Trending By: Salma Syahbuddin May 23, 2020 @ 12:00pm

[TERKINI] Pengguna Tol MEX, Bakal Nikmati Diskaun Sebanyak 50%

Berita gembira!

Semua pengguna Lebuh Raya Maju Expressway (MEX) bakal menikmati diskaun tersebut pada Hari Raya pertama Aidilfitri.

Maju Expressway Sdn Bhd memaklumkan diskaun itu sah kepada semua pengguna kelas kenderaan bermula pada jam 12.01 tengah malam ini sehingga 11.59 malam esok iaitu pada 24 Mei 2020.

Sumber : Google

Untuk mendapatkan maklumat terkini dan informasi pantas, orang ramai boleh menghubungi terus talian bebas tol MEX di 03-83159111 dan layari MEXTraffic menerusi Twitter dan Facebook.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 28 Jul 2020
Trending Fri, 20 Apr 2018

Shila Amzah Sah Bergelar Isteri. Hati Peminat Lelaki Patah Seribu Tak?

Shila Amzah sah bergelar isteri Haris Idraki Elias dengan sekali lafaz.

Trending Thu, 27 Jun 2019

Pertama Di Malaysia, Hotel Ini Jamin Penginapan Penuh 26 Jam!

Nak bercuti tapi tak tahu nak check in kat mana? Jom tengok hotel apa sesuai untuk korang!

Trending Thu, 8 Jul 2021

Kadar Faedah Pinjaman Dikekalkan – BNM

Diharap ekonomi global terus kukuh!

Trending Tue, 17 Dec 2019
Featured Fri, 28 May 2021

Semua Sektor Ekonomi Ditutup, Kerajaan Laksanakan Total Lockdown Bermula 1 Jun

Sejak dilanda gelombang ke tiga COVID-19 bermula Mac tahun ini, negara terus menyaksikan pertambahan kes COVID-19 secara mendadak, dengan 8,290 kes baharu dicatat. Mesyuarat Majlis Keselamatan Negara (MKN) yang bersidang awal hari ini telah memberi […]

Trending Thu, 24 Oct 2019

Mat Salleh Layan Dikir Barat, ‘Kecek Kelate’

Pasti ramai yang berasa bangga dan teruja bila dapat tahu ‘mat salleh’ pun pandai berdikir barat. Bukan senang nak jumpa orang asing yang boleh bercakap bahasa Malaysia di luar negara, apatah lagi bertutur dalam dialek […]

Trending Tue, 17 Apr 2018

Is HERSHEY’S a Korean Pop Music Fan?

Their latest chocolate bar packaging is making people believe that they could be KPOP fans.

Trending Thu, 10 Oct 2019

Spook Alert! Conquer Your Worst Nightmare At Sunway Lagoon Nights Of Fright 7

Nights of Fright returns for the seventh year and it gets even more SCARY AF

Trending Wed, 29 Apr 2020

| Live TV