Trending By: tex_admin February 22, 2019 @ 11:14am

Teman lelaki Khloe Kardashian dituduh curang dengan kawan baik Kylie Jenner

Keluarga Kardashian tidak pernah lepas daripada kontroversi. Tristan Thompson, teman lelaki Khloe Kardashian sering dihambat cerita tidak enak mengenai sikapnya yang gemar berfoya-foya dan kaki perempuan.

Baru-baru ini, Tristan yang juga pemain bola keranjang profesional telah menaiki penerbangan ke Los Angeles untuk menyambut Hari Kekasih bersama Khloe dan anaknya, True.

Foto: E! news

Ketika sambutan parti pada Ahad (17 Februari lalu), Tristan dilihat bercumbuan dengan Jordyn Woods, teman baik adik tiri Khloe, Kylie Jenner.

Jordyn dilihat sebagai pengkhianat dalam hubungan Khloe dan Tristan yang pernah retak akibat sikap Tristan sendiri. Netizen beranggapan Jordyn menempah maut apabila menghancurkan hubungan baik bersama keluarga Kardashian yang banyak membantu kerjayanya.

Menurut sumber, Kylie Jenner, adik kepada Khloe Kardashian yang pernah melancarkan produk kosmetik dan berkolaborasi bersama-sama Jordyn dikatakan sedih dengan perkara ini dan tidak menyangka seseorang yang dipercayainya mampu melakukan perkara yang tidak bermoral sebegitu.

Foto: Cosmopolitan

Tristan membalas tuduhan TMZ dengan menghantar tweet “FAKE NEWS” mengenai perkara terbabit, tetapi memadamnya beberapa jam kemudian.

Khloe pula seolah-olah mengesahkan perkara tersebut dengan menekan like pada berita yang dimuat naik oleh pemegang akaun @hollywoodunlocked di Twitter.

Sementara itu, Jordyn Woods telah berpindah keluar dari rumah yang dikongsi bersama-sama Kylie apabila terpalit dengan kontroversi itu, semalam.

Sumber: Unilad

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 19 Sep 2018

Study Shows that Air Pollution Adds to Risk of Dementia

The fact that Malaysia has a ‘haze season’ should make us be more worried.

Trending Thu, 7 Jun 2018

90年代小孩才懂!没网路也能狂玩手机电脑……

在每个人心中都有一个永远缅怀的黄金年代,对于现在的7、8年级生来说,90年代的许多事物都是难忘的回忆啊!对于废柴这样在90年代长大的孩子真的是如此。

Trending Thu, 21 May 2020
Trending Thu, 12 Mar 2020

“Semua Orang Tahu Suara Kau Tak Sedap!”- Bonda Rozita Tegur Alif Syukri Secara Terbuka Di Instagram

SIAPA tidak kenal usahawan komestik muda Dato’ Aliff Syukri. Selain terkenal sebagai seorang usahawan yang berjaya, lelaki berusia 33 tahun ini juga sentiasa terpalit dengan pelbagai jenis kontroversi. Masih belum reda lagi tentang kes dakwaan […]

Trending Tue, 30 Jun 2020
Trending Sun, 17 Feb 2019

Resorts World Genting Spreads the Love this Valentine’s Day to 150 Hospitalised Children

What better way to celebrate this day of love than making sick children feel better?

Trending Wed, 15 Jul 2020

KKM Sahkan Antibodi Pesakit Kluster Sungai Lui Sembuh Adalah Rendah

Jaga kebersihan dan kekalkan memakai pelitup muka di tempat awam

Featured Thu, 25 Feb 2021

| Live TV