Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Trending By: Alexon April 10, 2018 @ 12:30am

神人改图!如果超级英雄是「中国摊贩」网友笑惨

这年头超级英雄电影当道,英雄们的独特个性与能力,都让影迷留下深刻印象。如果把这些英雄放到中国的庶民生活中呢?中国网友「青红造了个白」就进行神改图,意外无违和的画面太搞笑了!

▼ 美国队长是专业贴膜的。

(图/翻摄自青红造了个白微博)

 

▼ 黑寡妇跟大妈打麻将。

(图/翻摄自青红造了个白微博)

 

▼ 奇异博士挑菜姿势好专业!(误)

(图/翻摄自青红造了个白微博)

 

▼ 想给洛基算命的这里排队喔~

(图/翻摄自青红造了个白微博)

 

▼ 万磁王专收废铁……肯定很有效率。

(图/翻摄自青红造了个白微博)

 

▼ 甘道夫下棋…这种莫名的强者感是怎么回事?

(图/翻摄自青红造了个白微博)

 

▼ 纽特不去收服怪物,跑来这里修鞋。

(图/翻摄自青红造了个白微博)

 

▼ 佛地魔:「算错小心我对你啊哇呾喀呾啦喔!」

(图/翻摄自青红造了个白微博)

 

▼ 007正在街头甩卖大葱。

(图/翻摄自青红造了个白微博)

 

▼ 叭叭!钢铁人和蜘蛛人他们双载!

(图/翻摄自青红造了个白微博)

 

资料来源:bomb01

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 22 Jan 2018

5 Trik Oversized Shirt

Kemeja dengan ukuran besar atau oversized shirt sentiasa menjadi item pilihan penggemar fesyen tidak kira bagi mereka yang memiliki badan besar mahupun bertubuh kecil.

Trending Mon, 26 Aug 2019
Trending Fri, 9 Oct 2020

Bantuan Komputer Riba Buat Siswa Golongan B40

Khas buat pelajar universiti dari golongan B40

Trending Tue, 8 Dec 2020

Bantuan Sebanyak RM1,000 Ringankan Beban Golongan Sasaran

Semoga bantuan ini dapat dimanfaatkan sebaiknya

Trending Mon, 23 Dec 2019
Trending Thu, 24 May 2018

Minister of Defence Mat Sabu’s Home a Humble Abode

People are very much infatuated by the Minster of Defence’s humbleness.

Trending Wed, 26 Jun 2019

Kondominium Setapak Ria Berhantu, Lelaki Kongsi Pengalaman Seram Ditemani Hantu Kanak-Kanak Cina

tak sangka kejadian macam ni betul-betul berlaku ingatkan dalam filem je.. 

Trending Fri, 25 Jan 2019

Wanita ini didera suaminya kerana tidak melaram ketika menghadiri majlis keramaian

Lelaki terbabit bertindak sedemikian kerana malu dengan kawan-kawannya.

Trending Fri, 16 Mar 2018

TMJ Letak Jawatan?

” Kepada seluruh Bangsa Johor yang saya sayangi dan juga kepada para penyokong Kelab Bolasepak Johor Darul Ta’zim (JDT) di seluruh dunia serta isteri dan anak-anak saya..Daddy’s home!,” katanya menerusi akaun terbabit.

Trending Thu, 4 Oct 2018

Pemuda Ini Menangis Meminta Allah Permudahkan Rezeki Selepas Solat, Tiba-Tiba…

Betul la RM 1000. Dulu arwah mak aku pesan, mana orang atau ustaz yang jadi khalifah buat Yassin dan tahlil kat dia, bagi duit RM 1000. So, aku bagilah…

| Live TV