Trending By: Padin April 28, 2022 @ 8:27pm

Sempena Ketibaan Syawal, Raih Tambah Nilai RM20 & 10,000 Mata Ganjaran PLUSMiles Buat Pengguna RFID!

Malaysia kini berada di dalam fasa endemik dan sempadan telah pun dibuka. Dengan hari Raya yang bakal menjelang, sudah semestinya lonjakan trafik bakal berlaku betul tak?

Apatah lagi bila dah 2 tahun kita tidak beraya bersama dek kerana sekatan pergerakan ketika pandemik Covid-19! Mesti semua excited nak balik kampung!

Anda taukan lebuhraya PLUS boleh guna RFID? Anda boleh pilih mod pembayaran RFID dan nikmati ganjaran!

ANDA BERPELUANG UNTUK DAPATKAN RM20 TOUCH’N GO RELOAD PIN NI BILA ANDA GUNA RFID HARI-HARI

Anda perasan tak makin ramai orang guna RFID sekarang ni? Anda pun kena lah mula gunakan RFID juga!

Bermula dari 8 April sehingga 2 Jun 2022, pelanggan RFID berpeluang untuk dapat pin tambah nilai Touch ‘n Go eWallet bernilai RM20!

SELAIN ITU, PLUSMILES JUGA TAWAR 10,000 MATA GANJARAN RAYA NI!

Bagi yang dah selalu guna mata ganjaran PLUSMiles ni mesti anda tahu apa yang anda boleh dapatkan dengan mata ganjaran tersebut kan?

Macam-macam boleh diredeem! Termasuklah kredit TNG e-wallet sebanyak RM50!

Jadi kalau anda combinekan hasil kemenangan anda iaitu pin tambah nilai RM20 dan redeem TnG e-wallet sebanyak RM50 menggunakan mata ganjaran PLUSMiles ni, anda akan dapat RM70 weh! Kos pasang tag RFID pun cover, siap ada balance untuk berbelanja!

Paling best, bukan seorang atau 2 orang, tetapi 10 orang pengguna yang bertuah akan dipilih setiap hari sebagai pemenang berdasarkan kekerapan mereka menggunakan semua lebuhraya PLUS dan menggunakan RFID sebagai mod pembayaran.

Ada lebih daripada 5 juta mata ganjaran bakal diberikan guys! Bukan sikit-sikit tau.

SEMUA PLAZA TOL AKAN ADA SEKURANG-KURANGNYA 1 LORONG RFID!

Untuk memastikan perjalanan pulang ke kampung anda berjalan dengan lancar, pihak PLUS menggalakkan anda untuk guna mod pembayaran RFID yang akan berada sekurang-kurangnya 1 lorong di setiap plaza tol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAYS (@

 

Ha memang syok guys kalau guna RFID ni, lagi best sebab nak top-up pun boleh guna e-dompet je! Tak payah susah-susah cari tempat nak berhenti untuk tambah nilai. Lagi lambat anda sampai ke kampung halaman nanti.

Selain itu, anda tak payah risau kalau RFID anda tak ada bateri atau memerlukan sebarang alat. Anda hanya perlu tampal je sticker RFID tersebut di bahagian depan kereta dan aktifkan dan linkkan ke akaun Touch ‘n Go e-wallet anda. Dah boleh guna!

So apa lagi guys? Nak dapat ganjaran pun dah cukup mudah, jom tukar ke sistem RFID hari ini!

Untuk maklumat lanjut mengenai kempen ni, anda boleh ke laman web PLUS di rfid.plus.com.my

Selamat pulang ke kampung halaman!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sun, 14 Apr 2019

Dua Helikopter Bertembung Dekat Gunung Everest

“Pesawat itu jatuh ke arah helikopter ketika berlepas dan bertembung dengan dua helikopter.”

Featured Tue, 8 Feb 2022
Trending Mon, 3 Aug 2020

Permohonan Lanjut Moratorium Bermula Jumaat, 7 Ogos Ini

Perhatian buat mereka yang layak mendapat lanjutan moratorium

Trending Wed, 14 Nov 2018

3 Wanita Terkandas di Korea Selepas Membuat Pembedahan Plastik

Gambar pasport adalah pengenalan diri individu, jika ingin membuat pembedahan plastik diluar negeri, sila fikir dahulu ye

Featured Mon, 3 May 2021

Pemohon Vaksin AstraZaneca Bakal Dapat Kemaskini Janji Temu Hari Ini

Pemohon vaksin AstraZeneca yang telah mendaftar bakal mendapat notifikasi melalui aplikasi MySejahtera hari ini berhubung kemas kini janji temu bagi tarikh pemberian vaksin masing-masing. Menurut Menteri Penyelaras Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan Khairy Jamaluddin,kemas kini tersebut […]

Trending Fri, 10 Jul 2020
Trending Fri, 15 Nov 2019

Gearing Up For a New Theme Park, Resorts World Genting is Looking to Recruit New Exceptional Talents!

Audition for an exciting experience of a lifetime this November as the anticipated launch of the resort’s new outdoor theme park nears.

Trending Sat, 9 Oct 2021

| Live TV