Trending By: SGMS Faida February 7, 2018 @ 4:33am

SINGA KACAK BAKAL HIASI MAJALAH ANTARABANGSA

Handsome lagi bergaya betul awak ni, boleh kenal? Tapi kalau boleh, asah gigi dulu…hehe

Gambar seekor singa yang menjadi viral kerana dilihat sangat tampan dan menawan! Perhatikan beberapa keping gambar di bawah. Handsome kan?

Gambar dirakam oleh Alex Kirichko, 52 tahun yang merasakan bahawa singa itu sangat talented.

“ Kejadian dirakam di Serengeti, Tanzania baru-baru ini.  Dengan gambar yang penuh ekspresi, ia dijangka menjadi kulit muka depan majalah Vogue musim depan,” katanya.

Persis model, singa ini cukup bersahaja ketika jurukamera merakam gambar singa handsome itu!

Lagaknya penuh dramatik seolah-olah berada disebuah set penggambaran filem aksi dalam satu babak yang memerlukannya bergaya dengan penuh ‘style’.

“Pagi itu saya sedang menunggu panaroma kejadian ribut untuk diambil gambar, namun dalam pada itu saya tertangkap aksi singa itu yang seakan menikmati angin kencang kuat.”

“Apabila saya melihat singa itu, ia juga seakan-akan menonjolkan dirinya untuk saya mengambil gambarnya,” akhirinya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 11 Oct 2018

Tak Nak Bayar Parking Punya Pasal, Pemandu Bakal Disiasat?

Alahai, sebab RM 3 pun sampai nak bergaduh dekat parking? Apa cerita ni…

Trending Sat, 20 Jun 2020

Gara-Gara Kentut Kuat, Pemuda Ini Didenda RM2,412

Ingat! Kentut pun kena boleh kena saman tau

Trending Sun, 3 Nov 2019

Dulu Digelar Pengutip Sampah Kini Usahawan Berjaya

Jangan dihina sekali pekerjaan seseorang itu

Trending Thu, 1 Mar 2018

神乎其技!日本15岁绘师用颜色笔画出「真」钻石

最近,一组超逼真的「宝石画」在日本推特上流传。画上的宝石不仅很有光泽,还立体度十足。大家纷纷猜测画画的是谁,真相公布后,所有人都大吃一惊,原来那名神秘绘师是一名年仅15岁的少年。

Trending Wed, 26 Sep 2018

‘Orang Kuat’ Instagram Letak Jawatan Lepas Bergaduh Dengan Mark Zuckerberg?

engumuman peletakan jawatan dua individu berpengaruh syarikat berkenaan dibuat selepas perselisihan faham bersama Ketua Eksekutif Facebook, Mark Zuckerberg semakin kerap berlaku, membabitkan hala tuju Instagram

Trending Thu, 26 Dec 2019

Malaysian Health Ministry Bans Five Cosmetic Products; Described As Poisonous For Consumers

Before going out to buy new skincare, you might want to read this first!

Trending Sun, 15 Dec 2019

Sanggup Redah Hujan Demi ‘Laptop’ Tapi..

Hanya kerana laptop sanggup redah dalam hujan basah kuyup demi anak tapi….

Trending Sun, 29 Sep 2019

Kerana Buli Menang Tuntutan RM616,634.20

Kesian di buli hingga menyebabkan hilang pendengaran sebelah kanan

Trending Fri, 5 Jun 2020

Pasar Di Selangor Akan Mula Dibuka Esok

Khas buat penduduk Selangor..

Trending Mon, 16 Sep 2019

Bayi Malang Meninggal Dunia Berpunca Daripada Jerebu

Salam takziah buat adik comel ini. Bahaya juga jerebu ni

| Live TV