Trending By: SGMS Enal March 3, 2018 @ 10:02pm

Tempah Uber Ketika Mabuk, Rupanya Tersalah Set Balik Rumah

Seorang lelaki terkejut apabila mendapati dia dikenakan bayaran tambang Uber sebanyak AS$1,635 (RM6,426) selepas dia tertidur dan memulakan perjalanan sejauh 300 batu di tiga negeri.

Kenny Bachman yang sedang dalam keadaan mabuk membuat tempahan uber selepas keluar berseronok bersama rakan-rakannya di sebuah kelab malam dekat Morgantown, West Virginia.

Bachman menempah uber untuk pulang ke kediaman rakannya yang terletak berhampiran kampus Universiti West Virginia yang sebenarnya tidak jauh dari kelab tersebut tetapi bagaimanapun dia tidak sedarkan diri selepas sahaja menaiki kenderaan itu.

Bagaimanapun, Bachman terjaga dari tidurnya lima jam kemudian dan mendapati kenderaan Uber yang ditempahnya itu sedang menuju ke rumahnya sendiri yang terletak di Gloucester Country, New Jersey terletak lebih dari 300 batu.

“Selepas itu, saya betul-betul tak sedar apa-apa,” ujar Bachman menurut laporan yang dipetik dari NJ Advance Media.

“Bila perjalanan itu berakhir dan saya tengok jumlahnya sebanyak itu saya hanya kata ‘ini gila’.”

Meskipun dia mengesyaki pemandu Uber tersebut menyalahgunakan telefon bimbitnya semasa dia tidak sedarkan diri, Bachman tetap menjelaskan kadar tambang tersebut serta memberi penarafan lima bintang kepada pemandu tersebut.

Sumber- NJ Entertainment

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 18 Jul 2019

Pemimpin Parti Jadi Dalang Video Semburit Haziq

Pemimpin Parti Politik dikenal pasti menjadi dalang melakukan pakatan jahat merakam dan menyebar video hubungan songsang dikaitkan dengan Haziq Abdullah Abdul Aziz bersama seorang lagi lelaki.

Trending Tue, 14 May 2019

Aliff Aziz Kantoi Lagi, Check In Hotel Bulan Puasa?

Betul ke Aliff Aziz ni? Haih, bulan ramadan pun nak check in hotel ke bang?

Trending Fri, 5 Jul 2019

Ingat Ponteng Di Denda Melutut Atas Bara Kayu

Si Ibu arag anak supaya melutut diatas kayu api yang sedang dibakar . Aduh kesiannya!

Trending Thu, 23 May 2019

“Baginda Sanggup Langgar Protokol Istana Ketika Perkahwinan Saya”- Raja Zarith Sofia

“jika diikutkan protokol seharusnya baginda sebagai Yang Dipertuan Agong merupakan orang pertama memulakan upacara itu tetapi baginda membiarkan ayahnda saya memulakan upacara merenjis pada majlis persandingan saya”- Raja Zarith Sofia

Trending Mon, 16 Mar 2020
Trending Wed, 15 May 2019

‘Nak Mati Aku Dah Penat’- Status Terakhir Remaja Di FB Ternyata Bukan Gurauan!

Lebih memilukan, mayatnya ditemui oleh adik lelaki dan ibunya yang ketika itu dalam perjalanan pulang ke rumah selepas makan malam.

Trending Tue, 28 Jan 2020

‘Virus Nipah’, Ramai Tak Tahu Malaysia Pernah Diserang Virus Paling Berbahaya 22 Tahun Lalu

Virus Nipah pernah meragut nyawa, virus ini rupanya berpunca dari..

Trending Tue, 25 Sep 2018

老娘不用人救!迪士尼公主「战士化」比王子还帅

迪士尼动画的角色相信大家都不会陌生,特别是公主们更是给大家留下深刻的印象。但公主只能靠王子拯救吗?

| Live TV