Trending By: Padin April 30, 2021 @ 3:11pm

Syawal Tahun Ni Tak Best? Kan Ada senQ, Bakal Menceriakan Raya Anda!

Nampak gayanya raya tahun ini kita masih perlu menjaga prosedur operasi standard (SOP) dan meraikan Aidilfitri secara sederhana. Biarpun hanya meraikan bersama ahli keluarga terdekat, kenalah juga buat persiapan untuk menyambut Aidilfitri.

Apa yang paling penting, mestilah kelengkapan rumah dan peralatan dapur, barulah memudahkan ibu menyediakan pelbagai lauk untuk menjamu tetamu dan ahli keluarga. Tak lupa juga vakum supaya si ayah dapat memastikan rumah dalam keadaan bersih

senQ menerusi kempen Raya Penuh Bermakna menawarkan pelbagai pilihan kelengkapan rumah yang boleh anda miliki sempena Aidilfitri ini. Pastinya dapat memberi inspirasi untuk lebih menceriakan raya anda tahun ini. Bukan itu sahaja, senQ turut memaparkan situasi keluarga Lila dan Irwan ketika Aidilifiti. Nak tahu apa yang jadi?

Jom kita layan dulu video dari senQ!

Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan kelengkapan rumah sempena Aidilfitri, senQ mengadakan jualan dan tawaran hebat sempena kempen Raya Penuh Bermakna!

Tawaran istimewa Raya ni menampilkan pelbagai produk popular dengan promosi hebat seperti Penghawa Dingin TCL 1.5HP, PANASONIC 55” 4K HDR Android TV dan banyak lagi. Kesemua produk yang ditawarkan layak untuk menikmati pelan bayaran mudah tanpa kadar faedah sehingga 36 bulan selain jaminan tambahan satu tahun dan penghantaran percuma.

Terdapat ansuran mudah!

senQ juga menawarkan baucar tunai AEON RM30 untuk pelanggan yang memilih ansuran mudah AEON Credit Service. Selain itu, AEON Credit Service turut menawarkan dua tahun jaminan tambahan, ansuran bulanan serendah RM48 tanpa kadar faedah, tempoh bayaran fleksibel sehingga 36 bulan dan memudahkan pelanggan kerana tidak memerlukan kad kredit ketika permohonan.

Anda juga boleh menikmati lebih potongan harga sehingga RM150 untuk jenama dan jumlah perbelanjaan tertentu menggunakan kod promo yang boleh didapati secara dalam talian. Pelbagai produk boleh dibeli pada harga lebih rendah menggunakan kod promo berkenaan seperti mesin basuh Samsung 14kg, peti sejuk LG 393L, seterika stim Philips dan banyak lagi.

Kempen yang berlangsung sehingga 31 Mei ini juga menawarkan EZ Kredit Rebate sehingga 30 peratus untuk produk ekslusif terpilih. Jadi, jangan lupa dapatkan produk menarik yang memberikan anda rebat EZ Kredit sehingga 30 peratus untuk Raya kali ini seperti kamera keselamatan TP-Link, pengering rambut Panasonic, set peralatan memasak Tefal dan banyak lagi!

senQ turut mengadakan program tukar beli televisyen yang menawarkan rebat sehingga RM1,000 mengikut terma dan syarat.

Jom jadi ahli PlusOne!

Oh ya, setiap tawaran dan jualan hebat sempena kempen Raya Penuh Bermakna ini hanya layak dinikmati oleh ahli PlusOne senQ sahaja tau.

Jadi, jom sertai PlusOne hari ini dengan membeli keahlian PlusOne berharga RM12 setahun untuk menikmati manfaat, jaminan ekstra satu tahun percuma dan hak istimewa eksklusif PlusOne.

Tunggu apa lagi? Layari www.senq.com.my/raya-promo untuk maklumat lanjut.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 26 Mar 2019

Pelajar Malaysia Ditemui Mati di Hyde Park London

Bapa Allahyarham hanya dimaklumkan jenazah anak dikenal pasti melalui kad pelajarnya. Al- Fatihah buat arwah Muhammad Hafiz Zainal…

Trending Thu, 22 Nov 2018

MAS Responds to Live Review of Flight From Kuala Lumpur to London

Malaysian Airlines is really concerned about his flight experience.

Trending Wed, 22 Aug 2018

Bertumit Tinggi Dan Berbulu Mata Palsu, Fieyna Tajudin Pesilat Wanita Paling Stail!

Wanita dalam persalinan penuh gaya lengkap berhijab, bertumit tinggi dan berbulu mata palsu beraksi persis srikandi!

Trending Wed, 16 May 2018

GST Pada Kadar Sifar Bermula 1 Jun

Pengumuman itu dikeluarkan selepas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad telah mengeluarkan arahan supaya kutipan GST dihentikan.

Featured Fri, 16 Jul 2021

PKPD Di 34 Mukim Di Selangor Tamat, Boleh Rentas Negeri Dalam Fasa 3 & 4

Kerajaan telah bersetuju untuk menamatkan Perintah Kawalan Pergerakan Diperkatatkan di 34 buah mukim di Selangor hari ini. Menerusi ciapan Twitter hari ini memaklumkan pihak MKN bersetuju untuk tidak melanjutkan PKPD yang bermula 3 Julai lalu. […]

Trending Fri, 5 Jul 2019

Baby named “Google” received gift from Google

Yup, you’re reading it right! The baby’s name is Google and yes, Google’s sent the family a present!

Featured Tue, 23 Feb 2021

Bantuan One-Off RM 500 Buat 4 Golongan Ini Bermula 22 Februari

Menerusi Pakej Bantuan Perlindungan Ekonomi dan Rakyat Malaysia (PERMAI), Kerajaan mengumumkan bantuan kewangan one-off sebanyak RM500 ringgit kepada pemandu teksi, bas sekolah, bas persiaran, kereta sewa dan e- hailing, bagi meringankan beban mereka.⠀ ⠀ Menurut […]

Trending Tue, 7 Jan 2020
Trending Tue, 15 Jan 2019

Gambar Telur Ini Cipta Rekod Dunia

Cipta Rekod Dunia, Gambar Telur Ini Menjadi Gambar Paling Banyak Disukai Di Instagram

Trending Thu, 11 Mar 2021

Tony Eusoff Geram Netizen Anggap Tuala Wanita Memalukan

Haish, tuala wanita kan benda paling common sense

| Live TV