Trending By: SGMS Enal December 16, 2019 @ 11:47am

Semata Nak Kaut Untung, Bapa Sewa Anak Pada Pedofil

Jenayah penindasan terhadap wanita agak kritikal di India. Antaranya adalah perbuatan rogol yang boleh dikatakan setiap hari berlaku. Terbaru, seorang bapa sanggup menyewakan anak perempuannya kepada hampir 30 orang lelaki pedofil.

Tindakan tidak berperikemanusian itu adalah untuk mendapatkan keuntungan daripada lelaki-lelaki yang ingin memuaskan nafsu terhadap kanak-kanak. Malah, lebih teruk apabila bapanya sendiri yang menawarkan anak perempuannya untuk disewakan.

Apabila golongan lelaki pedo itu tiba di rumah, mangsa dan ibunya akan dimasukkan ke dalam bilik yang berlainan. Mangsa yang terkunci di dalam bilik akan dirogol oleh pelanggan bapanya. Bukan setakat itu sahaja, mereka juga turut mengambil gambar bogel kanak-kanak malang itu.

“Saya fikir ini adalah perkara biasa dan kemudian ayah saya menolak saya masuk ke bilik dengan orang yang tidak dikenali.”

Kejadian itu telah terbongkar apabila guru yang tinggal di kawasan berdekatan melihat perubahan oleh kanak-kanak itu. Apabila dipanggil oleh pihak kaunseling sekolah, kanak-kanak itu menceritakan segalanya.

Gadis berusia 12 tahun itu mengaku bagaimana ayahnya akan memaksa masuk ke dalam bilik dengan orang yang tidak dikenali dan akan mengambil gambar bogelnya bersama lelaki yang tidak dikenali. Tambahnya ketika disoal mengenai penggunaan alat mencegah hamil, gadis berkenaan mengaku bahawa kondom digunakan ketika perbuatan itu.

Lebih teruk lagi, ibunya juga tidak memihak kepada gadis berkenaan dan mendakwa bahawa gadis itu hanya mereka cerita. Cerita itu sengaja direka didakwa untuk membalas dendam terhadap kedua ibu bapanya.

Pihak polis telah menangkap tiga orang pelaku dan juga bapa mangsa di atas tuduhan merogol, serangan seksual dan menggunakan kanak-kanak atas tujuan seks. Gadis berkenaan kini berada di dalam perlindungan pihak terbabit sementara bapanya menunggu perbicaraan di penjara.

Sumber: Mirror UK

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 19 Jul 2018

Bila ‘Wanita Jadian’ Masuk Tandas Wanita Tulen, Ini Jadinya…

Perkongsian daripada Susylawati Faizol mendapat hampir 5,000 shares netizen yang kebanyakkan mereka tidak puas hati akan tindakan tersebut.

Kisah Viral Wed, 17 Jun 2020
Trending Tue, 14 Jul 2020
Trending Fri, 14 Dec 2018

Hanya Kerana Makan Semangkuk Kari Ayam

Mimpi Ngeri, Hanya Kerana Makan Semangkuk Kari Ayam Lelaki Ini Lumpuh Seluruh Badan

Trending Thu, 11 Oct 2018

1943年旧照赫见「西装男低头滑手机」

智慧型手机可说是近代最好、最便利的发明之一,然而,最近推特上疯传一张照片,照片拍摄于1943年,却有人「低头滑手机」?

Featured Wed, 14 Aug 2019
Trending Sun, 4 Apr 2021
Trending Mon, 20 Jul 2020

BSH Fasa Ke-3 : Bayaran Bermula Jumaat Ini

Jangan lupa semak status BSH ketiga korang okay!

| Live TV