Trending By: tex_admin February 22, 2019 @ 11:14am

Teman lelaki Khloe Kardashian dituduh curang dengan kawan baik Kylie Jenner

Keluarga Kardashian tidak pernah lepas daripada kontroversi. Tristan Thompson, teman lelaki Khloe Kardashian sering dihambat cerita tidak enak mengenai sikapnya yang gemar berfoya-foya dan kaki perempuan.

Baru-baru ini, Tristan yang juga pemain bola keranjang profesional telah menaiki penerbangan ke Los Angeles untuk menyambut Hari Kekasih bersama Khloe dan anaknya, True.

Foto: E! news

Ketika sambutan parti pada Ahad (17 Februari lalu), Tristan dilihat bercumbuan dengan Jordyn Woods, teman baik adik tiri Khloe, Kylie Jenner.

Jordyn dilihat sebagai pengkhianat dalam hubungan Khloe dan Tristan yang pernah retak akibat sikap Tristan sendiri. Netizen beranggapan Jordyn menempah maut apabila menghancurkan hubungan baik bersama keluarga Kardashian yang banyak membantu kerjayanya.

Menurut sumber, Kylie Jenner, adik kepada Khloe Kardashian yang pernah melancarkan produk kosmetik dan berkolaborasi bersama-sama Jordyn dikatakan sedih dengan perkara ini dan tidak menyangka seseorang yang dipercayainya mampu melakukan perkara yang tidak bermoral sebegitu.

Foto: Cosmopolitan

Tristan membalas tuduhan TMZ dengan menghantar tweet “FAKE NEWS” mengenai perkara terbabit, tetapi memadamnya beberapa jam kemudian.

Khloe pula seolah-olah mengesahkan perkara tersebut dengan menekan like pada berita yang dimuat naik oleh pemegang akaun @hollywoodunlocked di Twitter.

Sementara itu, Jordyn Woods telah berpindah keluar dari rumah yang dikongsi bersama-sama Kylie apabila terpalit dengan kontroversi itu, semalam.

Sumber: Unilad

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 13 Sep 2018

近视者眼中世界很美!看什么都朦胧

Philip Barlow就擅长绘出近视者眼中的朦胧世界,不仅让近视者深感认同,连视力良好的人都想感受一下朦胧美到底是什么样子的!

Trending Wed, 7 Mar 2018

Lawak! Koleksi Biskut Viral Bikin Pecah Perut

Biskut viral yang menggunakan hanya empat bahan asas ini semakin mendapat perhatian bukan sahaja kerana bahan-bahannya yang murah tetapi bentuk biskut ini juga menjadi bahan lawak sebaik sahaja keluar daripada ketuhar

Trending Wed, 7 Feb 2018

全球最辣核爆级冰淇淋 吃一口前要先签「免责任声明」

一家位于英国苏格兰格拉斯哥的咖啡厅Aldwych Cafe日前推出了一款世界上最危险的「辣冰淇淋」,这款冰淇淋的辣度高达156.93万史高维尔(辣度单位),比《金氏世界纪录》认证,世界第一辣的印度魔鬼辣椒的辣度还要高,因而店家要求顾客必须年满18岁,并在购买前须先签下「法律免责切结书」。

Trending Wed, 29 Apr 2020
Trending Tue, 17 Jul 2018

PTPTN Borrowers, Please Update Your Info Within 9 Days

If you don’t you might just regret it.

Trending Sat, 12 May 2018

Najib Dan Rosmah Tak Boleh Keluar Negara

Najib Dan Rosmah Tak Boleh Keluar Negara, Jabatan Imigresen Sahkan Pasangan Itu Telah Disenarai Hitam

Trending Wed, 21 Aug 2019

开心玩过山车!没想到半空中被「巨鸟打脸」

一名女子在搭乘过山车时,没想到就在列车卡在最高点准备俯冲时,居然飞出一支朱鹭……

Trending Sat, 22 Jun 2019

世界最孤独房屋!独享「全岛海景」却没人敢住

拥有开阔视野的「海景房」在旅游时通常特别受人欢迎,但冰岛却有一栋乏人问津的海景房,并不是每个人都能忍受得了的。

| Live TV