunaan alat mencegah hamil, gadis berkenaan mengaku bahawa kondom digunakan ketika perbuatan itu.

Lebih teruk lagi, ibunya juga tidak memihak kepada gadis berkenaan dan mendakwa bahawa gadis itu hanya mereka cerita. Cerita itu sengaja direka didakwa untuk membalas dendam terhadap kedua ibu bapanya.

Pihak polis telah menangkap tiga orang pelaku dan juga bapa mangsa di atas tuduhan merogol, serangan seksual dan menggunakan kanak-kanak atas tujuan seks. Gadis berkenaan kini berada di dalam perlindungan pihak terbabit sementara bapanya menunggu perbicaraan di penjara.

Sumber: Mirror UK

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 14 Oct 2019
Trending Wed, 6 Nov 2019
Trending Fri, 23 Mar 2018

Wow! Wanita Ini Mengaku Cintakan Trump

Wanita itu juga tidak menolak kemungkinan hubungan itu akan berakhir dengan perkahwinan. Namun, Rumah Putih sebelum ini menafikan Trump memiliki sebarang hubungan dengan McDougal. Macam mana ni?

Trending Wed, 7 Mar 2018

Lawak! Koleksi Biskut Viral Bikin Pecah Perut

Biskut viral yang menggunakan hanya empat bahan asas ini semakin mendapat perhatian bukan sahaja kerana bahan-bahannya yang murah tetapi bentuk biskut ini juga menjadi bahan lawak sebaik sahaja keluar daripada ketuhar

Trending Wed, 7 Aug 2019
Trending Mon, 15 Oct 2018

十万IG粉丝热议「人体器官甜点」你敢下咽吗?

新加坡设计师QIXUAN LIM擅长以人体的各种器官制作甜点,其中婴儿脸造型的食物,更是逼真到令大家难以下咽;唯她澄清「本来就不是提供大家食用的。」

Featured Tue, 7 Apr 2020
Trending Fri, 5 Jun 2020
Trending Tue, 2 Jun 2020

PKPB : Lebih Banyak Sektor Industri Kecil Dibenarkan Beroperasi

Alhamdulillah buat sektor industri kecil

| Live TV