Trending By: Bibi Ramli March 19, 2018 @ 12:14pm

Tengok Apa Reaksi Camila Cabello Bila Berdepan Dengan ‘Paparazzi’. Kelakar Betul!

Jadi artis Barat yang popular nampak macam best! Yelah, mestilah seronok bila dikenali seluruh dunia. 

Tapi salah satu keburukan dalam kerjaya ni ialah golongan bergelar paparazzi. Mereka tak pernah henti untuk cuba menangkap gambar artis, sampai tak ada privasi langsung!

Selalunya artis takkan hiraukan paparazzi ini, ataupun mereka akan buat muka ketat walaupun mereka diminta untuk berikan pose cantik.

Kalau mood mereka tengah baik, ada segelintir artis pula akan melayan dengan berikan senyuman ataupun lambaian.

Penyanyi lagu Havana, Camila Cabello, ini lain sikit ceritanya. Ketika melalui bahagian kastam di lapangan terbang Los Angeles minggu lepas, dia ternampak ada paparazzi yang sedang sibuk menangkap gambarnya.

Foto: BackGrid

Daripada tak menghiraukan jurufoto itu, Camila sebaliknya mengambil peluang untuk mengadakan photoshoot peribadinya tiba-tiba di tengah airport itu!

Foto: BJJ / BackGrid

Sebelum melalui gerbang metal detector, dia sempat berikan pose menawan dan glamorous. Pak cik security kat belakang tu senyum je.

Foto: BackGrid

Foto: BJJ / BackGrid

Foto: Gee Rock/Splash News

Ha, paparazzi tu nak sangat, kan? Ambil kau! Cayalah, Camila!

Bila insiden ini dah viral, Camila memuatnaik sebuah Tweet: “Ia sama macam bila hidup berikan anda lemon; anda buat lemonade. Kalau mereka dah menangkap gambar anda, baik buat photoshoot terus.”

 

Betul juga! Ambil peluang bila ia dah ada depan mata!

Sumber: Buzzfeed

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 30 Nov 2018

Tiada Pengesahan Agong Telah Berkahwin – Mahathir

Desas-desus mengenai perkahwinan itu tular di media sosial dengan beberapa keping gambar perkahwinan sebagai bukti  

Trending Wed, 11 Sep 2019
Trending Tue, 6 Nov 2018

Ingatkan Sakit Perut Biasa… Rupa-Rupanya Usus Dah Pecah!

Semoga adik Naufal terus kuat dan boleh beraktiviti seperti biasa…

Featured Mon, 12 Apr 2021

Benzoloo, Jonathan Tse Kini Semakin “Bebas”..

Kredibiliti muzikal dalam diri dua penyanyi, Benzooloo dan Jonathan Tse tidak perlu disangkal semakin terbukti berada dalam kelas tersendiri. Kini mereka tampil bergabung menerusi lagu terbaru berjudul Bebas. Bebas adalah lagu kedua kerjasama mereka selepas […]

Trending Mon, 4 Mar 2019

Wanita ini memberikan 200 beg cenderahati kepada penumpang

Hendak marah pun fikir dua tiga kali.

Trending Fri, 31 Aug 2018

12星座在《延禧攻略》能活到第几集?

电视剧《延禧攻略》虽然大结局不过堪称宫斗经典,领盒饭匆匆下线的妃子也不在少数,那么12星座在其中又能活到第几集呢?

Featured Thu, 11 Jan 2018

Suami Lebih Muda, Hidup Lebih Gembira!

Usah dipedulikan segala label yang diberikan masyarakat bila mendengar wanita yang mengahwini lelaki lebih muda. Cinta tak hanya buta, malahan tak juga kenal usia, bukan? Pilihan seseorang lelaki menjadikan wanita, 5, 7 atau 10 tahun […]

Trending Fri, 31 Jan 2020

Kerajaan MALAYSIA akan sumbang 18 juta sarung tangan untuk Wuhan

Dalam usaha untuk membantu China menangani wabak Coronavirus, Malaysia tidak terkecuali menghulurkan bantuan sebagai negara ‘sahabat’. Menteri Industri Utama, Teresa Kok berkata kerajaan akan sumbang 18 juta sarung tangan ke Wuhan sebagai satu inisiatif bantu China […]

Trending Thu, 3 May 2018

Suka Lepak Tepi Tingkap Punca Hampir Dirogol?

Wanita itu memberitahu pihak pendakwaan RAK bahawa dia terkejut melihat jiran lelakinya itu berada di bilik tidurnya ketika dia sedang tidur.

Trending Tue, 26 Dec 2017

8岁罕见疾病男孩为生命在奔跑「最年轻铁人三项挑战者」

在这个“瘦等于美”的扭曲审美观世界,许多人几乎将“胖”视为一种原罪,认为胖的人就是好吃懒做,无法对自己的人生负责任。但肥胖难道真的就像是外界所想的,是无法对人生负责任的一种态度吗?

| Live TV