Trending By: Bibi Ramli March 19, 2018 @ 12:14pm

Tengok Apa Reaksi Camila Cabello Bila Berdepan Dengan ‘Paparazzi’. Kelakar Betul!

Jadi artis Barat yang popular nampak macam best! Yelah, mestilah seronok bila dikenali seluruh dunia. 

Tapi salah satu keburukan dalam kerjaya ni ialah golongan bergelar paparazzi. Mereka tak pernah henti untuk cuba menangkap gambar artis, sampai tak ada privasi langsung!

Selalunya artis takkan hiraukan paparazzi ini, ataupun mereka akan buat muka ketat walaupun mereka diminta untuk berikan pose cantik.

Kalau mood mereka tengah baik, ada segelintir artis pula akan melayan dengan berikan senyuman ataupun lambaian.

Penyanyi lagu Havana, Camila Cabello, ini lain sikit ceritanya. Ketika melalui bahagian kastam di lapangan terbang Los Angeles minggu lepas, dia ternampak ada paparazzi yang sedang sibuk menangkap gambarnya.

Foto: BackGrid

Daripada tak menghiraukan jurufoto itu, Camila sebaliknya mengambil peluang untuk mengadakan photoshoot peribadinya tiba-tiba di tengah airport itu!

Foto: BJJ / BackGrid

Sebelum melalui gerbang metal detector, dia sempat berikan pose menawan dan glamorous. Pak cik security kat belakang tu senyum je.

Foto: BackGrid

Foto: BJJ / BackGrid

Foto: Gee Rock/Splash News

Ha, paparazzi tu nak sangat, kan? Ambil kau! Cayalah, Camila!

Bila insiden ini dah viral, Camila memuatnaik sebuah Tweet: “Ia sama macam bila hidup berikan anda lemon; anda buat lemonade. Kalau mereka dah menangkap gambar anda, baik buat photoshoot terus.”

 

Betul juga! Ambil peluang bila ia dah ada depan mata!

Sumber: Buzzfeed

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 23 Oct 2018

「猛毒卷线器」用长舌卷起你的充电线!

万众瞩目的反派英雄电影《猛毒》终于上映!至今仍然话题不断,而擅长设计创意小物的日本人也搭上这波​​风潮,推出「猛毒卷线器」,不似电影中骇人的模样,这款卷线器可爱又有创意。

Trending Sat, 25 Jan 2020
Trending Mon, 16 Mar 2020

[Terkini] “Tiada Solat Jumaat Dan Jemaah Selama 10 Hari Bermula Esok” – Jawatankuasa Fatwa Negeri Sembilan

Sama-sama kita banyakkan berdoa dan ambil langkah pencegahan untuk mengurangkan wabak ini daripada terus merebak okay?

Trending Fri, 27 Jul 2018

Fazley Yaakob Dan Isteri Bersanding Semula November Ini

Fazley mahu melakukan majlis itu secara sederhana dengan menjemput rakan-rakan yang tidak dapat hadir pada majlis perkahwinannya 12 tahun lalu.

Trending Thu, 12 Nov 2020
Trending Wed, 1 Jul 2020
Featured Tue, 2 Mar 2021
Trending Mon, 21 Dec 2020
Trending Fri, 27 Dec 2019

Mandi Seminggu Sekali Rahsia Kekal Cantik, Nampak Muda

Ini pendedahan dari pereka fesyen

| Live TV