Trending By: SGMS Faida February 7, 2018 @ 4:33am

SINGA KACAK BAKAL HIASI MAJALAH ANTARABANGSA

Handsome lagi bergaya betul awak ni, boleh kenal? Tapi kalau boleh, asah gigi dulu…hehe

Gambar seekor singa yang menjadi viral kerana dilihat sangat tampan dan menawan! Perhatikan beberapa keping gambar di bawah. Handsome kan?

Gambar dirakam oleh Alex Kirichko, 52 tahun yang merasakan bahawa singa itu sangat talented.

“ Kejadian dirakam di Serengeti, Tanzania baru-baru ini.  Dengan gambar yang penuh ekspresi, ia dijangka menjadi kulit muka depan majalah Vogue musim depan,” katanya.

Persis model, singa ini cukup bersahaja ketika jurukamera merakam gambar singa handsome itu!

Lagaknya penuh dramatik seolah-olah berada disebuah set penggambaran filem aksi dalam satu babak yang memerlukannya bergaya dengan penuh ‘style’.

“Pagi itu saya sedang menunggu panaroma kejadian ribut untuk diambil gambar, namun dalam pada itu saya tertangkap aksi singa itu yang seakan menikmati angin kencang kuat.”

“Apabila saya melihat singa itu, ia juga seakan-akan menonjolkan dirinya untuk saya mengambil gambarnya,” akhirinya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 3 Feb 2021

Dr Noor Hisham Nafi Dakwaan Letak Jawatan Sebagai KP Kesihatan

Semoga barisan hadapan terus diberi kekuatan walau badai melanda

Trending Thu, 15 Feb 2018

ANAK MERAUNG DUDUK DALAM CAR SEAT? BACA INI…

“ Korang yang ada anak buah ke anak so whatever, letak dorang dalam car seat. Nanti jadi macam my nephew sebab emergency break je,” tulis Farah.

Trending Mon, 23 Jul 2018

Hebat! Remaja 19 Tahun Mula Jalan Kaki Ke Makkah

Sebelum ini ramai orang mengejeknya kerana didakwa kurang siuman hanya kerana ingin melakukan misi berjalan kaki, namun tidak menghiraukan kata-kata berkenaan.

Trending Fri, 12 Jul 2019

Dakwaan Fitnah, Siti Kassim Kena Saman RM2 Juta!

Firdaus Wong Wai Hung mengemukakan saman sebanyak RM2 juta ke atas peguam dan aktivis sosial, Siti Zabedah Kasim atau Siti Kasim pada Jumaat.

Trending Wed, 11 Dec 2019

Video Lucah Zul Ariffin Tular?

Alamak! Takutnyaaaa

Trending Wed, 22 Jan 2020
Trending Fri, 5 Jun 2020
Trending Thu, 18 Feb 2021

Shuk Sahar Didapati Bersalah, Kontrak Bersama Hot FM Akhirnya Ditamatkan

Nampaknya ramai netizen bersetuju Shuk diberhentikan….

| Live TV